Чому він не телефонує так довго? Чому чоловік/хлопець припинив телефонувати?



Кожен знає, що немає на світі гучнішого звуку, ніж мовчання телефону. Немає нічого гіршого за очікування дзвінка, який він обіцяв зробити. Ти здригаєшся від кожного дзвінка в твоєму телефоні, і у тебе виробляється рефлекс, як у собаки Павлова, адреналін в крові зашкалює, серце вибиває барабанний дріб, а хвилювання повністю охоплює тебе. І немає ніякої надії почути його голос знову. Що ж у такому разі робити? Чи варто подзвонити самій, вигадавши якийсь привід?. Усе це залежить від того, наскільки добре і як довго ви знайомі.

Чому хлопець не телефонує? Якщо ви тільки нещодавно познайомилися, і він узяв номер твого телефону з обіцянкою подзвонити, то пам’ятай, що він не зробить цього раніше, ніж через два-три дні, для чоловіків це неписане правило. Краще забути про його обіцянку днів на п’ять і продовжувати далі займатися своїми справами: зробити домашнє завдання, помити посуд, прибрати в кімнаті, сходити з подружками на дискотеку або в кіно. Просто викинь його зі своєї голови на декілька днів. Так і час пролетить швидше, і ти його проведеш з більшою користю для себе і оточення. Якщо за цей час його дзвінок так і не надійде, значить, він узяв твій номер просто так, і ти йому не так вже і сподобалася, і він про тебе давно забув.

А може бути,що він і забув подзвонити тобі. Варіантів, які спадають на думку, багато : він втратив мобільний, де записав твій номер; може клаптик папірця, на якому записаний твій номер, десь загубився, а тепер ніде не може його знайти; може, у нього на носі важкий іспит, або він готується до зустрічі з тобою з усією, властивою йому, серйозністю; може він занадто боязкий або сором’язливий (але номер телефону узяти не посоромився). А ти уся така хороша, надумавши собі всякого, вирішила сама йому подзвонити, щоб прояснити стосунки між вами. Прислухайся до своєї інтуїції. Чоловіки не люблять говорити все безпосередньо і, якщо він не хоче з тобою зустрічатися, він тобі про це нічого не скаже, щоб не скривдити тебе. Якщо він придумує всякі відмовки і не призначає з тобою точного часу і дати зустрічі, то ввічливо попрощайся з ним і забудь його.

Чому чоловік перестав дзвонити? Якщо у вас вже було один-два-три романтичних побачення, після яких він пропав, а тепер не дзвонить і не призначає зустрічей – що ж робити? І, о, жах, пройшло цілих дві години, як ви розпрощалися. І чому коханий не дзвонить? Спочатку треба згадати, чи призначив він точний час на твоє прохання або він сам дав обіцянку подзвонити в призначений час. Краще самій призначати конкретний час і дату для дзвінка. Скажи йому, що він може подзвонити тобі в понеділок або у вівторок з 18-00 до 22-00 годин. Ти можеш призначати тільки дати і час дзвінка, про наступне побачення він повинен подумати сам. Ініціатива повинна виходити від нього, щоб він почував себе головним у ваших стосунках. Якщо ти не уточнила, коли він може подзвонити, то почекай п’ять днів. По закінченню цього терміну, можеш сміливо викидати його номер і забути про нього. Якщо тебе мучать сумніви, чи не втратив він твій номер, то відкинь їх, тому що, якщо ти йому дійсно сподобалася, він встиг би вивчити напам’ять твій номер.

Можна і самій подзвонити йому і довідатися, в чому справа, але не треба давати йому зрозуміти, що ти сильно зацікавлена у ваших взаєминах. Знайди яку-небудь нейтральну тему, а вже в ході розмови тобі стане зрозуміло, чи можеш ти на щось розраховувати, або треба на нього забити і забути. Якщо ваше знайомство триває довгий час, і ти вже встигла закохатися в нього, вважаючи, що почуття взаємні, а тут ні з того, ні з цього, він пропадає? Ні дзвінків, ні листів. Як поступити, якщо хлопець не дзвонить? Жити в невизначеності дуже важко. Ти не можеш знайти собі місце. Якби він хотів продовжувати ваші стосунки, то знайшов би час, щоб подзвонити тобі хоч би на хвилинку. У такому випадку можна подзвонити лише раз і перевірити, чи все з ним в порядку. Робити нічого не треба. Єдине, що ти можеш зробити, так це дати зрозуміти, що він може втратити тебе. Послухай голос своєї інтуїції. Якщо вона тобі підказує, що у ваших стосунках щось змінилося, то безперечно так воно і є. Тепер він будує своє життя далі, а для тебе в нім місця немає. Краще викинь його зі своєї голови і продовжуй жити далі.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Чому хлопець не дзвонить, якщо хлопець перестав дзвонити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *