Яку передачу подивитися? [draft]



Для тих, хто звик відпочивати або займатися домашньою роботою під телевізор, дійсно може стати проблемою, яку передачу подивитися. Телеканалів сьогодні величезна кількість, і кожен намагається принадити глядацьку аудиторію цікавою тематикою, ефектним поданням, привабливими телеведучими, – коротше кажучи, усім арсеналом засобів, які сьогодні мають в розпорядженні телевізійники.

Правда і нічого, окрім правди

Нині любителі будь-якого жанру можуть знайти на ТБ передачі за смаком, будь то мелодрами, детективи, історичні фільми або спорт. Проте є передачі, які рівно притягають усіх, настільки вони цікаві і незвичайні. І першою в цьому ряду слід назвати “Битву екстрасенсів”, яка вступила вже у свій 16-й сезон. Усі серії якого ви можете подивитися тут.
Телепроект “Битва екстрасенсів” притягнув до себе увагу буквально з першого ж сезону, і за минулі роки його аудиторія неухильно розширювалася. І це цілком зрозуміло: одно справа – дивитися лоскочучі нерви голлівудські трилери про різні там паранормальні явища, і зовсім інше – бачити реальних людей, які дійсно мають паранормальні здібності, в чому можна переконатися, наприклад тут.Коли “Битва екстрасенсів” тільки починалася, багато хто в цьому сумнівався і вважав, що на проекті все зрежисирувало для залучення публіки. Проте для багатьох телеглядачів екстрасенси стали останньою надією, щоб дізнатися, що сталося насправді з близькими їм людьми, і в проект буквально хлинув потік листів.

Чому “Битва екстрасенсів” така популярна

У телеефірі знайдеться не так багато передач, де все по-справжньому. Звичайно, приємно дивитися, як наші зірки навчилися танцювати на льоду, долати перешкоди і випробовувати перевантаження, але ж ми прекрасно розуміємо, що усе це – свого роду розвага, а ось в “Битві” часто дійсно йдеться про життя і смерть цілком реальних людей.Саме тому у кожного, кому довелося подивитися хоч би один випуск, наприклад, цей, більше не виникає питання, яку телепередачу подивитися в суботній вечір. А якщо не вийде, то завдяки можливостям сучасної техніки можна у будь-який момент переглянути будь-який випуск “Битви” будь-якого сезону.
Більше того, за допомогою Інтернету можна звернутися до будь-якого учасника з життєво важливими для вас питаннями і отримати відповідь. У Інтернеті йде бурхливе обговорення усього, що відбувається на проекті, утворилося вже справжнє Інтернет-співтовариство фанатів “Битви екстрасенсів”, яке регулярно поповнюється новими учасниками і з тією, і з іншого боку.Глядачі з нетерпінням чекають початку кожного нового сезону “Битви екстрасенсів”, і їх очікування незмінно виправдовуються: в кожен новий сезон в проекті з’являються нові люди з унікальними здібностями, і ми ще раз переконуємося, що непізнане – поряд з нами.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *