Як правильно вибрати парфуми: прості рекомендації [draft]



Вибір і купівля парфумів є надзвичайно серйозною справою. Часто саме від аромату залежить наш настрій і творче натхнення, та й розчаровуватися у вибраному ароматі зовсім не хочеться. Тому ми і підготували для Вас статтю, з якої Ви дізнаєтеся, як правильно вибрати парфуми.

Модні жіночі парфуми: аромати за порами року

А Ви знали, що жіночі парфуми різняться за порами року? Так, завдяки холоду зимові аромати роблять Ваш аромат легким і невловимим і зберігається він довше. Тому взимку доречними будуть стійкі, чуттєві й млосні аромати з мускусною ноткою. Восени прийнятнішими є аромати, що містять терпкі, гострі, деревні ноти, які посилюють осінній настрій, а тілу надають відчуття внутрішнього тепла.

Модні весняні аромати мають бути легкими, зі свіжими квітковими акордами. Вони покращують настрій, роблять нас відкритими для компліментів і любові, приносять радість і чудово доповнюють наш весняний гардероб. Як правило, весняні парфюми мають у своєму складі ноти мандарина, апельсина, лілії, мімози і гліцинії.

Влітку підходять свіжіші, квіткові й солодко-медові парфюмерні композиції. У літніх ароматах є королева квітів троянда, а також півники, аромат соковитої зелені, ваніль, перець. Легкість і свіжість літнім парфумам надають магнолія і цитрусові ноти.

Як вибрати ідеальні жіночі парфуми?

З парфюмерними композиціями розібралися, тепер давайте дізнаємось про основні правила вибору парфумів. При купівлі парфумів варто враховувати той факт, що аромат абсолютно інакше розкривається на різних людях. Причина криється в індивідуальних хімічних процесах, які відбуваються із запахом на шкірі й роблять аромат особливим, оригінальним і відповідатиме саме Вашим запитам. Тому не поспішайте купувати аромат, який Вам сподобався на комусь іншому. Спершу нанесіть трохи парфумів на зап’ясток і спробуйте “пожити” із цим ароматом деякий час, адже розкриття ароматичних нот відбувається поступово протягом декількох годин.

До того як оцінити інший аромат, понюхайте зерна кави. Саме цей різкий запах поверне Вам здатність розрізняти запахи і тонкі ноти парфумів. Також зверніть увагу на своє здоров’я. Якщо у Вас застуда, то краще відкладіть купівлю парфумів до одужання, адже через хворобу є всі шанси помилитися з вибором аромату.

І звичайно ж, перевірте достовірність виробника парфумів. Фірмова продукція ніколи не міститиме друкарських помилок на упаковці, слідів розкриття коробки та іншого нетоварного вигляду. Обов’язково перевірте і відповідність країни виробника штрих-коду на упаковці парфумів.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *