Що робити, якщо дружина зрадила?



Це питання є одним з найбільш хворобливих для кожного чоловіка, оскільки при оголенні подібної істини страждає і чоловіча психіка, і самооцінка. У голові чоловіка, якому дружина “наставила роги”, поселяється нерозв’язне питання: що ж таке є у коханця, чого не було у нього самого? В результаті чоловік вважає себе неповноцінним, і кожен погляд на жінку – зрадницю нагадує чоловікові про відчутий моральний біль. Найчастіше подібні сім’ї незабаром розвалюються – і добре, якщо справа обходиться без синяків і крові.

Отже, що ж робити, якщо дружина зрадила? Тут, насправді, кожен випадок суто індивідуальний – це залежить і від характеру самого чоловіка, і від обставин, в яких стався акт подружньої невірності з боку дружини. Розберемо по ситуаціях.

Найбільш часта зрада – коли дружина розчаровується у своєму чоловікові як в коханцеві і шукає собі приятеля для сексуальних втіх. Важко виміряти сексуальний голод жінки, яка не задоволена стосунками зі своїм чоловіком, – і іноді цей факт призводить до наявності постійного коханця і регулярних зрад. Вичислити подібний випадок найпростіше для будь-якого чоловіка: приховувати регулярні випадки зустрічей з коханцем і кожного разу придумувати правдоподібні виправдання дуже складно, і таємне стає явним. В цьому випадку чоловік повинен або спробувати поговорити зі своєю дружиною і дійти компромісу, або кинути все це. Доцільніше вчинити друге: втрачену раз довіру повернути навряд чи вдасться, особливо якщо зради відбувалися впродовж тривалого часу. У разі ж ненавмисної зради – в нетверезому стані, випадково на корпоративі або щось подібне, де зрада носить поодинокий характер без наявності постійного коханця – вичислити її практично неможливо і вона найчастіше залишається таємницею.

Якщо ж Ви і дізнаєтеся про неї, то тільки якщо сама дружина, яку мучать докори сумління, признається Вам в цьому ганебному факті. В цьому випадку можна проявити деяку поблажливість: все-таки чесне признання заслуговує якогось заохочення. Постарайтеся приділяти своїй дружині більше уваги і показати, що вона Вам дорога. Це, без сумніву, зачепить її і відвадить від подальших можливих зрад. Якщо ж сам факт зради душить Вашу принципову позицію в темі сімейного життя – тоді Ваші дороги розійдуться. Загалом, вся річ у тому, чи вийде у Вас повернути в стосунки минулу довіру і взаєморозуміння. Тільки вони мають вирішальне значення в тому, чи зможете Ви продовжувати сімейне життя або ні. Якщо Ви помиритеся і повірите своїй дружині в те, що це було востаннє – то у Вас ще є шанс. Якщо немає – то погодьтеся провести залишок життя, з’ясовуючи, з якої причини вона затрималася на роботі або з якими подругами пішла погуляти – буде дуже сумно. Якщо Ви не відчуваєте в собі готовності повірити і дати дружині другий шанс – то простіше розійтись відразу, ніж мучити себе і кривдити її. Хоча… вирішувати, звичайно ж, тільки Вам.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: зрада жінки що робити, зрада жінки

Коментарі 1 коментар

  • всім привіт, прочитавши дану статтю про зраду, всім хто виявив зраду “паліть мости” бо з безхребетними брехунами життя у Вас не буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *