Як вибрати чоловічі рукавички?



Представники сильної статі не так часто погоджуються захистити свої руки від холоду теплими рукавичками. Не маючи досвіду в носінні цього аксесуара, вони віддають перевагу залишати право вибору за своїми подругами, дружинами, матерями.

На що краще орієнтуватися, щоб вибрати хороші чоловічі рукавички?

Корисні поради моди допоможуть зробити правильний вибір рукавичок. Заздалегідь пройдіться по магазинах і виберіть той, в якому, швидше за все, купуватимете рукавички. Це пов’язано з тим, що Вам все одно доведеться умовити чоловіка приміряти вибраний екземпляр: розмір рукавичок дуже важливий і варто оцінити, як вони виглядають на руці, перш ніж віддавати гроші. Тому позбавте його від стомливого процесу вибору, просто попросивши взяти участь в останній процедурі. Якщо ж такої можливості немає, дізнайтеся розмір, вимірявши обхват долоні в частині, що досягає найбільшої ширини. Вибирайте, звертаючи увагу в першу чергу на якість продукції. Наявність барвника на шкіряних рукавичках перевіряйте за допомогою зволоженої ганчірки. Перевірте ретельність обробки швів: вони мають бути міцними і практично непомітними.

Орієнтуйтеся не на моду, а на переваги Вашого чоловіка, якщо хочете підібрати йому хороші рукавички. У разі ускладнень краще зупинитися на класичному варіанті рукавичок з шкіри. Бажано, щоб вони поєднувалися з шарфом і черевиками молодої людини. В якості альтернативного варіанту можна вибрати рукавички, на декілька тонів світліші за його пальто. Для зими можна купити пару з утепленою підкладкою. Якщо купуєте рукавички з гумкою в області зап’ястка, перевірте, чи досить вона еластична і чи не перетискуватиме шкіру. Не забувайте про зручність. Чоловіки вкрай активно використовують руки в повсякденному житті – вони обмінюються рукостисканнями, носять сумки, водять автомобіль. Часто для цих цілей їм доводиться знімати рукавички. Тому хороші чоловічі рукавички мають бути в першу чергу комфортними, легко зніматися і надіватися. Найбільшу міру рухливості рукам забезпечують моделі із замші з шкіряними подушечками на пальцях. Такий же варіант існує і для більш холодної зимової погоди – замість замші в цих рукавичках використовується овеча шерсть.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: чоловічі рукавиці, як почистити шкіряні рукавиці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *