Як носити чоловіче кашне

Чоловіче кашне – це не лише функціональний аксесуар, що служить для збереження тепла, але і модна деталь одягу, яка підкреслює індивідуальність і привабливість чоловіка. Щоб створити чарівний образ, недостатньо придбати кашне. Необхідно вміти правильно його зав’язати. Ось декілька цікавих способів як зав’язати шарф.

Класичний фліп. Існує два варіанти цього способу: одинарний і подвійний. При одинарному фліпі накиньте на шию шарф, щоб два кінці були спереду, а потім візьміть один кінець і легким рухом руки перекиньте його за спину, знову-таки регулюючи тугість. При подвійному фліпі так само накиньте шарф на шию, візьміть обома руками звисаючі кінці, перекиньте їх назад, схрестіть за спиною і виведіть наперед. Не забудьте відкинути назад один кінець.

Вільний фліп. Ідеальний для довгих кашне. Візьміть шарф, обмотайте ним кілька разів шию і залиште кінці вільно звисати. Такий спосіб створює враження легкої недбалості і авантюризму.

Вузол “Аскот”. Обмотайте шарф навколо шиї і зав’яжіть кінці спереду звичайним одинарним вузлом. Кінці можуть бути одної або різної довжини. За бажання вільні кінці шарфа можна відкинути назад для додаткового тепла.

Вузол краватки. Найвідоміший для чоловіка спосіб зав’язати шарф. Все тому, що техніка повторює техніку, за якою зав’язують краватки. Зазвичай цим способом носять кашне поверх верхнього одягу: куртки, пальто і так далі.

Вузол хустки. Зав’яжіть шарф на шиї звичайним одинарним вузлом і розпряміть його так, щоб сам вузол не було видно. Краї, що залишилися, сховайте під одягом. Підходить до урочистих вбрань.

Французький вузол. Є найпопулярнішим у світі. Складіть удвічі шарф по довжині, накиньте на шию і протягніть в петлю, що утворилася, вільні кінці. Затягніть вузол тугіше або залиште вільніше залежно від свого бажання. Французький вузол універсальний і підходить до будь-якого наряду.

Ви ознайомилися як зав’язувати чоловіче кашне, тепер спробуйте. Вибір способу, яким Ви зав’яжете свій шарф, залежить від Вашого настрою і фантазії. Спробуйте, експериментуйте, придумуйте щось нове, і Ви неодмінно створите свій унікальний і неповторний образ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *