Які дівчата подобаються хлопцям і чоловікам найбільше?



Звичайно, немає на світі такої дівчини, яка подобалася б все без виключення хлопцям, чоловікам і усій чоловічій статі. Та і не треба цього. Але, безумовно, є такі правила, яких треба дотримуватися, і речі до яких бажано прагнути, щоб хоч би не відлякати хлопця своєї мрії. Ці корисні поради для стосунків будуть як завжди до речі. Розберемося які жінки подобаються чоловікам найбільше, і не так важливо хто Ви по гороскопу – Овен, Телець, Рак, Веси, Водолій, Стрільці, Діви, Леви або інші знаки зодіаку, зараз не про це. Отже, почнемо!

Яка зовнішність дівчини подобається хлопцям? Щоб не говорили про душу і характер, більшість хлопців, особливо молодих, звертають увагу, передусім на зовнішність, і з цим фактом не посперечаєшся. Вам може бути не подаровані природою довгі ноги, осина талія і великі груди, але ретельно доглядати за собою і красиво одягатися все ж необхідно. Хлопців відлякує рослинність в тих місцях, де її бути не повинне – на ногах, пахвами, волосся на обличчі. Чи видаляти повністю волоски в зоні бікіні, вирішувати тільки дівчині, але все таки краще надати їй яку – те форму. Якщо ви для видалення волосся використовуєте бритву, то треба голити ноги щодня, тому що ” їжачок” на дотик украй неприємний. Більшість хлопців відлякують яскраві, неприродні кольори волосся, а також зачіски, щедро залиті лаками і пінками. Насищеннние оліями і спиртом, можуть зробити волосся надмірно жирним, або навпаки, тьмяними. Краще всього укладати волосся феном використовуючи легкий термозащитний спрей.

Немає нічого красивішого за природне, струмуюче волосся. Доглянуті і красиві дівчата подобаються усім хлопцям, без виключення! Якщо природа Вас нагородила красою, то підкресліть її, а якщо немає – приховайте недоліки. Красиві руки, зі свіжим і цікавим манікюром можуть вигідно підкреслити зовнішность дівчата в кращу сторону, попри те, що це, на перший погляд, здається дрібницею. Бажано не ігнорувати манікюрні штучки: засоби для відходу на зразок парафінових масок, всіляких пилок, засобів для обробки кутикули. Вони як правило, дорогі, але результат того коштує. Хлопцям не подобаються дівчата з дряблим тілом і целюлітом. Щоб мати хороше тіло, треба правильно харчуватися і займатися шейпінгом хоч би три рази в тиждень, робити антицелюлітний масаж будинку або в салоні. Що стосується білизни, то тут все не так категорично. Звичайно, елітна шовкова білизна це красиво, але підійде і звичайне з бавовни, головне, щоб воно не втрачало свій вид від прань. Необхідно також піклується про наявність чистого одягу, колгот.

Старий, пошарпаний одяг, звичайно, може зіпсувати образ. Але якщо ви маєте красиву і доглянуту зовнішність, то одяг може бути не брендовим. Велике значення мають аксесуари, доповнення. Наприклад, проста спідниця або кофта, прикрашена дорогоюсумкою з натуральної шкіри і красивою біжутерією виглядає зовсім по іншому. Який характер дівчини подобається хлопцям? Хлопцям не подобаються грубі, агресивні дівчата. Багато представниць жіночої статі забувають про те, що хлопці теж люди і відчувають біль нічим не менше дівчат. Хоча, інша крайність це теж погано – занадто м’яка і трепетна дівчина може залишитися з розбитим серцем, тому що чоловіки не розуміють багатьох тонкощів жіночої душі. Наприклад, хлопець скаржиться, що його ніхто не любить, незважаючи на те, який він хороший. Його просто відшила нещодавно, якась особина жіночої статі, і замість того, щоб розібратися, він вирішив знайти зручний жилет для того, що зігнало негативу.

Леді думає, що жаліючи хлопця, який не заслуговує цього від неї, вона виконує свою жіночу місію, призначення. А хлопець просто приймає її любов і м’якість як даність, при щонайменшій слушній нагоді розлучившись з нею. Жаліти хлопців взагалі не варто, виключенням тільки можуть стать тяжкохворі або інваліди. Пам’ятайте! Дівчата, які не в міру п’ють алкоголь, теж не подобаються хлопцям і чоловікам. Хлопцям подобаються дівчата і жінки, для завоювання яких їм довелося докласти зусилля. Грубо кажучи, заради яких вони що те витратили – час, гроші, сили, емоції. Людська психіка так влаштована, що ті речі, які дісталися нам занадто легко, як правило, не цінуються. Тому якщо пані вважає, що її обранець цінуватиме її за безкорисливість, то вона не зовсім права, і справа необов’язкова в грошах.

Який характер дівчини подобаються хлопцям і чоловікам? Хлопцям подобаються дівчата, які не ” чіпляються” за них. Підвищена тривожність і боязнь втратити обранця ні до чого хорошому не приведе, хіба що тільки до нервового зриву. Під впливом цього дівчата здійснюю божевільні вчинки, бігають за ними, тероризують, шантажують і чекають принців біля під’їзду. Для чого? Щоб ще раз переконатися у своїй нікчемності? Завжди треба мати яке– те захоплення, яке стане ” віддушиною”. На той випадок, якщо з конкретним хлопцем не складеться, і ви цього боїтеся найбільше, треба мати “про запас” ще декілька приємних молодих людей, щоб у разі чого не так сильно переживати. Одна розумна дівчина сказала, що для щастя треба бути прив’язаною не до людей або речей, а до мети, а метою може бути що завгодно, те, що вам про душу.

Які категорії дівчат найбільше притягають хлопців і чоловіків? “Красиві, але дурнуваті” дівчата подобаються хлопцям теж. Чоловіки багато говорять про те, що їх обраниця має бути розумною. Але все таки, спілкування з трохи дурнуватими в яких – те речах дівчатами ним здаються куди цікавіше. З дівчиною, яку цікавлять посередні речі, такі як одяг, косметика, чоловіки, розваги, плітки і кумири чоловіка почувають себе Альбертом Енштейном. Якщо хлопці і не люблять таких дівчат, то тільки тому, що їх треба регулярно завалювати кольорами, інакше можуть піти. Щоб дозволити собі якусь дурість або каприз, треба бути дуже красивою, але якщо краса це не ваш коник – те треба порозумнішати, інакше вам припаде несолодко. Знаючи які жінки подобаються чоловікам і знаючи яка Ви є, можна робити висновки і працювати над собою, якщо це необхідно.

“Українські жінки” теж подобаються чоловікам, але не всім. Міцна, витривала жінка з сильним характером і одночасно трепетна теж сильно подобається хлопцям. Закохуються в таких не відразу, але розлюбити дівчину потім неможливо. Деякі чоловіки таких бояться, хоч і не признаються в цьому, інші – боготворять. Єдиний мінус таких леді в тому, що у них не залишиться сил для сексу, тому що вона любить керувати і перекладати усі сімейні справи на себе. Дівчата ” хижачки”, подобаються дуже багатьом хлопцям. Хижачка вважає, що протилежна стать створена для того, щоб виконувати усі її бажання. Дівчатам цього типу властиві постійні претензії, користь, нахабство, істерики.Хлопці розглядаються як джерело доходу і розваг. Головне для таких пані – не віддавати нічого натомість, а брати якомога більше. Усупереч законам логіки, жінки цього типу подобаються дуже багатьом чоловікам.

Саме про таких пані складають шедеври літератури і кіно. Така дівчина, як правило, розумна, і може вчасно зіграти м’яку кішечку, тому вона і подобається молодим людям. А коли обранець зуміє розглянути її суть, то буде вже пізно. “Скромні” дівчата. Це втілення чоловічої мрії. Благородна, співчутлива, м’яка, дбайлива. Вона може заробляти досить грошей і при цьому увесь вечір простояти у плити, бажаючи почастувати коханого вечерею. Багато що прощають – скандали, зради, пияцтво, неприємних дружків чоловіка. Не скаржаться на долю, мовчки стримуючи сльози. Часто такі жертви не коштують збереження стосунків. Це основні моменти в питанні які жінки подобаються чоловікам. Далі залишається робити висновки, мінятися або радіти, що Ви саме така, але про це не знали або шукали не тих чоловіків, які Вам потрібні. Але у будь-якому випадку, не поспішайте засмучуватися – на кожну жінку знайдеться той ідеальний чоловік, який ідеально їй підійде. Шукайте, пробуйте і довго не перебирайте, щоб не залишитися однією. 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: які імена дівчат подобаються хлопцям, які дівчата подобаються хлопцям левам

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *