Як підібрати розмір бюстгальтера?



Вибір бюстгальтера – той випадок, коли розмір має вирішальне значення. Якщо кофтина може бути трохи велика або трохи затісна, то для ліфчика це неприпустимо. А поміряти білизну перед купівлею не завжди можливо. Значить, потрібно точно визначити, бюстгальтер якої маркировки буде вам якраз. Ми допоможемо розібратися в цьому питанні.

Як підібрати розмір бюстгальтера

Для визначення розміру бюстгальтера потрібно знати дві цифри: підгрудний обхват і обхват грудей по сосках. Жінкам з переконливим бюстом перед виміром краще надіти добре сидячий (краще всього – що трохи підтягує) ліфчик, інакше виміри по сосках виявляться спотвореними. Дівчата з невеликими грудьми можуть робити вимір на голе тіло або надіти майку (топ).

Для того, щоб отримати першу цифру, встаньте прямо і прикладіть сантиметрову стрічку під грудьми. Стрічка має бути строго паралельна підлозі і прилягати до тіла досить щільно, але при цьому не здавлювати його. Виміри потрібно робите на видиху.

Аналогічно визначите обхват грудей по сосках. Сантиметрова стрічка у такому разі як спереду, так і ззаду повинна проходити через частини тіла, що виступають, – соски і кути лопаток.

Запишіть результати вимірів і знайдіть різницю між двома значеннями. Від цифри, яка вийде у результаті, залежатиме повнота чашки (власне, розмір грудей).

Якщо обхват по сосках більше підгрудного на 10-11 сантиметрів, то ваш розмір – АА(0), на 12-13 – А(1). Розмір В(2) відповідає різниці в 14-15 сантиметрів, С(3) – в 16-17. Далі розміри розподіляються так:

18-19 см – D(4);
20-21 см – DD(5);
23-25 см – E(6);
26-28 см – F(6+).

Цифра, що знаходиться на маркеруванні бюстгальтера перед вказівкою повноти чашки, повинна відповідати результату вимірів підгрудного обхвату. Тут точно підібрати розмір вдасться не завжди – крок складає п’ять сантиметрів, тому результат вимірів доведеться округлити.

Таким чином, якщо в результаті вимірів ви отримали підгрудний обхват, рівний 72 сантиметрам, а обхват по сосках дорівнює 86 (різниця – 14 см), вам підійде ліфчик з маркеруванням 70 В.

В деяких європейських країнах (наприклад, Італія або Франція) повнота чашки розраховується по іншій формулі і розмір може бути дробовим числом. У такому разі необхідно розділити різницю між обхватами на 6. Наприклад, при тій же різниці в 14 сантиметрів при купівлі французької білизни потрібно вибирати ліфчик з маркеруванням 1.6.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: ліфчики 0 розміру, вибір бюстгальтера

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *