Розваги для ювілею весілля [draft]



Колись давно молоді тільки починали свій шлях, а вже зовсім скоро Вам належить бути організатором конкурсів і розваг на ювілей весілля молодят, які подорослішали і побачили життя закоханих. І якщо розваги на весіллі можуть бути комічними і навіть хуліганськими, то конкурсна програма на ювілей весілля має бути стриманішою, адже друзі ювілярів дорослішали разом з ними.У розважальну програму ювілею практично завжди входять конкурси, що розповідають про життя подружжя, підкреслюють теплоту їх стосунків.
Пропонуємо Вам узяти на замітку представлені розваги для ювілею весілля Ваших друзів або батьків – робити сюрпризи так приємно, навіть якщо винуватці урочистості вже не двадцятирічні юнаки.

Конкурси на ювілей весілля

До речі, ці конкурси підійдуть як для першої річниці, так і для ювілею десять або навіть тридцять років.

Майстриня на всі руки

Дуже давно наші бабусі могли зв’язати светр онукові практично із закритими очима. А чи зможуть присутні на святі дівчата разом з нареченою виконати таке завдання однією рукою?
Суть гри: учасниці розбиваються на групи по три людини, кожній групі видаються тонкі вірьовки, пов’язані по три в один вузлик. Одна дівчина тримає мотузок, ну а завдання двох інших – заплести кіску, але зробити це треба однією рукою. Обов’язкова умова змагання – дівчата повинні користуватися тільки лівою рукою. Перемагає група, яка зможе виготовити виріб, більше схожий на справжню кіску. У цій грі вміння працювати в команді за будь-яких обставин стане перевагою.

Прищіпки

Ця легка гра розслабить гостей і дасть можливість ювілярам відпочити від привітань і застілля, і від душі посміятися. Для конкурсу знадобляться прищіпки і хусточки, якими учасникам зав’язують очі. Всі учасники діляться попарно на групи, одним на одяг ведучий прикріплює безліч прищіпок, ну а партнери по грі із зав’язаними очима повинні відшукати усі прищіпки на своєму товариші. Переможцем стає той, хто першим знайде і зніме з партнера всі прищіпки.

Жартам кінець

Якщо активні ігри і конкурси на ювілей весілля Ваших друзів – це не відповідний ювілею варіант, влаштувати веселощі можна прямо за столом.
Цей конкурс не потребує особливого реквізиту, а все, що Вам знадобиться – гарна пам’ять або заздалегідь записані на папері жарти. Ведучий зачитує початок жарту, а учасникам належить придумати веселий кінець. Чиє продовження, на думку гостей, буде найсмішнішим, той і набирає очко. Змагання може тривати протягом усього вечора, а наприкінці застілля ведучий підраховує очки учасників і оголошує переможця. Приклади жартів:

  1. У нареченого бракувало грошей для викупу нареченої, тому урочистість перенесли (до зарплати).
  2. На парубочому вечорі напередодні весілля наречений так напився, що потрапив до витверезника. Вперше за всю історію людства вранці в день реєстрації шлюбу нареченій довелось (викупляти нареченого).
  3. На весіллі дочки прокурора сміливець, що вкрав туфельку нареченої, отримав (строк із конфіскацією вкраденого майна).

Ви можете придумати безліч різних жартів, які так чи інакше відносяться до подружнього життя ювілярів, – гарний настрій гостям і закоханим гарантований!

Зірки і любов

Ще одна цікава гра на тренування пам’яті. Учасникам належить по черзі називати пари знаменитостей, які прожили разом, наприклад, більше десяти років, або дожили до золотого весілля однією сім’єю. Конкурс сподобається не лише кіноманам (Джонні Депп і Ванесса Параді, Бред Пітт і Анджеліна Джолі) – учасники можуть наводити приклади історичних пар, які відрізнялися вірністю. Наприклад, Руслан і Людмила, Ромео і Джульєта і т. д.
Конкурс закінчується тоді, коли учасники вже не зможуть згадати жодної відомої пари. Тоді ведучий оголошує переможця, який назвав найбільше подружніх або просто закоханих пар.

Розважальна програма на ювілей весілля

Якщо Вам довірили організувати розважальну програму на ювілей весілля, то ми із задоволенням підкажемо, як розважити гостей і ювілярів. Оскільки чоловік і дружина завжди молоді душею, варто приділити увагу таким розвагам, від яких подружжя не втомиться фізично, але буде в емоційному захваті. Ювілей весілля – це свято не лише для гостей, а більшою мірою для самих ювілярів, і друзі повинні потурбуватися про те, щоб закохані не нудьгували цього вечора.

Спогади

Крім вітань і подарунків, на ювілеї будь-якого весілля мають бути веселі ігри, конкурси та інші розваги. Однією з найромантичніших розваг для гостей і подружжя стане фільм про те, як розвивалися стосунки пари. Діти, онуки і друзі ювілярів можуть заздалегідь створити короткий відеоролик із використанням фотографій пари. Обіграти ролик можна жартівливими фразами, написаними на кожній забавній фотографії.

Шарж

Якщо у Вашій компанії є художник, Ви можете попросити його намалювати шаржі на чоловіка і дружину. Для цього необов’язково позувати – справжній художник увесь вечір спостерігає за оточенням, тому без зусиль зможе зображувати пару на полотні. Ви також можете попросити гостей намалювати портрети закоханих – це веселе заняття, особливо якщо багато хто з гостей не має художнього таланту. Готові малюнки подаруєте ювілярам.

Чоловіки печуть торт

Якщо банкет проходить удома, чоловічий колектив може зробити подарунок жінкам – випекти який-небудь нескладний торт, і прикрасити його розсипом їстівних перлів, якщо це перлинне весілля, наприклад. Представниці прекрасної статі зможуть від душі посміятися над тим, як їх кавалери намагаються впоратися з предметами кухонного начиння і вчаться розуміти призначення тих або інших продуктів.

Конкурси на перлинне весілля

Тридцята річниця весілля – подія така ж хвилююча, як і день весілля. Подружжя, яке багато років живе в любові й вірності, хоче, щоб ювілей весілля запам’ятався надовго і залишив тільки приємні спогади.

Знайди кохану

Ця гра покаже, наскільки добре чоловік знає свою кохану, адже вони разом вже понад чверть століття. Чоловікові зав’язують очі, всі присутні жінки стають у ряд або півколо. Завдання ювіляра – по руках знайти свою другу половинку. Якщо чоловік не впізнав свою обраницю, то йому належить виконати бажання дружини, а воно може бути жартівливим або каверзним, щоб вечір був веселим. Спробувати впізнати кохану можна також за іншими частинами тіла, наприклад, за носом, мочкою вуха, волоссям.

Упізнай перли

Варіацією гри може бути конкурс серед чоловіків: кожна леді приходить у своєму перлинному намисті. Зрозуміло, в усіх смаки різні, і намиста відрізнятимуться. Ведучий таємно від представників сильної статі збирає всі намиста в одну скриньку, а чоловікам належить відшукати прикрасу своєї пані. Ті, хто швидко відшукає прикрасу коханої, переходять до наступного туру. Далі можна використати сережки, каблучки та інші дрібниці, на які чоловіки не завжди звертають увагу. Конкурс триває до тих пір, поки залишається один переможець – найуважніший чоловік.

Тост

Жоден ювілей не обходиться без тостів, тому конкурс на кращий тост для ювілярів перлинного весілля буде доречним. Головна умова – тост має бути тематичним, придуманим “навколо” перлів, тобто в кожному побажанні учасник повинен використати афоризм або притчу про перли і згадати, що шлюб ювілярів такий же міцний, як і перли, і зруйнувати його не під силу жодним бідам.

Танцювальний конкурс

Ми завжди молоді й готові на подвиги, тому без танцювального конкурсу на перлинному весіллі не обійтися. Ведучому пропонується підібрати для танців перлинні прикраси, і видати по одному кожному учасникові. Завдання гостей – танцювати під веселу музику якийсь особливий танець.

Конкурси на золотому весіллі

Золоте весілля – значущий ювілей, і в цей особливий день конкурси мають бути такими ж неповторними.
Якщо Ви вичерпали запас своїх ідей, і використали багато розваг на попередні річниці весілля, пропонуємо Вам ще одну підбірку веселих і нескладних конкурсів, які стануть окрасою вечора.

Виріж ім’я

Ця гра стане гідним доповненням розважальної програми на будь-яке весілля або ювілей весілля. Як проходить конкурс: учасники – чоловіки, кожному видається велике яблуко і ніж (чи ножиці – кому що зручніше). Завдання – вирізувати на своєму яблуці ім’я коханої (якщо звичайно, це коротке ім’я). Хто впорається із завданням швидше, той і стає переможцем. Спостерігати за цим змаганням – суцільне задоволення!

Ромашка дат

Друзі ювілярів роблять велику ромашку з паперу і підручних засобів. На кожній пелюстці необхідно написати дату, пов’язану з життям подружжя. Ювілярам доведеться відгадати кожну дату, розповівши гостям, що відбувалося в їх житті цього дня. Цей конкурс нагадає про те, як багато світлих моментів пережили разом чоловік і дружина, і яким багатим було їх золоте подружнє життя.

Модельєри

Цей нескладний конкурс підходить для двох команд – учасники діляться на команду чоловіків і команду жінок. Ведучий визначатиме переможців.
Суть конкурсу: оскільки ювіляри встигли побачити у своєму житті багато всього, то вони не з чуток знають, як виглядати привабливо для своєї другої половинки. Завдання команд – створити ювілярам оригінальні образи, використовуючи їх одяг і підручні засоби (ними можуть бути як дорогоцінні прикраси, так і срібні чайні ложечки, надувні кульки та інші незвичайні дрібнички). Коли команди готові, подружжя виходить на подіум і позує перед ведучим, завдання якого – вибрати переможця, чиє вбрання здається сміливішим і незвичайним. Зрозуміло, що не всі представлені конкурси підходять для подружжя, адже ювілярам, які святкують золоте весілля, часто по сімдесят і більше років. Тому якщо Ваші бабусі й дідусі не зможуть бути занадто активними на святі, до розваг залучайте молодих гостей – дітей і онуків. Молодь креативно підходить до виконання завдань, і не дасть Вам нудьгувати.
Ювілей весілля – знаменна подія, і люди зрілого віку розуміються на святкуванні. Сучасне подружжя зможе запропонувати Вам безліч цікавих конкурсів. Наприклад, конкурс на знання переваг батьків – ведучий ставить дітям і онукам запитання, що стосуються смаків їх батьків, а мета молодого покоління – дати правильні відповіді. Цей конкурс покаже, наскільки тісний зв’язок між дорослими і дітьми, і наскільки міцними бувають узи Гіменея.Сподіваємося, що запропонована нами розважальна програма на ювілей весілля Вам сподобалася. Теплої Вам урочистості!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *