Мінет. Мистецтво мінету



Багато жінок помилково вважають, що чим швидше і інтенсивніше їх ласки, що надаються чоловічому статевому членові, тим більше задоволення у партнера. Проте, виходячи з праць по сексології знаменитої латвійської письменниці Даце Рукшане, яка видавала свої відверті есе, що сколихнули громадськість, в серії жіночих журналів, це абсолютно не так. Дорогі жінки, праця цієї великої жінки має бути оцінена Вами належним чином. Переважна більшість жінок, до нещастя, просто не знають, як треба поводитися з чоловічим членом. Сам чоловік ніколи не признається, що “пристрасний мінет” його партнерки схожий на тортури, яким піддається його гідність. Навіть тремтіння від болю і мимовільні сіпання тіла він припише зростаючому збудженню – для своєї подруги. Згодом через жіночу впевненість, що вона примушує партнера стогнати від задоволення, в їх стосунках, швидше за все, станеться розкол. А все тому, що жінка вважала себе богинею орального сексу.

Жінці необхідно знати. Кожній жінці необхідно знати, що будь-який зустрічний на життєвому шляху чоловічий член – унікальний і не схожий на інші по “звичках” і перевагах. Тому ідеального “рецепту”, як зробити ідеальний мінет будь-якому чоловікові, Ви не знайдете – це завжди імпровізація. Проте, варто прийняти до вивчення найрізноманітніші прийоми – їх поєднання і чергування допоможе знайти ключик до будь-якого чоловічого серця під час тривалих оральних ласок. Хоча, звичайно, чоловіки бувають різні – хтось оцінить Ваші старання, віддячивши Вам ніжно і пристрасно, а хтось закінчить справу за декілька хвилин, перейнявши ініціативу у свої руки. Заради таких чоловіків старатися Вам, звичайно ж, не варто – у більшості випадків, все-таки, думка про те, що чим вища швидкість досягнення чоловіком оргазму при мінеті, тим краща коханка – помилково. Секс – це процес, а не результат, і орального сексу цей принцип теж торкається.

Ковтати сперму? Ще одне наболіле жіноче питання: ковтати сперму або все-таки це не обов’язково? Питання знаходить безліч відгуків на різноманітних жіночих форумах, і думки розходяться в діаметрально протилежних напрямах; частенько вони виявляються невірними. Звичайно ж, чоловіки не хочуть Вас ні до чого змушувати – тому говорять, що цей нюанс для них байдужий. Деякі навіть лицемірять, переконуючи партнерку в тому, що їм неприємне, коли плоди його праць ковтають. Проте Вам варто замислитися: як би Ви відчували себе, якби після кунілінгуса Ваш хлопець йшов полоскати рот або розлючено витирав губи і підборіддя під ковдрою? Принаймні, Вам було б неприємно, а найбільш чутливих дівчат могло б і серйозно ранити.

Тому, якщо можете – ковтайте: Ваш партнер це оцінить і подякує теплом у відповідь і ласкою. А якщо Ви випробовуєте відразу у Вашій ротовій порожнині – можна еротично випустити її з рота на груди, повільно масажуючи і розмазуючи. Ймовірно, після цього Вам доведеться сходити в душ, проте виглядає подібна сцена при правильному виконанні досить сексуально і, при необхідності, доповнить Ваш образ сексуально голодної тигриці. Якщо ж у Вас виникає блювотний рефлекс при глибокому проникненні члена, допоможуть тренування – для них Вам знадобиться банан, варена морквина або власні пальці. Витративши на ці вправи (торкання стінки глотки) деякий час, Ви доб’єтеся потрібного ефекту: подібні дії не доводитимуть Вас до нудоти. Це допоможе Вам повністю віддаватися чоловікові під час мінета, не боячись глибоких проникнень – повірте, Ваш партнер оцінить Ваші нові можливості!

Не забувайте про руки. Крім того, ні в якому разі не забувайте про руки. Ласкаво погладжувати партнера за ствол члена або яєчка, погладжувати його сідниці, стегна, спину, живіт і груди – підключайте фантазію і, знову ж таки, стежте за його реакцією на Ваші дії. Чергуйте методи ласок – хоч комусь і подобається одноманітність в ласках і саме вона доводить таких чоловіків до оргазму, більшість все ж цінує різноманітність і нестандартність. Це, звичайно ж, не означає, що треба кожні п’ять секунд міняти положення рук, темп і натиск – але раз в декілька хвилин зміна декорацій порадує Вашого друга. Варто приділяти увагу яєчкам і простаті Вашого партнера під час орального сексу. Просто мінет не дасть йому подібних відчуттів. Однією рукою масажуйте місце між мошонкою і нижньою поверхнею члена, а другою ритмічно і ласкаво натискайте на ущільнення між анусом і яєчками. Повірте, ефект буде незабутній.

Загалом і в цілому, техніка мінета досить проста – але вимагає регулярної практики, тоді Ви зможете приносити Вашому партнерові задоволення на чисто інтуїтивному рівні. Не бійтеся і не гидуйте! Цей вид сексу анітрохи не гірше традиційного, плюс до всього, він являється кращим способом показати Вашому партнерові Вашу любов.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: мінет, мистецтво мінету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *