Як познайомитися з хлопцем вконтакті


Проводиш в соціальних мережах стільки часу, що друзі і знайомі вже стали забувати, як ти виглядаєш – а особисте життя, між тим, ніяк не хоче налагоджуватися саме собою? Значить, самий час – познайомитися з хлопцем Вконтакті.

Зробити це куди простіше, ніж вживу – виявляється, познайомитися з дівчиною вконтакті були б не проти десятки тисяч хлопців різного віку, так що вибір величезний, і справа за малим – просто почати діяти!

З чого почати знайомство вконтакті?

Насамперед приділи час редагуванню своєї сторіночки вконтакті. Навіть якщо тебе на перший погляд начебто все влаштовує – далеко не факт, що хлопцям вона сподобається. По-перше, видали усі хоч трохи невдалі або просто безглузді фотографії: фотографії, зроблені тобою особисто перед дзеркалом(вони вже давно стали приводом для жартів і показують тебе не з кращого боку), фотографії, на яких ти вийшла не надто вдало(занадто великий ніс, червоні плями на обличчі, червоні очі і так далі).

Обов’язково видали фотографії, на яких ти не зовсім твереза або з коктейлем в руці, – ти ж не хочеш, щоб єдиними твоїми співрозмовниками виявилися любителі випити у веселій компанії? На аватарку став найвдалішу свою фотографію – краще, якщо це буде обличчя крупним планом, такі фотографії-аватарки привертають увагу найшвидше. І обов’язково зітри усі невдалі записи друзів і знайомих зі своєї стіни – вони адже теж можуть відлякати потенційного прихильника.

Знайомство по інтересах вконтакті

Ще один важливий чинник, на який обов’язково варто звернути увагу при редагуванні своєї сторіночки вконтакті перед тим, як почати знайомитися з хлопцями в цій соціальній мережі, – твої інтереси. Замислися, а яким він має бути, твій ідеальний хлопець? Подумай про його інтереси, знайди, що у вас спільного – а потім відповідним чином зміни список інтересів на своїй сторінці. Якщо насамперед, зайшовши на твою сторіночку, хлопці звернуть увагу на фотографії, то в другу чергу вони дивитимуться саме на твої інтереси і захоплення – які книги ти читаєш, які фільми дивишся, яку музику слухаєш і так далі. Завзятість зі своєї сторінки усі шаблонні цитати – хлопці їх дуже не люблять. І додай в список інтересів ті, якими, на твою думку, повинен володіти твій майбутній хлопець – щоб у вас відразу з’явилася загальна тема для розмови при першому знайомстві. Найпростіший спосіб познайомитися з хлопцем вконтакті

Людей завжди об’єднують загальні інтереси або загальні друзі-знайомі, і соціальні мережі – зовсім не виключення з цього правила. Найпростіший спосіб познайомитися з кимось вконтакті – це прийняти участь в дискусіях в одній з численних груп. Вибирай групу згідно своїм інтересам. Приміром, якщо ти граєш в яку-небудь онлайн-гру, підпишися на групу, присвячену цій грі, а якщо вболіваєш за яку-небудь футбольну команду(чи хоч би маєш про неї хоч якесь уявлення) – знайди відповідне співтовариство.

Це може бути група про яку-небудь музичну групу, про фільми, про клуби – так, в принципі, про що завгодно, аби це було цікаво тобі і тому, з ким ти хотіла б познайомитися. А далі все просто – активно бери участь в дискусіях і обговореннях, і зовсім скоро ти помітиш, що тобою цікавляться. А там недалеко і до повідомлень в приват, які можуть вилитися у ближче знайомство. 


Теги: регіструватися на сайті знайомств вконтакті, вконтакті, як познайомитися з хлопцем вк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *