Як назвати свого малюка

Перед багатьма батьками ще під час вагітності встає питання – як назвати свого малюка. Іноді вони пристають на єдину думку відразу. Іноді багато часу йде на спори і роздуми. Адже комусь хочеться вибрати рідкісне ім’я дитині, комусь подобаються старовинні імена, при цьому ім’я повинне добре гармоніювати з по батькові і прізвищем. Наш сайт корисних порад дасть вам декілька рекомендацій:

Як краще назвати свого малюка

Останнім часом виник великий інтерес до екзотичних імен, разом з тим, що багато хто називає своїх дітей старовинними іменами. При виборі імені треба дивитися, як воно звучатиме. Незвичайним ім’ям ви піднімете до дитини увагу оточення. Але замисліться, чи треба це вашій дитині, чи не виникнуть у нього надалі складнощі? Адже екзотичні імена не завжди добре звучать разом з російським по батькові, і такі поєднання можуть просто зіпсувати враження від імені, ніж підкреслити його індивідуальність.

Також піднявся інтерес до стародавніх імен. Стали поширеними такі імена, як Поліна, Василина, Варвара, Данило, Ярослав і інші. Вони м’якше звучать з нашими по батькові, і є більш універсальними для сучасності.

Вибрати ім’я дитині можна також за допомогою православного іменеслова по даті народження. Якщо вам важко прийти до єдиної думки, такий варіант може допомогти вам. Це буде зручно і у тому випадку, якщо ви віруюча людина. У іменесловах вказані дати іменин, а це день пам’яті святого.

Поза сумнівом, вибране вами ім’я для дитини матиме вплив на характер майбутньої людини. Зараз з’явилося багато літератури на цю тему. За бажання, ви можете вибрати ім’я своїй дитині відповідно до опису характеру, риси якого несе це ім’я. У будь-якому випадку, вам ім’я повинне подобатися, і воно повинне підходити вашому малюкові. Тому, іноді є сенс почекати до його народження. І коли малюк народиться, буває досить одного погляду, щоб зрозуміти, як його назвати.

як назвати малюка, Як назвати свого малюка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *