Як купити якісну норкову шубу?



Купівля норкової шуби – справа дуже відповідальна. Адже, вона має бути не лише красивою, але і якісною. Інакше, хутро почне сипатися і не прослужить вам довше за один сезон. Тому, перш ніж вирушати за купівлею, вивчіть основні правила вибору хутряного виробу. Слідуйте нашим корисним порадам.

Щоб вибрати якісну норкову шубу треба:
– оцінити зовнішній вигляд;
– перевірити міздру.

Прийшовши в магазин, виберіть вподобані вам моделі і почніть їх приміряти. Пробудьте в кожної шуби не менше 3 хвилин. Цей відрізок часу дозволить визначити, підходить вам шуба або ні.

Зверніть увагу на хутро. Він повинен блищати, а на дотик бути шовковистим. Проведіть по шубі рукою проти ворсу. На вашій долоні не повинно залишитися ні пуху, ні волосків.

Потім зімніть хутро. На якісному виробі він повинен швидко розпрямитися.

Якщо норкова шуба фарбована, перевірте якість фарби. Візьміть білу хустку або будь-яку бавовняну тканину і стисніть хутро. Тканина не повинна забарвитися.

Якщо норка має натуральний колір, зверніть увагу на те, щоб на ній не було вицвілих зон або слідів іржі.

Вивчіть поверхню хутра. Вона має бути цілісною, без залисин. Якщо ви помітите нерівні ділянки або перепади, це, скоріш всього, сліди від зубів тварин. Такі дефекти вважаються браком. В цьому випадку відмовтеся від цього виробу або зажадайте знижку за придбання низькоякісного виробу.

Тепер перевірте виворіт. Виверніть норкову шубу і уважно огляньте якість швів і ниток. Якщо ви помітите клей замість швів, не купуйте цю модель. Підкладка хороших шуб не прострочується. Це вважається ознакою високої якості, оскільки, підвівши її, ви зможете побачити міздру.

Оцініть вироблення міздри. Якщо підкладка прострочена, попросіть відпороти краєчок тканини. Якщо продавцям нічого приховувати, вони виконувати ваше прохання. Правильно вироблена міздра має бути м’якою, еластичною і без ушкоджень. Якщо нижній шар шкірки жовтий і потрісканий, значить, перед вами старе і висохле хутро. Ні в якому разі не купуйте таку шубу.

Майте на увазі, що купувати якісну норкову шубу треба тільки в магазині. Жоден ринок не дасть вам гарантій на хутряний виріб. Мало того, вирішивши повернути неякісний товар, ви ризикуєте не виявити продавця на його місці.

Купуючи норкову шубу, не забудьте узяти чек і гарантійний талон. Ці документи нададуть вам право повернути або обміняти шубу, якщо в процесі носіння виявиться брак.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: купити норкову шубу львів, купити норкову шубу у львові

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *