Модний французький манікюр 2015, фото наймоднішого манікюру-френч



Любов жінок до манікюру налічує тисячі років. Адже ще в Стародавньому Єгипті і Вавілоні модниці фарбували нігті за допомогою хни. Незважаючи на таку любов до манікюру, лаки в сучасному вигляді з’явилися лише на початку минулого століття і викликали справжній переворот в індустрії моди. Довгий час жінки фарбували нігті виключно лаками червоно-рожевої палітри, адже вважалося, що помада і лак мають бути одного відтінку. Все змінилося з появою французького манікюру. Винахідником френча прийнято називати Джефа Пинка, засновника компанії Orly. Саме він за допомогою французького манікюру розв’язав проблему універсального дизайну нігтів, над якою билися стилісти того часу. З тих самих пір френч запав в душу жінкам всього світу і давно вийшов за рамки свого класичного виду.

Модний французький манікюр 2015

Новий осінньо-зимовий сезон 2014-2015 представлений в основному матовими лаками темних відтінків. Нарівні з природною формою і короткою довжиною нігтів, саме темні кольори в манікюрі стали головними трендами року, що настає. Ці ж тенденції відбилися і на модному френчі 2015. Класичний білий колір кінчика нігтя змінили чорний, коричневий, фіолетовий, синій, зелений відтінки. Замість прозорої або рожевої основи для френча використовуватимуться сірий, блакитний, золотий, шоколадний, сливовий кольори. Виходить, що модний французький манікюр 2015 року складатиметься переважно з натуральних темних тонів. Але це не означає, що класичний френч більше не актуальний. Білий кінчик нігтя можна буде поєднувати з прозорою або матовою основою. Єдиний нюанс – рожево-бежеві відтінки лаків в новому сезоні не в моді.

Модні святкові варіанти французького манікюру 2015

Для святкового декору на основі френча цілком допустима “веселіша” колірна гамма. Наприклад, поєднання пісочної основи і золотистого лаку для кінчика нігтика. Вітаються також лаки з глиттером, які замінюють білий колір в класичному варіанті френча.

Ще одна модна тенденція – поєднання декількох різних дизайнів. У новому сезоні дуже популярними стануть різні комбінації французького і місячного манікюру. При створенні подібного дизайну можна включити свою фантазію на повну котушку. Чим креативнее і незвичайніше буде такий френч, тим краще. Стилісти рекомендують також використати лаки з різними текстурами і кольорами, додавати геометричні візерунки і квіткові мотиви. Також не забороняється прикрашати французький манікюр яскравим декором: стразами, камінчиками, підвісками, мереживом.

Ще один важливий момент – модна форма нігтів для французького манікюру 2015. У новому зимовому сезоні як і раніше актуальними будуть короткі нігтики круглої і довгастої форми. Також для френча підійде популярна форма “округлий квадрат”. Важливо, щоб довжина нігтів була максимально природною, а форма – практичною.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *