Екзотичні види масажу

Масаж як ніщо інше дає вашому організмові нові сили і оздоровлення. А масажі екзотичні дозволять вам спробувати неймовірні відчуття. До екзотичних масажів відносять наступні види: тайський масаж стоп Wat Po, іспанський масаж , китайський масаж, гавайський масаж “ЛОМІ-ЛОМІ”, бірманський масаж голови, тайський масаж, російський СПА-масаж, іспанський масаж обличчя, аюрведичний масаж обличчя.

Масаж стоп сприяє відновленню функцій організму, загальному оздоровленню, знімає з ваших ніг втому і напругу. При хронічній втомі і набряках вам допоможе іспанський масаж. При цьому виявляється дія на усе тіло. Він допомагає розслабитися повністю. Китайський масаж сприяє очищенню організму, виводить з клітин усі токсини і шкідливі речовини. Виконується він за допомогою спеціальних пластин, які виконані з рогів малазійського буйвола. Гавайський масаж “ЛОМІ-ЛОМІ” використовує різну техніку. У цьому масажі використовуються пахощі, масляні розчини, різні рухи – від м’яких, плавних до інтенсивних. Також застосовується спеціальне дихання. Усе це допомагає наповнити тіло енергією.

Бірманський масаж хороший для зняття напруги. Чудово діє при тривалих стресах. Дуже ефективним для загального оздоровлення організму є тайський масаж. Він впливає на нервову систему, сприяє омолоджуванню тіла. Це один з найдревніших видів масажу. СПА-масаж об’єднує в собі різну техніку. Таке незвичайне поєднання максимально розслабляє тіло, активізує внутрішні енергії організму. Незамінний при втомі. Найприємніший і найефективніший масаж обличчя – іспанський. Сприяє омолоджуванню, розгладжує зморшки, зміцнює шкіру і м’язи. Аюрведичний омолоджуючий масаж має підтягуючий і заспокійливий ефект. Нервова система при цьому приходить в норму, проходять стрес і головний біль. У кінці напруга повністю зникає.

Це далеко не усі види масажів, які прийшли до нас з різних країн. Будь-який масаж може щось зробити для вашого організму, впливають вони також по-різному. Перш ніж погоджуватися на ту або іншу дію, слід, передусім, дізнатися, що потрібно саме вам. Щоб замість користі не отримати шкоду.

екзотичні види масажу, масаж види

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *