Чим розбавити загуслий лак для нігтів? [draft]



У сучасної модниці в косметичці завжди знайдеться декілька лаків для нігтів різних забарвлень. Така різноманітність дозволяє у будь-якій ситуації виглядати красиво і гармонійно створювати свій образ, враховуючи кожну деталь, у тому числі й колір нігтів. Однак це не завжди економно, адже лаки мають властивість загустівати, неможливо використовувати кожний з них постійно. В такій ситуації стають у нагоді засоби, які дозволяють відновити їх колишній стан і продовжувати користуватися далі.

До речі, необхідно знати, що лаки загустівають не лише тому, що їх довго не використовували. Найбільш частою причиною стає неакуратне використання. Якщо Ви нафарбували нігті й нещільно закрили флакон, то будьте готові: лак дуже швидко загусне, оскільки рідина всередині почне випаровуватися.

Чим розвести лак для нігтів?

Абсолютно не важливо дорогий у Вас лак або дешевий – усі вони загустівають. Різниця полягає лише в тому, що дешевий лак Вам доведеться рятувати вже через 1-2 місяці, а дорогий зберігатиме стабільну консистенцію півріччя. Розвести їх допоможуть ті самі способи:

    1. Правильніше буде використати спеціальну рідину для розбавлення лаку. Її можна придбати в салоні краси й діяти згідно з інструкцією. Варто врахувати, що цей порятунок дієвий лише на певний час, оскільки рівно за місяць лак знову почне загустівати.

    1. Якщо у Вас є ацетон, можете сміливо його використати. Додайте у флакон дві краплі й добре струсіть. Зробити це можна за допомогою ватки, просто змочіть її в ацетоні й вичавіть у флакон. Серед усіх способів, цей вважається найзручнішим і його ефект триває доволі довго. Проте ацетон негативно впливає на нігтьову пластину, тому не зловживайте розбавленим лаком.

2. Деякі виробники професійних лаків для нігтів додають всередину флакона маленькі металеві кульки. Достатньо лише струсити флакон, і вони розіб’ють усі згустки.

3. Якщо ж він загуснув зовсім трохи, то активно потріть пляшечку руками, щоб вона гарненько нагрілася або занурте її на якийсь час у теплу воду.

Зазвичай, коли необхідно розбавити загуслий лак, перше, що спадає на думку, – засіб для його зняття. Це найбільш поширений і абсолютно неефективний спосіб. Не варто навіть пробувати, оскільки цей засіб призначений руйнувати структуру лаку.

Як правильно розвести лак, якщо він загустів?

Припустимо Ви маєте ацетон і плануєте розвести свій загуслий лак за його допомогою. Для цього Вам знадобиться тільки сам лак і ацетон.

Запам’ятайте, Вам необхідно налити ацетону рівно третину від кількості загустілого лаку, тому уважно оцініть його кількість і приступайте до роботи.

Справа в тому, що цей засіб негативно впливає на структуру лаку для нігтів, але, якщо Ви наллєте його надто багато, вважайте, що зіпсували остаточно. З лаком можна буде відразу ж попрощатися, оскільки він втратить колір і стане занадто крихким. Навіть найменше механічне ушкодження утворюватиме на ньому сколи і тріщини.

Зверніть увагу на те, що всі зазначені способи лише для настання екстренного випадку. Не варто постійно користуватися розбавленими лаками, незалежно від засобу, який Ви для цього використали. Краще правильно їх зберігати і не допускати загустіння. Запам’ятайте декілька правил:

  1. Лак потрібно зберігати в темряві. Для цього ідеально підійде шухляда або холодильник.
  2. Ніколи не залишайте його поряд з батареєю. Гарячі прилади негативно впливають на його консистенцію.
  3. Зберігайте лак у вертикальному положенні. 
  4. Завжди щільно закривайте кришечку.

Будьте красивими!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *