Як визначити стать дитини?

Під час вагітності жінку може турбувати дуже багато питань. Один з найголовніших – це яка стать буде у дитини, яка скоро з’явиться на світ. Не дивлячись на розвиток медицини у наш час, все-таки точно неможливо сказати, хлопчик або дівчинка. Як дізнатися стать дитини, Ви прочитаєте в нашій статті. Сподіваємося, що наші ради допоможуть Вам більш-менш визначитися, до чого бути готовими. Визначення статі дитини за допомогою УЗД.

Як дізнатися стать дитини за допомогою УЗД?

Використовуючи сучасні способи медицини, можна точніше дізнатися, яка стать будете у майбутньої дитини. Починаючи з 16 тижня вагітності це можна дізнатися, використовуючи УЗД. Як правило, остаточний результат можна буде дізнатися після двох обстежень. У другому і третьому триместрі стану вагітності. Але таке дослідження не може повністю гарантувати точність. Дуже багато є випадків, коли мамі обіцяли дочку-розумницю, а вона народила хлопчика-футболістом. Або ж навпаки. Такі помилки можуть бути через те, що дитина прийняла неправильну позу усередині матері. Тоді дуже складно визначити з високою точністю стать. Як би не було, цей спосіб найбільш перевірений і найточніший серед усіх.

Є дуже стара, але перевірена часом китайська таблиця, яка без особливих зусиль допоможе визначити стать дитини. Винайшли таку табличку більше 700 років тому. Її знайшли в склепі, біля міста Пекін. Як показує статистика, точність визначення статі плоду буде з вірогідністю близько 98%. Дуже навіть непоганий результат. Отже, давайте розглянемо, що ж є ця таблиця.

Для того, щоб дізнатися, хлопчик буде або дівчинка, треба знати дату, коли сталося зачаття. Вибираємо свою стать, місяць зачаття і на перетині цих показників можемо побачити стать дитини.

Оновлення крові допомагає дізнатися стать дитини. Цей спосіб буде повністю безкоштовний. У чоловіків і жінок оновлення крові відбувається раз в три-чотири роки. Пам’ятайте, що кров може помінятися позапланово, наприклад, під час здачі донорської крові або сильних травмах. Можна підрахувати, коли саме оновлювалася кров у матері і майбутнього батька. Той, у кого кров була оновлена пізніше, визначить майбутня стать дитини. Тобто, якщо кров була пізніше оновлена у матері, тоді чекайте дівчинку, а якщо у батька, тоді варто чекати хлопчика.

Як можна дізнатися стать дитини по даті зачаття?

Інформація про стать дитини закладається в ній ще в сам момент зачаття. Головний носій цієї інформації – це сперматозоїд. Якщо він є носієм Х хромосоми, тоді це буде дівчинка. Якщо ж хромосоми ХY, тоді чекайте хлопчика. Але як же це пов’язано з датою? Річ у тому, що сперматозоїди з хромосомами ХY будуть набагато швидші за хромосоми Х, але їх час дії набагато менший. Якщо зачаття відбувалося під час овуляції, тоді велика вірогідність того, що народитися хлопчик. Якщо за день до овуляції, тоді краще чекати дівчинку.

Після цього записуйте повне ім’я матері, разом з дівочим прізвищем. Потім повне ім’я майбутнього батька. Потім пишемо словами назву місяця, коли сталося зачаття. Тепер переписуємо букви імен цифрами, згідно з таблицею. Суму, яка вийде, ділимо на два, якщо вийде парне число, тоді чекайте дівчинку. Непарне свідчитиме про появу хлопчика на світ.

Також можна використати різні інші способи, наприклад, народні прикмети, ворожіння. Способів визначити стать дитини дуже багато. Намагайтеся довіряти і собі. Але хто б, не вийшов на світ – радійте дитині і будьте щасливими батьками.

як визначити стать майбутньої дитини таблиця, стать дитини по таблиці, Як визначити стать дитини, як визначити стать дитини під час вагітності, ёЄрЄ№ фшЄшэш яю ЄрсышЎ│

Коментарі 1 коментар

  • Деякі батьки, навпаки, не бажають знати, якої статі народиться дитина. І гадаю, що це правильно. Якщо вагітність бажана, то хто б не з’явився на світ, йому будуть раді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *