Як зустріти Новий рік наодинці: одній або одному

Новорічне свято вже на порозі! Напередодні Нового року тільки і розмов: як, з ким його зустрічати. Декому навіть і невтямки, що Новий рік можна зустріти наодинці. Люди, які поважають сімейні традиції, і любителі галасливих компаній, напевно, співчувають самотній людині в новорічну ніч. Хоча, якщо замислитися, то “активні приготування” і “бурхлива зустріч” вислажливі і для нервової системи, і для усього організму.

Зустріти Новий рік “без компанії” не завжди виходить, навіть якщо ця ситуація не усвідомлена, а вимушена. Спершу важливо затямити, що Новий рік – свято, яке прийде обов’язково, хочете ви цього або ні. Тому залишитися без компанії в цю ніч просто не вийде. Новий рік “прийде” до кожного і його сусідство однозначно гарантоване кожному. А для того, щоб ознаменувати його настання, купіть символ цього року : м’яку іграшку, ялинкову прикрасу з зображенням символу року, сувенір або брелок. Жінка взагалі може дозволити собі розкішний подарунок: колечко або браслет у вигляді тваринки, чий рік настає. Врешті-решт, можна намалювати або зробити (зшити) іграшку-символ самому.

Свято для душі

Зустрічаючи Новий рік наодинці, не обов’язково вдягати святковий одяг, робити макіяж, а чоловікам – бути чисто поголеними. Але атмосфера свята має бути присутньою. Можна побавити себе: купити шикарну піжаму або спортивні брюки з яскравою майкою. Це підніме настрій і дозволить насолодитися ейфорією свободи. Щодо святкового столу, то на нім мають бути лише улюблені страви і напої. Враховуючи, що галасливе застілля з гостями не “вдарило по кишені”, можна і треба потішити себе ікрою або суші, дорогим шампанським, мартіні або міцнішими напоями. Не забудьте прикрасити квартиру. Якщо немає бажання прибирати величезну ялинку, можна поставити на стіл красивий букет з хвоєю або прикрасити свічники.

Відпустіть старий рік

Якщо причина новорічної самотності – стрес, розлука, сварка або хвороба – треба скористатися самотністю, щоб з’ясувати не лише ситуацію, що відбувається, але і розібратися в самому собі. Проаналізуйте події, що йдуть в минуле, відпустіть старий рік з усіма його переживаннями і образами. Подумки і щиро вибачтся перед тими, кого скривдили і пробачте усіх своїх кривдників. Підготуйтеся до нового життя, не забувайте про те, що минуле – це історія, все, що буде – загадка, ваше життя – це сьогодення, але саме в ній відповідь.

Візуалізуйте бажання

Розпочніть зустріч Нового року з чистого аркуша у прямому розумінні цього поняття . Візуалізуйте на листку паперу ваші бажання і мрії. Можна робити замальовки, а можна написати список конкретних побажань, уявивши щасливе майбутнє в дрібних деталях. Пофантазуйте: зробіть з листа з бажаннями змійку або сувій, покладіть в подарунковий пакетик або коробочку і обов’язково повісьте на новорічну ялинку або вставте у святковий букет. Зустріти Новий рік одному або одній буває і дуже корисно, є над чим замислитися. Запросіть Діда Мороза.

Як зустріти Новий рік наодинці?

Тільки не сумувати і зібратися духом, діяти за нашою рекомендацією! Очікування і зустріч Діда Мороза – це прекрасний привід, щоб уникнути самотності на Новий рік. Щоправда, викликати Діда Мороза треба через перевірені джерела, не забувайте, що удома ви будете один або одна. Це має бути фірма або компанія з великим досвідом роботи, яка зарекомендувала себе з найкращого боку, а ще надійніше – зробити замовлення за рекомендацією. Прихід Діда Мороза – привід, щоб одягнути святковий одяг і можливість розкрити душу. Замість поздоровлень ви просто можете запросити Дідуся (а може, і Внучку) до столу. Сьогодні сервіс на високому рівні, тому на ваше прохання і, зрозуміло, за певну ціну, Дід Мороз прийде з подарунком.

Віртуальні друзі завжди поруч

Для багатьох залишитися наодинці з комп’ютером – справжнє свято, він може зустріти он-лайн Новий рік. Комп’ютер тобі і друг, і подруга, і мама з татом, і краща розвага. Прикрасьте ваше улюблене місце, підготуйте піднос зі святковим пригощанням і шампанським. Дуже скоро ви переконаєтеся, яка велика компанія зустрічає Новий рік разом з вами, як багато нових друзів бажають вам усього найкращого, хочуть познайомитися.

Ніхто не перешкодить всоте подивитися улюблений фільм. Для поціновувачів телепередач і фільмів зустріч Нового року одному або одній – можливість не пропустити очікувану передачу і переглянути усі улюблені фільми. Нарешті ніхто не заважає: тільки телевізор і ви, ви і телевізор. Не полінуйтеся, заздалегідь підготуйте “свою програму” телепередач, випишіть на аркуш паперу все, що маєте намір переглянути. Ніхто не завадить насолодитися улюбленим епізодом, ніхто не накладатиме олів’є під час перегляду романтичної сцени або не тягнутиме на танець, коли так хочеться ще раз подивитися кульмінаційний момент улюбленої історії.

Святковий салют розвіє самотність. Не обов’язково купувати святковий феєрверк на Новий рік самому, але якщо виникло таке бажання, то чом би не скористатися нагодою. Ви можете організувати перший салют у дворі. В той час, коли усі смакують наїдки і млосно чекають, поки прозвучить нудна промова Президента, можна зайнятися підготовкою салютної установки. Не забудьте про шампанське, щойно прогримить перший постріл і в небі розсиплються тисячі “нових зірок”, самий час підняти келих. І – хто знає, можливо, саме ця подія змусить переосмислити життя і буде приводом знайти компанію не лише в цю ніч. Є і простіший варіант: можна взяти участь у запуску чужого салюту або постояти на балконі, вітаючи прихід Нового року гучними вітаннями, адже все одно зустріти Новий рік в цілковитій самотності нудно.

Переконайтеся, що ваше життя прекрасне

Кожен рік, що минає, обов’язково залишає щось хороше у вашому житті. Саме ці моменти приносять радість в наші серця, і саме з них складається людське щастя. Переконайтеся, що ваше життя прекрасне. Підготуйте Новорічний альбом з найдорожчими для вас фотографіями, виберіть найдорожчі, смішні і приємні фото. Якщо є можливість, перегляньте домашнє відео із захоплюючою подорожжю, нехай це будуть цікаві і приємні сімейні історії або перегляд веселого відпочинку з друзями. Після такого перегляду вам обов’язково захочеться зателефонувати старим друзям і знайомим, почути голоси рідних або далеких родичів. Любіть Новий рік, зустрічайте його з радістю, і він обов’язково подарує вам нове щасливе життя!

новий рік на одинці, новий рік наодинці, якщо зустріти новий рік у сльозах і у сварці з чоловіком що чекати у новому році, зустру нового року на одинці, на шо чеуати якщо новий рік зустрічвти на одинці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *