Як красиво й зворушливо освідчитися в коханні чоловікові 14 лютого? [draft]



День святого Валентина – це дата, якої з нетерпінням очікують усі закохані. Цього дня повітря насичує атмосфера ніжності й романтики. Кожен намагається донести свої почуття другій половинці й зробити це якомога красивіше. Причому це стосується і юнаків, і дівчат. Проте якщо чоловікові не становить труднощів організувати свято для коханої із шампанським і повітряними кульками, подарувати їй якусь прикрасу, що буде цього дня доречним, то представниці прекрасної статі освідчитися у своїх почуттях складніше. По-перше, треба придумати, де і як це зробити. По-друге, вибрати такий подарунок, який якнайкраще донесе почуття до коханого.

Як освідчитися в коханні чоловікові?

Якщо Ви хочете освідчитися в коханні чоловікові, з яким маєте стосунки, Вам варто враховувати такий важливий чинник, як фінансові можливості. Сьогодні є чимало способів здивувати свого партнера і порадувати його приємними подарунками. Це можна зробити яскраво, дорого і барвисто. Важливо пам’ятати: головне, щоб саме 14 лютого чоловік відчув Вашу теплоту. Красиве освідчення в коханні повинне зворушити його до глибини душі й переконати в тому, що його дівчина найпрекрасніша у світі.

Зворушливе освідчення чоловікові в коханні

На День святого Валентина слід пам’ятати про романтику. Вечерею в ресторані при свічках давно нікого не здивуєш. Пропонуємо декілька оригінальних способів, які забезпечать Вам чудове свято.

  1. Освідчення в коханні по радіо. Сьогодні є багато радіостанцій, які мають свої вітальні програми. Вам треба просто заздалегідь дізнатись номер телефону саме того радіо, яке слухає Ваш чоловік, а в День закоханих зателефонувати і передати йому вітання. Наприклад, в ранішній час, коли коханий їде на роботу в автомобілі. Уявіть, як приємно почути голос коханої, очікуючи на продовження руху в заторі.

2. Святковий торт. Замовте своєму чоловікові торт або спечіть його самі. В принципі, 14 лютого важливий навіть не сам торт, а його оформлення. Заздалегідь напишіть зворушливий вірш, який складатиметься всього з двох-трьох рядків, і нанесіть його на торт. Як декоративну прикрасу на десерті можна помістити шкатулочку, а в неї вже сховати подарунок і листівку-сердечко з Вашим освідченням.

3. Створіть презентацію. Виберіть Ваші найромантичніші фотографії, наприклад, з відпочинку, різних урочистостей і прогулянок. Змонтуйте презентацію на 2-3 хвилини, вставте в неї Вашу спільну улюблену пісню. Між фотографіями напишіть вірші, суголосні Вашим почуттям до чоловіка.

Таких способів є ще дуже багато. Зворушливе освідчення в коханні зближує пару, тому не соромтеся виражати свої почуття, адже кожному приємно чути, наскільки він дорогий і жаданий.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *