Громадськй портал Львова головна Головна    Додати до вибраного До вибраного   до вибраного Контакти   
Громадський портал Львова
Чи є місцева влада прозорою і відкритою?
реклама »
КОМЕНТАРІ
Інтерв'ю
Як би то мало бути
Позиція громадськості
Позиція місцевої влади

ІНІЦІАТИВИ
Громадські об’єднання та рухи
Громадські колегії
Громадські слухання
Громадські дискусії

НОРМОТВОРЧІСТЬ
Проекти регуляторних актів
Проекти нормативних актів
Громадська експертиза рішень ради

МІСЬКЕ УРЯДУВАННЯ
Депутати ради
Виконавчий комітет
Керуючий справами виконкому
Секретар ради
Заступники міського голови
Міський голова
Постійні комісії ради

E-урядування
Територіальній громаді
Юридичним особам
Службовцям (чиновникам)

НОРМОТВОРЧІСТЬ : Проекти нормативних актів

Ухвала Львівської міської ради Про впорядкування діяльності комп’ютерних клубів, інтернет-клубів,інтернет-кафе, які розташовані на території м.Львова

Понеділок, 04 грудня, 2006
Проект ухвали розроблений А.Забарило та експертами Центру "Наше право" (для обговорення на громадських слуханнях 09.12.2006 р.)

Проект (А.Забарило, есперти "Центру "Наше право")

 

Ухвала Львівської міської ради

Про впорядкування діяльності комп’ютерних клубів, інтернет-клубів,інтернет-кафе, які розташовані на території м.Львова

 

З метою впорядування діяльності та неухильного дотримання суб’єктами господарювання вимог чинного законодавства, державних санітарних правил і норм влаштування і обладнання комп'ютерної техніки та режиму праці на персональних комп'ютерах, а також  посилення контролю за вихованням дітей, створення належних умов для їх психічного та розумового розвитку, відповідно до Законів України „Про охорону дитинства”, „Про місцеве самоврядування в Україні”, Львівська міська рада ухвалила:

 

1.Заборонити власникам комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе , які розташовані на території м.Львова, надавати послуги неповнолітнім у навчальний час з 8 до 15 години протягом навчального року (з 1 вересня по 25 травня ) окрім неділі, періоду осінніх та весняних канікул (згідно з навчальним планом).

2. Заборонити власникам комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе , які розташовані на території м.Львова, надавати послуги неповнолітнім у нічний час після 21.00 години у зимовий період та після 22.00 у літній період.

3. Заборонити продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв у приміщеннях комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе, які розташовані на території м.Львова.

4. Розробити та затвердити Порядок отримання дозволів на відкриття та діяльність об’єктів у сфері послуг (комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе).

4.1 Суб’єктам господарської діяльності до 30.01.2007 р. оформити у встановленому порядку дозвіл на відкриття та діяльність обєктів у сфері послуг (комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе) на 2007 р.

4.2 Звернутись до суб’єктів господарської діяльності і з вимогою про неухильне виконання вимог чинного законодавства, державних санітарних правил і норм влаштування і обладнання комп'ютерної техніки та режиму праці на персональних комп'ютерах.

Відповідальний: виконавчий комітет.

 

5. Створити постійнодіючу спецільну комісію з питань контролю за діяльністю комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе, які розташовані на території м.Львова із залученням уповноважених представників виконавчих органів Львівської міської ради, представників громадськості та субєктів господарської діяльності.

5.1 Затвердити склад постійнодіючої спецільної комісії з питань контролю за діяльністю комп’ютерних клубів , інтернет-клубів, інтернет-кафе , які розташовані на території м.Львова.

5.2 Затвердити Положення про постійнодіючу спецільну комісію з питань контролю за діяльністю комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе, які розташовані на території м.Львова.

5.3 Дозволи на розміщення об’єктів сфери послуг (комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе) надавати тільки після обстеження закладу постійнодіючою спецільною комісією та надання погодження цією комісією.

5.4 Розробити та оприлюднити реєстр існуючих комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе.

5.5 Зобовязати субєктів господарювання у комп’ютерних клубах, інтернет-клубах, інтернет-кафе розміщувати соціальну рекламу для неповнолітніх з метою популяризації змістовного дозвілля, здорового способу життя тощо.

5.5 Розробити та затвердити Комплексну програму популяризації здорового дозвілля серед неповнолітніх.

Відповідальний: виконавчий комітет.

 

6. Проводити щоквартально комплексні перевірки комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе , які розташовані на території м.Львова.

6.1 У разі надходження скарг на роботу комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе, які розташовані на території м.Львова проводити позачергові перевірки.

6.2 За результатами перевірки невідкладно приймати рішення щодо продовження або припинення діяльності комп’ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе.

6.3 У разі виявлення постійною комісією порушень норм експлуатації та чинного законодавства, здійснювати закриття клубів та анулювання дозволів на заняття даним видом діяльності.

7. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Львівської міської ради „Про впорядкування роботи комп’ютерних клубів” №410 від 07.05.2004 р.

8. Контроль за виконання ухвали покласти на першого заступника міського голови.

 

 

 

Міський голова                                                                     А.Садовий

 


Читайте також:
Комплексна програма профілактики узалежнень від ігрового бізнесу серед дітей та молоді у місті Львові .
Про Основні напрями бюджетної політики міста Львова на 2007 рік (Бюджетна резолюція)
Проект "Положення про проведення конкурсів на право оренди майна територіальної громади м. Львова"
Про затвердження "Правил розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності у м.Львові, порядку надання дозволів на розміщення об"єктів дрібнороздрібної торгівлі, громадського харчування та сфери послуг".
"Про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради"

 
Громадськість запитує у місцевої влади
Пошук рішень Львівської Міської Ради
Громадське обговорення проектів рішень

НОВИНИ
16 березня 2007 Асоціація комп’ютерних клубів Львова проти старих санітарних норм
16 березня 2007 У мерії презентували програму соціального захисту і реабілітації інвалідів
16 березня 2007 Служба перевезень неповносправних діятиме у Львові до кінця року
16 березня 2007 Садовий щедро подякував працівникам ЖКГ
16 березня 2007 Створено нову тарифну комісію

АНОНСИ
12 березня 2007 20 березня 2007 р. ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ: «ДОСТУП ДО ІНФОРМАЦІЇ, ПРОБЛЕМИ ПРОЗОРОСТІ ТА ВІДКРИТОСТІ В ДІЯЛЬНОСТІ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ»
26 лютого 2007 Конференція "Молодь і церква в сучасному суспільстві". 3 березня 2007 р.
20 лютого 2007 Громадські слухання щодо створення конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг в частині прибирання міста Львова. Час проведення 2 березня 2007 р.
16 лютого 2007 Громадські слухання щодо розміру інвестиційного внеску інвесторів (замовників) на розвиток соціальної інфраструктури м. Львова. Час проведення 12 березня 2007 р.
07 лютого 2007 21.02.2007 р. Громадські слухання щодо розміщення малих архітектурних форм


РОЗСИЛКА

 

ПОШУК

 

Громадський портал Львова

.
Copyright © Ярослав Жукровський , Роман Библюк.
Інформаційно-правовий Центр "Наше право", Агентство Інтернет Реклами -­ 2006 р.