Як схуднути на 10 кг?



Легко і швидко схуднути на 5-10 кілограм – заповітне бажання багатьох людей, що переживають через зайву вагу. Чи можливо це насправді? Виявляється, якщо ви дійсно цього хочете і дотримуватиметеся правил, все можливо. Правда, тут є одне ” АЛЕ”: різка втрата ваги – це величезний стрес для організму і може позначитися на нім далеко не найпозитивнішим чином. А тому, якщо вам треба терміново схуднути на 10 кг, вибирайте для цього тривалі варіанти дієт.

Як схуднути на 10 кг за тиждень? Скинути за тиждень до 10 кілограм власної ваги – це, напевно, найшвидший, а тому найнебезпечніший спосіб позбавитися від ненависних кілограмів. Ми б не порекомендували використовувати його часто, оскільки наслідки такого швидкого схуднення можуть бути просто непередбачувані. Але рішення прийняте. Як позбавитися від такої кількості зайвої ваги всього за тиждень? Давайте розглянемо декілька ефективних дієт, які, на наш погляд, допоможуть вам досягти поставленої мети.

Семиденне розвантажувальне голодування. Ця методика схуднення досить ефективна і, ми вважаємо, наблизить вас до заповітної мети, а саме – допоможе скинути 10 зайвих кілограмів. Проте, витримати її досить складно. Отже, впродовж першого дня розвантажувального голодування дозволяється тільки пиття – шість склянок негазованої мінеральної води. Другий день – чотири склянки молока і перед сном (не пізніше 9 годин вечора) – зелене яблуко (1 штука). Третій день – аналогічно першому дню голодування. Четвертий день – 2 склянки мінеральної води (можна замінити зеленим чаєм без цукру) і овочевий салат із зелені і білокачанної капусти, заправлений столовою ложкою рослинної олії (краще за оливковою). Скільки треба салату? Приготуйте стільки салату, скільки поміститися в літрову банку (не приминати). Розділіть салат на три порції – це ваш денний раціон. П’ятий день – аналогічно другому дню розвантажувального голодування. Шостий день – несолодкий чай, одне зварене некруто яйце (сніданок), овочевий бульйон (склянка) (другий сніданок), сто грам консервованого горошку і стільки ж відвареної яловичини(обід), одне зелене яблуко (другий сніданок, підвечірок, вечеря і перед відходом до сну). Сьомий день – нежирний сир (100 грамів), дві склянки молока (денний раціон), перед сном – склянка несолодкого зеленого чаю.

Як швидко схуднути на 10 кг на фруктах? Фруктова дієта – це, мабуть, один з найбільш ефективних способів скинути 10 кг за тиждень. Впродовж цього тижня треба з’їсти десять кілограм будь-яких фруктів, за винятком бананів, винограду і фініків. Крім того, необхідно дотримуватися і певного питного режиму, а саме – дві склянки води або несолодкого чаю в день. День перший – фрукти(1 кілограм). День другий – фрукти (1,5 кілограми). Третій, четвертий і п’ятий дні – по два кілограми фруктів. Шостий день – півтора кілограм фруктів. Сьомий день – кілограм фруктів.

Як схуднути на 10 кг за 10 днів? Як же не хочеться катувати, себе, кохану, різноманітними дієтами, до сьомого поту працювати в спортзалі, стежити за харчуванням! Куди простіше скористатися “чарівними” пігулками, устілками для схуднення або пластирами і з їх допомогою скинути нещасні 10 кілограм легко і швидко. Ми не станемо вас переконувати. Який спосіб схуднення вибирати – ця особиста справа кожного. Проте, купуючи черговий ” чудодійний” засіб, подумайте про можливі наслідки його застосування. Узяти навіть горезвісну ліпосакцію. З її допомогою можна схуднути на 5-10 і більше кілограмів всього за декілька годин. Але наслідки такого втручання ще довго даються взнаки. Можливо, ефективніше і корисніше впливати на зайву вагу через корекцію харчування і помірні спортивні навантаження? Позбавитися від десяти кілограм ваги за 10 днів видається реальнішим, ніж скинути стільки ж кілограм, але за менший термін – за тиждень. Правда, без відповідної дієти тут теж не обійтися. Відмінний варіант – десятиденна овочева дієта. Ця система схуднення припускає багаторазове харчування (чотири-п’ять раз) і достатнє вживання кількості рідини в добу – близько півтора літри мінералки без газу або ж зеленого чаю без додавання цукру. Перший день. Приготуйте картопляне пюре з 1 кг картоплі. Другий день. Ваш раціон сьогодні – один-півтора кілограми свіжої капусти. Третій день. Кілограм відвареного буряка. Четвертий день. Кілограм сирої морквини. П’ятий день. Кіло яблук (краще зелених). Шостий день. Кілограм огірків. Сьомий день. Те ж, що і в 5 день. Восьмий день. Літр нежирного молока. Дев’ятий день. Нежирний кефір (літр). Десятий день. Сто грамів рису.

Як схуднути на 10 кг за місяць? Безперечно, це найбільш реальний і безпечний спосіб схуднення. Крім того, терміну в один місяць буде досить, щоб позбавитися від ненависних кілограмів, не вдаючись до допомоги дієт. Пропонуємо вашій увазі дієту, що розрахована на місяць, і є м’яким способом схуднути на 5-10 кг впродовж місяця. Отже, пропоноване нами меню на три дні рекомендується повторювати впродовж місяця. Перший день. Сніданок – заварені окропом дві столові ложки вівсяних пластівців, один середній банан, скляночка нежирного кефіру. Другий сніданок – 1 фрукт (яблуко або апельсин). Обід – овочевий салат(150 грам), два шматки житнього хліба, нежирне молоко (склянка), дві столові ложки печінкового паштету. Підвечірок – фрукт (груша або яблуко). Вечеря – відварена або парова риба (сто грам), варені овочі (сто грамів), рис (50 грамів). Перед сном – скляночка нежирного йогурту. Другий день. Сніданок – мюслі (3 ст. л.), банан, нежирне молоко (1 скл.). Другий сніданок – груша/ яблуко. Обід – сто грамів курки/ яловичини, 2 шматки цільнозернового хліба, овочевий салат (150 грамів). Підвечірок – грейпфрут/ апельсин. Вечеря – запечена картоплина, овочевий салат (150 грамів). Перед сном – нежирний кефір (склянка). Третій день. Сніданок – той же, що і в попередній день, мінус банан. Другий сніданок – аналогічно другому дню. Обід – відварена квасоля (100 грамів), овочевий салат, нежирний кефір. Підвечірок – нежирний йогурт. Вечеря – запечена картопля (1 шт), 2 шматки чорного хліба, яловичина/ курка(100 грамів). Перед сном – нежирний кефір.

Хочу схуднути на 10 кг без дієт! Цілком закономірне бажання. І, до речі, зробити це цілком реально і без ” чудодійних” засобів і строгих дієт для схуднення. Як? Все дуже просто. Необхідно лише дотримуватися певних правил. Ваша добова норма – 1500 калорій. Овочі і фрукти – кращі друзі стрункої фігури і здорового кишківника. Виключіть або хоч би істотно скоротіть вживання солоної, смаженої, гострої, солодкої їжі і алкоголю. Позбавтеся від шкідливих звичок. Щодня випивайте не менше двох літрів води, їжте каші, цільнозерновой хліб, пісне м’ясо, рибу, овочі і фрукти. Щодня (увечері) робіть вправи, наприклад, бодіфлекс, займайтеся йогою чи калланетикою. Якщо є можливість – запишіться у басейн, ходіть в сауну. Якомога більше часу проводьте на свіжому повітрі, здійснюйте щоденні пробіжки. Усіма можливими способами уникайте стресів. Вони як ніщо інше провокують в нас бажання з’їсти щось зайве.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: скільки можна скинути за тиждень, як схуднути на 10 кг

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *