Оригінальне і яскраве привітання дитині з Днем народження [draft]



Найбільш очікуване свято після Нового року у кожної дитини – це День народження. Цього дня збираються кращі друзі і дарують цікаві подарунки. Кульки, торт, привітання – це незмінні атрибути свята. Однак не завжди у батьків вистачає фантазії, щоб придумати оригінальну ідею для святкування.

Хоча перший День народження дитина пам’ятати не буде, а дізнається про нього тільки за фотографіями, коли підросте, але саме це свято для батьків і малюка є особливим, адже це перший День народження. Звичайно, це свято важливіше для батьків, ніж для самого малюка, який ще нічого не розуміє. Цей день має свої традиції. По-перше, зрізування першого локона крихітки. Роблять це його хресні батьки. Крім цього важливого ритуалу, відомо багато ідей, як провести цей день:

  1. Традиційним атрибутом є цифра 1 на вітальних листівках, на святковому торті. Одиничка – це своєрідний символ, а не просто цифра.
  2. Можна зробити зняття зліпка ніжки і ручки малюка. Зараз є спеціальні набори для цього, вони складаються з полімерної глини або гіпсового розчину, які можна приготувати для цих цілей. Зліпок залишиться пам’яттю про перший день народження малюка на довгі роки.
  3. Щоб порадувати гостей, можна влаштувати презентацію, де показати розвиток крихітки від перших годин життя до першого року під красиву музику, що обов’язково запам’ятається.
  4. Не забувайте, що це День народження дитини, тому вся увага має бути звернена на малятко, а не зосереджуватись навколо столу з різними стравами. Бажано обійтися без алкоголю, зробити закуски і кенді-бар.

Як привітати дитину з Днем народження в дитячому садку?

Свої 2 роки деякі діти вже зустрічають в дитячому садку, а 3 і 5 років тим більше. Дитячий садок – це нові друзі і спілкування, тому часто Дні народження малюків святкуються в групі. Звичайно, все залежить від самої дошкільної установи. У деяких можуть бути заборонені подібні заходи, тим більше з пригощаннями. Проте якщо Ваш садок лояльний до таких святкувань, то вони подарують малюкові незабутні враження. Можна домовитися з вихователем і музичним працівником про проведення невеликої конкурсної програми прямо в групі або в музичній залі. Заздалегідь її треба прикрасити. Нехай кожна дитина з групи намалює вітальний малюнок. Якщо йдеться про найменших, то за допомогою вихователя.
Кожен з дітей може прочитати по декілька рядків іменинникові. Привітання хлопчикові з Днем народження може звучати таким чином:

Народився ти – і сонечко зійшло, І в хаті немов щастя розцвіло, Для нового життя все відкрилося! Рости усім на радість. Будь сильним, добрим, справедливим. А головне — завжди щасливим!

 

Привітання дівчинці з Днем народження:

З Днем народження вітаємо! Щастя, радості зичимо! Будь весела наче пташка,  Працьовита, як мурашка,
Наче бджілка вмій крутитись,  Як метелик не журитись! Будь, як лялька симпатична і як пава будь убрана!

Для збереження веселощів можна запросити фотографа, а якщо дозволяють фінанси, то найняти аніматора, який залежно від віку групи сам розробить програму. Завершити все дійство можна чаюванням з ласощами. Навіть якщо санітарними умовами заборонені торти з кремом в садку, можна зупинитися на нежирних ласощах: вафлях, печиві, цукерках. Головне, дізнатися у батьків, чи можна дітям вживати солодке, щоб потім не виникло проблем. Якщо дитині виповнюється 8 років, то вона святкує свій День народження вже в школі. Тут більше друзів, тому запросити їх можна або додому на солодкий стіл, або замовити урочистість у дитячій кав’ярні з аніматорами, наприклад, улюбленими героями мультфільмів. Для такого віку подібне святкування запам’ятається надовго.
Для дитини будь-якого віку День народження – важливе свято, тому цього дня треба оточити її позитивними емоціями і враженнями.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *