Як зробити костюм бджілки своїми руками? [draft]



Костюм бджілки дуже популярний серед дітей, які втомилися від образів снігуроньки і сніжинки. Мультики роблять свою справу, і тепер бджілка Майя одна з улюблених героїнь сучасних дітей. Серед усієї різноманітності дитячих костюмів костюм бджілки один найпростіших. Його легко зробити своїми руками. В той же час Ваша донька почуватиме себе кращою на карнавалі й пишатиметься своєю матусею-майстринею.

Як зробити костюм бджілки для дівчинки?

Для створення найпростішого костюма бджілки Вам потрібні:

  • жовта футболочка;
  • чорна фарба;
  • довга лінійка;
  • дріт;
  • декілька метрів жовтої органзи;
  • дитячий обруч;
  • блискучі прикраси для крилець.

Спочатку потурбуємося про одяг. Для цього візьміть жовту футболку, фарбу чорного кольору і лінійку. Якщо немає лінійки можна використати жорсткий картон. Щоб створити наряд, як у бджілки Вам потрібно зробити чорні смужки на футболці. Беріть пензлик, фарбу і сміливо малюйте. Щоб вони вийшли рівними, використайте лінійку або картон як обмежувач. Намалюйте і почекайте, доки фарба висохне.

Тим часом можете приступити до створення крил. Для цього зробіть два півкола за допомогою дроту і з’єднайте їх разом. Після цього візьміться за прикрашання, Вам знадобиться органза. Нею потрібно обшити майбутні крильця. Щоб зробити їх по-справжньому яскравими і святковими, прикрасьте блискучими пайєтками, бісером або іншими деталями. Можна фарбою намалювати тонкі прожилки, так вони будуть максимально схожі на справжні крила бджілки.

Костюм бджілки готовий. Під футболку з крилами можна одягнути штанці чорного кольору. Якщо у Вас залишилася жовта органза, зробіть з неї пишну спідничку. Дівчинка буде особливо рада такому наряду.

Не забудьте про прикраси. Зробіть маленькі ріжки, як у бджілки Майя з мультика. Для цього візьміть обруч і прикріпіть до нього два дроти. Підготуйте дві невеликі кульки зі щільної жовтої тканини, заздалегідь пофарбувавши її у смужку чорною фарбою. Оберніть вату смугастою тканиною і зшийте. Надіньте ці кульки на дріт.

Як зробити костюм бджілки для хлопчика?

Хлопчикові замість футболки можна зшити жилет. Для його створення Вам потрібний матеріал двох кольорів – жовтий і чорний. Це може бути бавовна, фліс, але нарядним стане атлас.

Потрібно зняти мірки з малюка і зробити викрійку. Намалюйте жилет на папері і зшийте його зі шматочків тканини, чергуючи жовтий і чорний колір. Жилет можна зшити з боків, зробити його цілісним або зробити завязочки. Так, Ви накинете його поверх будь-якої кофтини на дитину і зав’яжете збоку.

Зробіть ріжки за допомогою дроту, але головним доповненням до костюма для хлопчика може стати відерце або барильце з медом. Відерце можна взяти будь-яке пластмасове, жовтого або чорного кольору. Якщо вдома є маленька декоративна діжка, напишіть на ній “МЕД” і дайте дитині. Обов’язково зробіть крила, адже це головна складова цього костюма.

Звичайно, якщо Ви маєте навички шиття, то можна зробити костюм поскладніше й зшити повноцінний жилет і панталончики, як на фото нижче. Проте якщо ні часу, ні спеціальних знань немає, все одно Ви обов’язково впораєтеся і зможете зробити чарівний костюм.

Ось так просто можна створити костюм бджілки для хлопчика або дівчинки своїми руками. Кожен елемент, у тому числі й крила не стануть для Вас перешкодою, навпаки, Ви отримаєте задоволення, особливо якщо залучите до процесу малюка.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: костюм бджілки для дітей зробити самому, костюм бджілки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *