Короткі сукні на випускній для справжніх модниць [draft]



Випускний бал – це особливе довгоочікуване свято для будь-якої дівчини. Саме цього вечора школярка перетворюється на принцесу і прощається з дитинством. Дуже важливо підібрати красиву і нарядну сукню, в якій юнка ловитиме на собі захоплені погляди однокласників, і при цьому почуватиметься комфортно та спокійно. З одного боку, хочеться бути яскравою, а з іншого – виглядати модно і стильно. У статті ми розповімо Вам про короткі сукні та покажемо приклади на картинках.

Сукні для випускного вечора 9 та 11 класу

Моделі суконь для випускниць 9 класу повинні враховувати особливості віку. Часто дівчата хочуть виглядати дорослими, тому і перестараються з макіяжем та нарядом. Сукня не має бути занадто відвертою і короткою. Дуже важливо підкреслити саме ніжність, юність і романтичність. Тому дизайнери радять зробити непомітний макіяж, підібрати туфлі на стійких і невисоких підборах (інакше панянка ризикує зіпсувати собі весь вечір через занадто незручнї шпильки) і зупинити вибір на закритій сукні зі спідницею трохи вище за коліно. Жодних глибоких вирізів, голих плечей і спини! Це доречно тільки для випускниць 11 класу. Отже, можна підібрати ретро-наряд 60-х років, моделі з пишною спідницею, а в кольорах акцентувати увагу на світлих тонах: рожевому, блакитному, білому.

Випускниці 11 класу мають розвиненіші форми тіла, тому, якщо дуже хочеться, то можна вибрати сукні-футляри і облягаючі моделі. Якщо хочете звести хлопців з розуму, оголіть одне плече або спину. Проте не все відразу!

Короткі й модні випускні сукні, фото

Коли ще носити спідниці вище за коліно, як не в юному віці?! У короткій сукні зручно танцювати, не боячись, що довга спідниця заплутається за підбори. Однак туфлі при цьому мають бути особливо елегантними, адже на відкриті ніжки звертатимуть увагу всі однокласники. Придивіться до чорних туфель на платформі та золотих на шпильці.

У моді образи казкових персонажів. Тому на подіумах представлені моделі в стилі ретро, пишні спідниці, корсети, наряди зі шлейфом.

Подивіться на фото.

Тут представлені особливо популярні моделі. Дівчина ліворуч демонструє відкриту білу сукню вище за коліно. Такий наряд підійде струнким і високим випускницям. Для зручності й комфорту краще вибрати сукню, в яку одягнена модель посередині. Не думайте, що сірий колір нудний і одноманітний. Трояндочки на подолі надають жіночності, а кольє доповнить образ романтичної панянки. І, нарешті, дівчина праворуч представляє синю сукню з чорним поясочком. Зазначимо, що пояс чудово підкреслює талію. Синій колір личить блакитнооким і мрійливим школяркам.

Коко Шанель не раз говорила, що чорна коротка сукня повинна висіти в гардеробі будь-якої дівчини. На випускний вечір краще вибрати чорну сукню з малюнком або будь-яким орнаментом. Приклад можна побачити на фото. Дівчина також демонструє пишну спідницю, особливо актуальну.

На випускному балу підкреслюйте юність, жіночність, романтичність. Вік для цього відповідний, тому зупиняйте вибір на теплих кольорах: рожевому, білому, блакитному. Подивіться, яка чудова юнка на фото!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: сукні дуже дуже короткі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *