Як випрати бюстгальтер?



Красивий і правильно підібраний бюстгальтер здатний просто перетворити фігуру, надати бюсту привабливої форми. При цьому найбільш вдалі вишукані моделі коштують досить дорого. Саме тому дотримання правил прання допоможе зберегти цю делікатну частину гардеробу якнайдовше. Підкажемо, як правильно все зробити.

Щоб правильно попрати ліфчик, потрібні:

– капсула або мішок для прання;

– пральний порошок;

– пральна машина.

При купівлі бюстгальтера не викидайте ярличок, на якому вказані правила прання. Деякі види тканин, з яких шиється нижня білизна, дуже делікатні і не призначені для машинного прання. Також зверніть увагу на рекомендовану температуру. Якщо бюстгальтер складається з контрастних кольорів, орієнтуйтеся при завантаженні на світліший. У якісних моделях різні за кольором матеріали дібрані так, щоб виключити взаємне фарбування. Періть бюстгальтер з речима схожих кольорів. При завантаженні в пральну машину виберіть режим делікатного прання. Крім того, не варто завантажувати водночас грубі речі, наприклад, джинси, навіть аналогічного кольору. Кісточки бюстгальтера можуть випасти в процесі прання і пошкодити внутрішній механізм машини.

Тому головне правило – використати спеціальну пластикову капсулу або мішок, в якому бюстгальтер буде щільно закритий і захищений від ушкоджень. При цьому усередині пристосування річ має бути застебнута на гачки (якщо вони є), щоб унеможливити утворення затягувань під час прання. Якщо ви хочете зберегти форму бюстгальтера довше, періть його вручну. При цьому зведіть кількість рухів до мінімуму. Просто замочіть його в теплій мильній воді на 10-15 хвилин, а потім ретельно прополощіть в чистій. Віджимайте бюстгальтер дуже делікатно, щоб не погнути кісточки. Майте на увазі, що чашки можуть сісти після прання, тому розпряміть їх руками ще в мокрому стані. Намагайтеся не розвішувати бюстгальтер на шнурку і не використовуйте прищіпки. Просто розкладіть його на сушарці, надавши правильної форми. Тепер ви знаєте, як прати ліфчик правильно. Ви можете стирати бюстгальтер щодня, це не зашкодить йому. Проте тоді можете використати чисту теплу воду без додавання миючих засобів.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як правильно прати бюстгальтер, як прати ліфчик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *