Як позбавитися від нерозділеного кохання

Нерозділене кохання, як гострий ніж в серці. Воно ранить і приносить в життя пригноблення, смуток, а іноді навіть депресію. Любов може стати безмовною у тому випадку, якщо Вам не відповіли взаємністю або ж після розлучення, коли у одного почуття згасли, а у іншого вони ще жевріють.

Відсутність взаємності у об’єкта любові іноді робить людину абсолютно безпорадною і спустошеною. У такому стані досить складно жити, оскільки думки і нерозділені почуття тягнуть вниз і не дають рухатися далі. І тому рано чи пізно, втомившись від нескінченних страждань кожен приходить до того, щоб спробувати позбавитися від нерозділеного кохання, але не завжди знає, як це здійснити.

Здолати свої почуття звичайно досить складно, але все таки реально. Якщо предмет Вашої любові не відповідає Вам взаємністю і життя стало здаватися нескінченно нестерпним, Вам просто потрібне почати щось міняти у своєму житті. Розглянемо декілька маленьких порад, як спробувати це зробити.

В першу чергу необхідно перестати жаліти себе і вважати найбільш нещасною людиною на землі. Подивіться на ситуацію з іншого боку і подумайте про те, що Ваше щастя навіть в тому, що Ви здатні любити і відчувати це прекрасне почуття. Згадайте усі прекрасні миті, коли серце завмирає і Вас відвідує ейфорія просто від того, що Ви бачите кохану людину і спробуйте зберегти в душі саме ці безцінні моменти.

Чи варто пробувати перетворити нерозділене кохання на взаємне? Відповідь на це питання залежить від кожної конкретної ситуації. Намагатися, звичайно, необхідно, але лише у тому випадку, коли є в цьому сенс. Звичайно ж, отримання взаємних почуттів від коханої людини є найкращими ліками від хвороби, що називається нерозділене кохання. Але досягти бажаного результату в деяких випадках буває дуже важко і практично неможливо. Але все таки не діяти теж не варто, цілком можливо, що Ваші наполегливі дії принесуть свої плоди.

Найголовніше у своїх спробах не втратити свою особистість, залишатися собою і не перестати любити самого себе.

Найбільш дієвим способом звернути на себе увагу – являється зміна себе в кращу сторону. Просто намагайтеся завжди добре виглядати, зберігати позитив і почати відкривати і показувати іншим таланти, які можливо глибоко приховані всередині.

Самоудосконалюючись, Ви почнете сильніше любити себе і матимете, значно, більше шансів отримати почуття у відповідь, а можливо зрозумієте, що усі Ваші почуття надумані. Багато хто вважає, що впоратися з нерозділеним коханням, можна перемкнувши себе на інший об’єкт. Але і в цьому випадку дуже легко помилитися. В першу чергу не варто кидатися з вогню та в полум’я і розпочинати нові стосунки з першого зустрічного. Частіше такі вчинки бувають продиктовані не бажанням поселити у свою душу нову любов, а бажанням щось довести всьому світу і найголовніше об’єкту своєї любові, а також своєрідною помстою.

Фіктивні стосунки і вигадана любов не здатна побороти Ваші колишні почуття, а може лише привнести до Вашого життя ще більше розчарувань і неприємних емоцій. Щоб спробувати відкрити себе для нових почуттів спробуйте змінити життя. Для цього почніть більше спілкуватися з навколишніми людьми, заводити нові знайомства і можливо серед них Ви і знайдете ту саму людину, яка принесе щастя у Ваше життя.

Одним з найбільш дієвих способів і відповіддю на питання, як боротися з нерозділеним коханням, являється заміна думок про неї на що-небудь інше. Пошук способу реалізації себе і занурення з головою в улюблену справу дозволять відкинути негатив з душі і відволіктися від своєї депресії. Постарайтеся зайняти увесь свій час не залишивши в нім і секунди на страждання, копання в собі, у пошуках недоліків і на роздуми про те чому Ваша любов не взаємна. Найголовніше у боротьбі з нерозділеним почуттям не поглиблюватися у свої страждання і не закриватися від оточення, відмовляючись від будь-якої їх допомоги. Почніть більше з’являтися в суспільстві, спілкуватися і проводити час з друзями і близькими. Не шукайте винуватого. Будь-які проблеми, передусім, сидять у Вас, і щоб розібратися з ними необхідно вирішувати їх всередині себе.

Спробуйте викинути з голови думки про об’єкт Вашого обожнювання і намагайтеся як можна рідше зустрічатися з ним. Позбавтеся від усіх речей, які хоч трохи можуть нагадувати про Вашу нерозділену любов. Займіться психологічними тренінгами. В першу чергу необхідно прогнати усі питання про те, як Ви будите жити без своєї любові і зрозуміти, що життя триває і необхідно рухатися далі. Почніть думати не про те, що Ви втратили об’єкт Вашої уваги. Повторюйте собі те, що Ви гідні найкращого ставлення до себе і великої взаємної любові, повірте в цю установку, і щастя обов’язково постукає у Ваші двері.

Трансформуйте свої нерозділені почуття в любов до себе. Почніть приділяти собі більше уваги, радувати, балувати, пестити і леліяти. Не забувайте постійно хвалити і заохочувати себе. Зрозумійте для себе, що якщо Ваша любов приносить Вам лише прикрість і розчарування, руйнує Ваше життя і свідомість, а також принижує Вас у Ваших очах, то її просто необхідно викинути зі своєї голови, так це почуття є нічим іншим, як залежністю. Істинна любов ніколи не приносить в серце гіркоти, а заповнює його лише світлими, яскравими і радісними емоціями.

Людина, що по-справжньому любить іншу людину здатна відпустити і при цьому щиро бажати лише щастя. Прийміть усвідомлення того, що Ваше нерозділене кохання, що приносить муки – це хвороба і почніть позбавлятися від неї. Звільніть себе від відчуття залежності від людини і зрозумійте, що Ви індивідуальність, яка здатна йти по життю і вирішувати свої проблеми самостійно.

Більше займайтеся собою, створюйте себе, заліковуйте свої рани, налаштовуйте себе на позитив і тоді Ви обов’язково знайдете щастя і Ваше серце навчиться любити по-новому.

як позбавитися кохання, як позбавитися почуттів, кохання і нерозділене кохання реферат, Нерозділене кохання, обряд на звільнення від нерозділеного кохання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *