Кроком марш : модне взуття сезону осінь 2016. Модне осіннє взуття для жінок, чоловіків, підлітків [draft]



Незважаючи на усю різноманітність модного взуття сезону осінь 2016, представленою світовими взуттєвими брендами і іменитими дизайнерами, виділимо найбільш яскраві, незвичайні і в той же час, стильні тренди. Моделі, що не залишать байдужими ні затятих шанувальниць модних тенденцій, ні навіть брутальних мачо, яким в принципі чуже поняття моди, як такий.

Гра у відкриту: модне взуття осені 2016 у виді. сандаль і босоніжок

Ще зовсім нещодавно в літніх колекціях ведучих кутюрье раз у раз мелькали тренчи, теплі накидки і навіть пальто. Так чому ж в осінньому гардеробі прихильників моди не може бути відкритого взуття, більше відповідного для спекотливих літніх днинок, ніж для прохолодної осені?! Так ухвалили Gucci, 3.1 Phillip Lim, Celine, Alexander McQueen. Саме з їх легкої руки, відкриті сандалі і босоніжки в ансамблі з класичними брюками-дудочками, струмуючими, легкими нарядами і навіть з теплими пальтами – стали одним з головних трендів модної осені 2016. На відкрите взуття також зробили ставку модні бренди Dsquared і Missoni. Можливо, не самий практичний і вдалий для холодних дощових днів варіант – зате вже точно цікаво і неабияк.Звернемо особливу увагу на незрозумілу багатьом любов дизайнерів поєднувати відкритих босоніжок з шкарпетками і щільними колготками.

Рептилия-style: модне взуття осені 2016 з екзотичних матеріалів

Як би завзято захисники природи не закликали дизайнерів і шанувальників модних трендів відмовитися від шкіри і хутра, вередлива мода продовжує гнути свою лінію, яка так не подобається членам суспільств захисту тварин. І знову на подіумах – взуття з шкіри пітона і крокодила. Або моделі, що так вдало імітують шкуру рептилій. Воно і недивно – екзотичні матеріали завжди виглядають розкішно, дорого і стильно. А головне – ніколи не вийдуть з моди. Це зайвий раз зуміли довести Altuzarra, Givenchy і Chloe.

Це він, це він – старо-добрий ботильон: ботильони як модне взуття осені 2016

Ботильони обіцяють стати однією з найпопулярніших моделей осені 2016. Причому, місце на подіумі знайшлося як практичним і зручним напівчеревикам, так і їх авангардним побратимам. Цінуйте комфорт і зручність? – Тоді варто звернути увагу на ботильони з колекцій Chloe і Louis Vuitton. Хочете скрізь і завжди бути в центрі уваги? – Тоді авангардне взуття від Marc Jacobs – саме для вас! І нехай в ходити в цьому модному взутті осені 2016 – завдання важкоздійснюване, зате ваші ноги помітять все, а дизайнерський екзерсис оцінять належним чином.

Не для усіх: саме неординарне модне взуття осені 2016

Як показали осінньо-зимові покази 2016-2017, далеко не усі модельєри дотримуються принципу “взуття – для того, щоб її носити”. Знову і знову на подіумах з’являються моделі, що більше нагадують творіння художників-авангардистів або предмети мистецтва, ніж звичайний елемент гардеробу. Численні шкіряні волани на моделях від Fendi, туфельки із золота, усипані золотими ж трояндами і шпильками від Dolce&Gabbana, босоніжки на витіюватій танкетці від Alexander McQueen – не залишать байдужими любительок епатажу і неординарних стильних рішень. Обертає на себе увага і колекція модного взуття осені 2016 від J.W.Anderson. Незвичайний каблук, цікава фактура шкіри, що нагадує оперення райських птахів, – оптимальне рішення для натури неабиякої і творчої.

Під зав’язку: модне взуття осені 2016 на шнуруванні

Взуття на шнуруванні – ще один хіт осені 2016. Саме на неї робить ставку Карл Лагерфельд – креативний директор модного будинку Chanel. Елегантні чобітки зі вставками з фірмового матеріалу “вічної мадемуазель” – твіду або повністю з шкіри -уже придивилися ведучим it – girls і редакторам світових модних видань. А нетривіальне прочитання модного взуття з шнуруванням осені 2016 – поза сумнівом, лише додасть балів в скарбничку “кайзера” стилю. Елегантні ботильони на шнуруванні були представлені в колекції Prada. А модний будинок Valentino представив зовсім невластиві витонченому, романтичному стилю цього бренду, брутальні шкіряні черевики в армійському стилі все з тим же шнуруванням.

Високі ставки: чоботи як модне взуття осені 2016


Але якщо жіноча осіння мода на чоботи нікого не дивує, то ось чоловіки в чоботях – явище не таке звичайне. Проте, і для них провідні дизайнери приготувала на осінньо-зимовий сезон 2016-2017 немало цікавих і стильних чобіт.

На рекорд!: спортивне чоловіче модне взуття осені 2016

Прихильникам кед Converse і кросовок NB присвячується. На змішаних показах Burberry і Alexander Wang, моделі не раз виходили на подіум в дорогих дизайнерських кедах і зручних і непристойно дорогих кросовках. Правда, моделями цими були. чоловіки! Втім, дизайнери не схильні строго розмежовувати спортивне взуття на чоловічу і жіночу, всіляко підкреслюючи її універсальність. Кеди і кросовки осені 2016 відмінно поєднуються як з класичними чоловічими джинсами і широкими штаньми, так і з жіночними сукнями і навіть строгими діловими костюмами. Так що, модному взуттю сезону осінь 2016 в спортивному стилі – бути!

Комфорт – передусім: найзручніше чоловіче модне взуття осені 2016

Наперекір строгому діловому стилю і бажанню консервативних модних будинків взувати чоловіка виключно в класичні туфлі а-ля “денді лондонський”, провідні дизайнери-новатори пропонують приміряти сильній половині людства. тапочки-мюли на хутрі, м’які тканинні кросовки або зручні, практично домашні туфлі з м’якого вельвету. Словом, таке взуття, в якому можна забути про мозолі і втому в ногах. Чи оцінять чоловіки належним чином такі ініціативи від Gucci і Dolce&Gabbana – покаже модна осінь 2016.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *