“Жити здорово!” і Олена Малишева: все про програму [draft]



Погодьтеся, здоров’я – це те, що важливо для всіх нас у першу чергу. Варто тільки йому хоч трохи похитнутися, як ми відразу ж турбуємося і відкладаємо всі наші плани, залишаємо амбіції та устремління. І як добре, що на телебаченні є передача, присвячена тому, щоб ми всі залишалися здоровими і щасливими. “Жити здорово!” і його беззмінна телеведуча, автор і продюсер Олена Малишева!
Ця дивовижна жінка ось вже багато років віщає на весь пострадянський простір про те, як зберегти своє тіло, організм і нервову систему та почуватися щодня веселим, життєрадісним і повним сил та бадьорості. За величезний внесок у розвиток телебачення Олена Василівна була представлена до особливої урядової нагороди, але найголовніша її нагорода – вдячність величезної кількості глядачів, які щодня дивляться і обговорюють програму “Жити здорово!” і, звичайно ж, намагаються застосувати отриману з передачі інформацію собі на благо.

“Жити здорово!” з Оленою Малишевою: як все починалося?

Перший телепроект Олени Малишевої “Здоров’я” був показаний у жовтні 1997 р. За декілька років ця передача міняла формати: з тележурналу перетворилася на ток-шоу, що залучило до екранів ще більше телеглядачів. Пізніше, 2010 р., Олена Василівна зі своєю дружною командою докторів представила публіці новий проект, присвячений медицині й здоровому способу життя, – програму “Жити здорово!”.Нове шоу вже було присвячене не лише медицині, але й усім сферам життя людей: любові й стосункам, правильному харчуванню і побуту. Більше того, у глядачів, які сиділи в масовці, з’явилася можливість вийти до телеведучої, озвучити свої проблеми і миттєво отримати професійну допомогу та підтримку!
Як доповнення до програми “Здоров’я”, “Жити здорово!” дуже швидко перетворилася на самостійне ток-шоу, де кожен телеглядач знайде відповіді на свої запитання. Передача складається з 4-х розділів: про життя, будинок, правильне харчування і, зрозуміло, медицину. Крім Олени Малишевої, завжди можна побачити членів її надійної команди: Германа Гандельмана (кардіолог), Дмитра Шубіна (невролог) і Андрія Продеуса (педіатр), кожен з яких може виступати в усіх чотирьох рубриках програми і давати цінні поради.

“Жити здорово!”: всі розповідають – ми лікуємо!


Назва програми, як заявляє Олена Василівна, була придумана зовсім не випадково. “Кожен глядач, який дивиться нашу передачу, повинен ретельно стежити за своїм здоров’ям, регулярно проходити обстеження, не мати шкідливих звичок і тоді жити стане, дійсно, здорово”, – невпинно говорить телеведуча. Завдяки чотирьом рубрикам “Жити здорово!” за один тільки ефір програми можна дізнатись багато нового і корисного:

  • харчування. Йде обговорення продуктів харчування, різної їжі та її властивостей. Яку їжу варто вживати і яка є небажаною;
  • дім і побут. Зразкові теми: як правильно мити посуд і чим, чи шкідливий комп’ютер або мобільний телефон і т. ін.;
  • життя. Будь-які теми, що становлять інтерес для публіки: як зберігати одяг і взуття, питання про особисте життя і т. д.;
  • медицина. У цьому блоці програми учасники отримують кваліфіковану меддопомогу аж до косметичних операцій!

“Жити здорово!”: дивитися онлайн усі випуски

Нижче Ви знайдете відео всіх випусків програми “Жити здорово!” з Оленою Малишевою. Завдяки нашому сайту, Ви завжди зможете подивитися як нові ефіри, так і випуски попередніх років. Вдалого Вам перегляду і будьте завжди здоровими!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Жити здорово, програма жити здорово

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *