Модні стрижки, осінь-зима 2015-2016: фото наймодніших коротких і довгих стрижок 2016 року



Хочете знати, яка зачіска викличе фурор і зробить вас сексуальними? Безумовно, це коротка стрижка. Вона допоможе кардинально змінити стиль і взагалі, переглянути увесь образ в цілому. Але розлучитися зі своїми локонами готова не кожна. Тому шукаємо менш радикальні варіанти і підбираємо стрижку, яка зробить вас наймоднішими.Спортивний стиль набирає оберти, а разом з ним і мода на зручні і практичні зачіски. Для короткого волосся це може бути рельєфний “пикси” або укорочений біб на ніжці. З довгим волоссям особливих змін не сталося: класичний каскад легко заплітається в елегантні коси або високі пучки.

Модні короткі стрижки, Осінь-зима 2015-2016

Стригтися “під хлопчика” все ще мейнстрім. Особливо добре це виглядає на світлому волоссі теплих відтінків. Асиметрія у поєднанні з бічним чубком або проділом приховає недосконалість особи і зробить його більше симетричним і правильним. Для створення подібного ефекту коротку сторону стрижіть максимально щільно по усій голові. Якщо вам не до душі такі експерименти, попросите майстра відстригти коротку сторону до вуха. Тоді ви у будь-який момент зможете її заколоти шпилькою. Довжина чубка тут залежить від того, що ви хочете приховати, наприклад, довге пасмо може пом’якшити лінію підборіддя і квадратну щелепу.
Для тонкого волосся підійде пикси з рваними краями. Вона надасть образу легку недбалість і завзяття. Укладати таку зачіску дуже легко за допомогою сухого шампуню. Розпорошіть його над головою, почекайте декілька секунд і збийте волосся руками. Також при тонкому волоссі стилісти радять структурний біб з глибоким і низьким косим проділом. Так зачіска виглядатиме густішою і пишнішою. Кучері можна зробити за допомогою щипців: накрутите локони від самих коренів, а кінчики залиште прямими (потім їх можна завити в іншому напрямі).

Модні стрижки на довге волосся, Осінь-зима 2015-2016

Основна спрямованість – це шари. Вони допоможуть вам позбавитися від надмірного об’єму і зроблять зачіску динамічнішою. Проділ краще носити косою, а чубок робити подовженим. Яскравий приклад подібної стрижки – Дженнифер Энистон. Підстригатися необхідно раз в два місяці, і краще всього гарячими ножицями. Вони не дають кінчикам сіктися і втрачати поживні речовини. Для кучерявого волосся теж підійде стрижка шарами. При цьому не треба їх випрямляти, кучері – ваші вірні супутники цього сезону. Тонкі локони краще у особи зробити коротше, а пасма трохи профілювати. Для укладання злегка начешіть волосся у коренів і сбризните лаком. Декілька локонів можна завити щипцями і недбало розшарпати.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *