Якою фарбою освітлити волосся

Вибираємо фарбу для забарвлення волосся

Є декілька способів освітлення волосся. Найпростіший з них – піти в салон і довірити цю справу фахівцеві. Але можна зробити це і удома, головне визначитися, якою фарбою освітлити волосся. Сьогодні є величезний вибір висвітлюючих засобів, досить просто піти в магазин і підібрати фарбу бажаного відтінку. Саме так, до речі, бо на відтінок варто звернути особливу увагу, оскільки до різного кольору очей і шкіри підходять різні відтінки світлого кольору. Ми вже писали, як пофарбувати волосся без фарби, кавою чи цибулевим лушпинням та іншими способами. З цибулевого лушпиння фарба добре освітлює волосся, це доступно в домашніх умовах і безпечно для волосся.

Тепер перейдемо до корисних порад для краси і здоров’я волосся

Висвітлити волосся – цей тільки початок. По-перше, після кожного миття необхідно наносити бальзам на волосся, щоб воно легко розчісувалося і було менш ламким. По-друге, один-два рази на тиждень треба робити живильні маски для волосся, знову ж таки для підтримки їх здорового вигляду. І не варто забувати, що волосся постійно росте, у когось швидше, у когось – повільніше. Поява темних коренів не стане окрасою вашої зачіски, і незабаром доведеться знову освітлювати волосся, тобто корені, що відросли.

Повернутися до темного кольору буде не так просто, треба ще знати, якою фарбою скористатися і яка з них добре освітлює волосся. Але зробити світлішим волосся не складно – складніше зберегти його при цьому здоровим. Сподіваємося, вам допоможуть корисні поради нашого сайту.

Яка фарба добре освітлює волосся

Усі процедури з фарбування і перефарбовування не додають волоссю здоров’я. А що робити, якщо свій колір досить світлий, але хотілося б зробити його трохи світлішим або надати цікавішого відтіноку – трохи оживити колір? У допомозі стануть старі народні рецепти. Адже і кілька століть тому жінки фарбували волосся, навіть попри те, що сучасних фарб тоді не існувало. Згадайте, яке довге і густе волосся було тоді у жінок. І це не дивно, адже тоді усі засоби були натуральними. Давайте спробуємо знайти серед цих рецептів відповідь на питання: “Якою фарбою освітлити волосся”? Лікувальні властивості меду відомі нам з раннього дитинства, але з його допомогою можна не лише застуду вилікувати. Мед як фарба добре освітлює волосся і здатний на кілька тонів зробити колір світлішим. Правда, на це доведеться згаяти не менше 10 годин, але в волосся отримуватиме ще і поживні речовини, і медова маска піде тільки на користь. Робити її дуже легко. Переважно використовують акацієвий мед. Просто наносьте його на волосся – чим довше і густіше волосся, тим більше знадобиться меду. При освітленні медом голову не можна утепляти, тому що в теплі реакція сповільнюється. Щоб не забруднити все навкруги медом, покрійте волосся легкоїю хустинкою. До речі, така маска допомагає трохи очистити волосся від старої фарби і зробити тон рівнішим, більш привабливим.

Ще один рецепт натуральної фарби для освітлення волосся

Для її приготування треба перемішати 2 столових ложки ромашки і трохи шафрану (узяти на кінчику ножа), залити окропом (200 мл) і дати настоятися протягом півгодини. Процідити настій і додати в нього сік одного лимона і 4 краплі ефірної лавандової олії. Суміш наноситься на тільки що вимите волосся, витримується хвилин 20 і змивається трохи теплою водою.

Для кардинальної зміни кольору з темного на блонд, звичайно, такі засоби не підійдуть. Та і навіщо, власне? Адже від природи в зовнішності поєднується колір очей, волосся і шкіри. Не варто порушувати природної гармонії. А ось якщо свій колір не дуже темний – ці рецепти якраз для вас. Адже вони несуть тільки користь, не доведеться спалювати волосся аміаком і окисниками. Тепер ви знаєте, яка фарба добре висвітлює волосся.

Медові відтінки серед сучасних фарб, На скільки тонів висвітлюе мед волосся, темний колір волосся як зробити трохи світлішим, фарба що освітлює на 2 відтінки волосся, як покрасити волосся з темного в трохи світліший

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *