Жіночі черевики на весну і зиму [draft]



Свої ноги треба взувати не менш ретельно, ніж одягати своє тіло. Жінки, керуючись цим принципом, створили культ взуття. Іноді він торкається тільки туфель або літнього взуття, якому в гардеробі у пані може бути по декілька десятків пар, а зимові й демісезонні варіанти завжди виявляються в меншості. Проте це не означає, що чоботи або черевики треба носити одні протягом трьох або чотирьох сезонів. Навіть якщо взуття настільки зносостійке, воно виходить з моди, тому кожен сезон дизайнери випускають нові колекції весняного і зимового взуття для жінок. Останнім часом у цих колекціях переважають саме черевики.

Тенденції модних жіночих черевиків весни

Черевики для весни – найактуальніший варіант. Далеко не кожен одяг можна надіти під чоботи, а коли сонечко грітиме сильніше, то в чоботях, навіть без утеплювача, може бути жарко. Ось тут якраз і потрібні черевики, які не лише захистять ноги жінки від весняної вогкості, але й зроблять її привабливою. Модною тенденцією весни стануть навіть не черевики, а їх різновид – ботильйони, ще більше укорочені черевики на підборах. Підбор може бути не обов’язково тонким і високим. Навпаки, модним є товстий, стійкий підбор середнього розміру. Крім підбора, варто звернути увагу і на танкетку, яка трохи відійшла на другий план, але навесні знову повернеться в моду.
Елегантність і особливу жіночність надасть “родзинка” – черевики на високому підборі-шпильці з відкритим носком. Вони чудово підійдуть для теплої весни. Не втрачають своєї актуальності й низькоходні моделі без підбора або на невеликому підйомі – вони зручні й практичні. У такому взутті можна активно проводити час і довго гуляти. Саме під гаслом комфорту і пройде весняний сезон. Серед матеріалів, з яких зшиті черевики, в новому сезоні переважають замша, шкіра і глянцева шкіра. Можна знайти моделі, у яких сполучені ці матеріали. Навіть якщо модель зшита з одного із названих матеріалів, вона буде стильною і трендовою.

Зимові жіночі черевики


Черевики активно представлені не лише у весняній колекції, але й у зимовій. Багато модниць віддають перевагу взимку високим чоботам. Проте вони доречні не під кожен наряд, до того ж не всі можуть підібрати собі чоботи через особливості фігури. Мати в гардеробі стильні черевики – означає, наслідувати тенденції моди.  Виділяють наступні тенденції:

  • центральний образ у черевиках – це ковбойський, техаський стиль. Саме вони оголошені дизайнерами трендовими;
  • переважають черевики з невисоким, але дуже масивним підбором. Високі підбори також мають місце в колекціях, але вже не настільки популярні й застосовні тільки для урочистостей;
  • чорний колір вже давно не є класичним в зимовому взутті. Наймоднішим є білий;
  • прикраси для взуття залишаються актуальними. Всілякі камені, візерунки ниткою і стрічками, стрази, металеві вставки, брошки – усе це прикрашатиме трендові моделі наступної зими. Такі яскраві доповнення допоможуть зробити дещо нудний зимовий образ яскравішим.

Враховуючи модні тенденції, можна стати найстильнішою дівчиною.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *