Красиві жіночі зачіски до 8 березня [draft]



Щодня жінка хоче виглядати првабливо, а у свято – особливо. Коли наряд і макіяж вже підібрані, залишається ще один важливий штрих – зачіска. І сьогодні наша головна мета – вибрати і навчитися самостійно робити красиву зачіску на 8 березня для довгого або середнього волосся. Від того, як виглядатимуть Ваші локони, залежить і те, яким буде головне свято всіх пані – Жіночий день.

Проста і красива зачіска до 8 березня на довге волосся

Зачіска на 8 березня має підкреслити жіночність, ніжність і весняну легкість. Один з найпростіших варіантів зачіски – “водоспад локонів”. Він займе у Вас біля 30 хв.

На замітку: вимите вчора волосся слухняніше, ніж щойно вимите.

Отже, приступимо до нашої романтичної зачіски на 8 березня для довгого волосся.

Нам знадобиться:

  • Ваша улюблена і зручна щітка для волосся;
  • плойка;
  • лак для волосся;
  • шпильки-невидимки.

Як робити?

    1. Спершу розчешіть волосся по всій довжині, щоб позбавитися від заплутаних локонів.
    2. Підкручування волосся плойкою – нам потрібні об’єм і текстурність. Можна підкручування локонів від середини або обмежитися тільки кінчиками, слідуйте за Вашим смаком. Для більшої пишноти начешіть волосся біля коренів.

3. Тепер можемо приступати до самої зачіски. Від Вас потрібні три прості кроки – відокремити по одному пасму ліворуч і праворуч, закрутити їх у джгути, закріпити позаду в одній точці заколочками-невидимками так, як показано на фото.

4. Зафіксуйте свій шедевр лаком для волосся. Наша проста, але дуже стильна і ніжна зачіска на 8 березня готова – дивуйте подруг і вражайте своїм новим образм коханого чоловіка!

Варіант такої зачіски на 8 березня Ви також можете використати для підготовки Вашої маленької принцеси до свята.

Крім того, на довге волосся до 8 березня можна зробити ще простішу, але від цього не менш симпатичну зачіску – хвилясті локони укласти на один бік, відкриваючи таким чином красиву шию або нові оригінальні сережки, наприклад.

Відео майстер-класу

Оригінальна зачіска до 8 березня на середнє волосся

Якщо у Вас локони середньої довжини, то зробити в домашніх умовах красиву зачіску до 8 березня також не становить труднощів. Пропонований варіант добре пасуватиме дівчині, а також може буде використаний для створення святкової дитячої зачіски.

Нам знадобиться:

  • плойка;
  • лак для волосся;
  • невидимки.

Як зробити?

  1. Розберіть волосся на безліч пасм, підкрутіть кінці плойкою. У Вас повинно вийти декілька великих локонів.
    На замітку: Чим більшим буде діаметр плойки, тим об’ємнішою і ніжнішою стане Ваша зачіска.
  2. Заколіть невидимками кінці пасм на потилиці, створюючи ефект короткої стрижки. Зафіксуйте результат лаком для волосся.

Якщо Ви робите таку зачіску до 8 березня для дівчинки, то можете використати дрібні прикраси для волосся, наприклад, квітку або метелика. Для себе можна підібрати красивий обруч з перлів.

Крім цього, для створення ефекту яскравої весни Ви можете використати в зачісці до 8 березня на довге або середнє волосся спеціальну кольорову пудру (крейда, лак). Вона виглядає оригінально, а Ваш образ, безперечно, запам’ятається. Зачіска на 8 березня для дівчинки з кольоровою крейдою неодмінно сподобається Вашій маленькій модниці!

Тепер Ви знаєте, яку зачіску можна зробити на 8 березня.

І, як бачите, в домашніх умовах створити красиву зачіску до жіночого дня можна як на довге, так і на коротке волосся, а часу Вам знадобиться всього півгодини.

Будьте королевою цього вечора!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *