Найкрасивіші весільні торти, прикрашені своїми руками [draft]



Не буває весілля без великого торта – це знають усі молодята, а кондитери успішно заробляють не лише на виготовленні головного атрибуту святкового столу, але й на красивому оформленні весільного торта. І це недивно, адже весільний торт – прикраса столу. І якщо з декором банкетного залу Ви вже визначилися, то настав час подумати про десерт. Сьогодні ми покажемо Вам, якими красивими і оригінальними бувають весільні торти, і розповімо, як прикрасити десерт своїми руками, і яку начинку вибрати для Вашого шедевра.

Весільні торти з мастики

Мастика – популярний сьогодні матеріал для роботи з кондитерськими виробами. Сучасний весільний торт має бути не лише смачним, але й красивим, і мастика допомагає зробити зовнішній вигляд ласощів ідеальним. Мастика – цукрова суміш на основі зефіру (желатин, цукрова пудра, маргарин), і працювати з цією пластичною масою дуже легко, тому прикрасити весільний торт своїми руками Вам буде нескладно. Фігурки нареченого і нареченої, янголів, голубів і лебедів, розсипи перлів, квіти, бантики – з мастики для десерту можна виліпити які завгодно декоративні елементи, і всі вони виглядатимуть розкішно, особливо якщо виконані у відтінках, наближених до стилістики свята. Подивіться, які шедеври виходять з мастики.

Бездоганно прикрашений весільний десерт привертає до себе увагу гостей, і створює атмосферу справжнього великого свята. Ліпити фігурки для оформлення весільних тортів так само цікаво, як створювати скульптуру з каменю. Крім того, цукрову мастику легко забарвлювати харчовими барвниками в найнеймовірніші кольори.Іншими словами, весільні торти з мастики не лише приголомшливо виглядають, але й зберігають свою форму до моменту подання на стіл.

Начинки для весільних тортів

Зовнішній вигляд солодощів – тільки половина відповідальності за хороший вибір. Смачна начинка весільного торта важлива не менше за красиве оформлення. Звичайно, у кожного гостя смаки індивідуальні, і догодити всім неможливо. Проте все ж є два основних нескладних правила вибору начинки для торта на весілля:

  1. Десерт не має бути занадто солодким, і це майже не залежить від пори року як влітку, так і взимку нудотні солодощі далеко не всім до душі.
  2.  Оскільки торт різатимуть після застілля, начинка має бути дуже ніжною і легкою. Так, ідеальним варіантом будуть фрукти і желе. Від важких масляних десертів краще відмовитися.

Також в начинці весільного торта можуть бути присутніми горіхи або алкогольні добавки, наприклад, вишня в коньяку. В принципі Ви можете поцікавитися смаками гостей і враховувати їх побажання при виборі начинки для торта.
Якщо в начинці Вашого весільного торта будуть фрукти, то верхівку десерту можна прикрасити ягодами або шматочками фруктів, що поєднуються з начинкою.Ще одна неперевершена ідея для весільного десерту – торт-морозиво. Це легкий варіант літнього весільного торта.

Прикраса весільного торта своїми руками

Головний десерт весілля молоді завжди вибирають дуже ретельно і довго, адже весільний торт повинен залишити у гостей тільки найприємніші враження про свято. Щоб десерт був по-справжньому ексклюзивним, Ви можете замовити основу торта, а потім прикрасити його своїми руками.Відмінними варіантами прикрас для весільного торта будуть ягоди і фрукти, фігурки і квіти з цукрової мастики, декоративні елементи з марципана, желейні скельця, заморожені шоколадні візерунки, горішки, карамель, шоколадна або цукрова глазур.Інакше кажучи, оформлення весільних тортів – це родючий ґрунт для творчості.
Якщо Ви вирішили своїми руками прикрасити весільний торт, то наші ідеї оформлення Вам неодмінно сподобаються. Весільний торт з мастики, з квітами, торт-морозиво з горішками, желейно-фруктовий десерт – вибирайте за своїм смаком. Зичимо Вам солодкої урочистості!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: фото святкових тортів, весільні торти з ягодами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *