Громадськй портал Львова головна Головна    Додати до вибраного До вибраного   до вибраного Контакти   
Громадський портал Львова
Чи є місцева влада прозорою і відкритою?
реклама »
КОМЕНТАРІ
Інтерв'ю
Як би то мало бути
Позиція громадськості
Позиція місцевої влади

ІНІЦІАТИВИ
Громадські об’єднання та рухи
Громадські колегії
Громадські слухання
Громадські дискусії

НОРМОТВОРЧІСТЬ
Проекти регуляторних актів
Проекти нормативних актів
Громадська експертиза рішень ради

МІСЬКЕ УРЯДУВАННЯ
Депутати ради
Виконавчий комітет
Керуючий справами виконкому
Секретар ради
Заступники міського голови
Міський голова
Постійні комісії ради

E-урядування
Територіальній громаді
Юридичним особам
Службовцям (чиновникам)

Новини

Олег МАЦЕХ (ГФЛ) оголошує війну розповсюджувачам трамадолу

Вівторок, 06 березня, 2007

Влада вперто ігнорує проблему безрецептурного продажу препарату наркотичної дії – трамадолу. При тому, що дві третини школярів Львівщини спробували на собі дію цього препарату, одна четверта з них – системні наркомани. А загалом по Україні близько 900 тисяч системних наркоманів. Такі катастрофічні дані озвучила сьогодні, 6 березня, під час прес-конференції у Львові ініціативна група Центру з лікування наркозалежних «Дорога» (Львів). Зважаючи на пасивність представників владних структур, громадські організації Львова звернулися до можновладців та правоохоронців з категоричною вимогою упорядкувати продаж наркотичних препаратів в аптеках Львова.

На думку координатора Громадського форуму Львова Олега Мацеха, проблема з безкарним розповсюдженням трамадолу набрала неконтрольованого масштабу, а зростання кількості залежних від цього препарату можна охарактеризувати як епідемію. Відтак ГФЛ ініціював звернення до депутатів Львівських обласної та міської рад, правоохоронних органів Львівщини, СБУ у Львівській області, міністерства охорони здоров’я України, громадськості та ЗМІ, яке від учорашнього вечора зголосилося підтримати понад тридцять організацій.

«Громадський форум Львова вважає таку форму легалізації розповсюдження та продажу наркотиків в Україні геноцидом проти її народу та вимагає визнати це на офіційному рівні.

ГФЛ вимагає від правоохоронних органів та СБУ вжити негайних заходів щодо припинення безрецептурного продажу трамадолу та інших наркотичних препаратів в аптеках Львова, та притягнути до відповідальності тих, з вини і за участю яких наші діти стають наркоманами.

ГФЛ звертається до МОЗ України негайно внести трамадол та подібні препарати в реєстр наркотичних засобів та зупинити їх реалізацію в Україні до моменту завершення реєстрації.

ГФЛ звертається до депутатів обласної та міської рад з проханням вивчити дане питання, розробити програму заходів щодо подолання кризи, звернутися до КМУ та МОЗ України з вимогою негайно визнати трамадол та інші подібні препарати наркотичними засобами.

ГФЛ звертається до батьків, фахівців, педагогів, ЗМІ, духовенства, громадських організацій та всіх небайдужих громадян з проханням активно вести просвітницько-роз’яснювальну роботу серед дітей та молоді», – йдеться у зверненні, девіз якого «Спільними зусиллями врятуємо український народ від знищення».


 
Громадськість запитує у місцевої влади
Пошук рішень Львівської Міської Ради
Громадське обговорення проектів рішень

НОВИНИ
16 березня 2007 Асоціація комп’ютерних клубів Львова проти старих санітарних норм
16 березня 2007 У мерії презентували програму соціального захисту і реабілітації інвалідів
16 березня 2007 Служба перевезень неповносправних діятиме у Львові до кінця року
16 березня 2007 Садовий щедро подякував працівникам ЖКГ
16 березня 2007 Створено нову тарифну комісію

АНОНСИ
12 березня 2007 20 березня 2007 р. ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ: «ДОСТУП ДО ІНФОРМАЦІЇ, ПРОБЛЕМИ ПРОЗОРОСТІ ТА ВІДКРИТОСТІ В ДІЯЛЬНОСТІ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ»
26 лютого 2007 Конференція "Молодь і церква в сучасному суспільстві". 3 березня 2007 р.
20 лютого 2007 Громадські слухання щодо створення конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг в частині прибирання міста Львова. Час проведення 2 березня 2007 р.
16 лютого 2007 Громадські слухання щодо розміру інвестиційного внеску інвесторів (замовників) на розвиток соціальної інфраструктури м. Львова. Час проведення 12 березня 2007 р.
07 лютого 2007 21.02.2007 р. Громадські слухання щодо розміщення малих архітектурних форм


РОЗСИЛКА

 

ПОШУК

 

Громадський портал Львова

.
Copyright © Ярослав Жукровський , Роман Библюк.
Інформаційно-правовий Центр "Наше право", Агентство Інтернет Реклами -­ 2006 р.