Що робити, якщо кінчив всередину?



У більшості пар може бути таке, що під час зайняття сексом рветься презерватив або пристрасть наринула з такою силою і так несподівано, що під рукою вчасно не виявилося засобів від контрацепції. Чи чоловік просто не зміг проконтролювати себе, і сперма змогла виявитися усередині жінки. У такій дуже делікатній ситуації досить таки часто у партнерів може виникнути почуття паніки, особливо якщо ніхто з них абсолютно не готовий до народження дитини. Тоді залишається питання, що робити якщо хлопець кінчив?

У такій непростій ситуації необхідно відразу ж прийняти контрзаходи. Після того, як сперма чоловіка опинилася в дівчині треба відразу витерти залишки серветкою або рушником. Потім, дівчині слід практично відразу піти в душ і дуже ретельно промити усі сліди сперми в піхві за допомогою сильного натиску теплої води. Це може допомогти лише позбавиться від тих сперматозоїдів, які не зуміли проникнути занадто глибоко. Для того, щоб бути спокійнішою, бажано знати Ваш власний менструальний цикл, адже існують практично нешкідливі дні, коли процес запліднення фізіологічно неможливий. Якщо все-таки в голові все ще знаходяться думка про те, що ж робити, якщо хлопець кінчив в мене?! Рекомендується звернутися до деяких медикаментозних способів, а точніше, до методів екстреної контрацепції.

Пігулок для такої мети існує дуже багато, але не всяка з них однаково корисна для жіночого організму. Практично на будь-якому форумі в соціальній мережі на це питання про те, що робити, якщо кінчили у Вас, Вам можуть порадити прийняти саме постинор, проте вирішуйте самі. Цей препарат надзвичайно шкідливий для нервової і гормональної систем жінки, а в деяких країнах взагалі заборонений до звідного поширення. У постинора існують дещо більше менш шкідливих альтернатив: женале, ескапел, гінепристон. Ці препарати не так сильно можуть вплинути на гормональну систему, але так чи інакше, якщо Ви прийняли рішення використати спосіб екстреної контрацепції, то треба дуже уважно прочитати інструкцію. Внутрішній (пігулки) метод контрацепції можливо застосувати після закінчення 72 годин після статевого акту. Тому у Вас буде багато часу на зважування усіх плюсів і мінусів.

Подібні препарати можуть мати дуже високу міру успішності, майже 95 відсотків, тобто якщо Ви наважилися на такий крок, то шанси завагітніти практично зводяться до нуля. У будь-якому випадку, треба звернутися до фахівця щоб він Вас проконсультував. Навіть при правильному прийомі препарату є мінімальний шанс, що може статися запліднення яйцеклітини, тому при виниклій затримці місячних, фахівці радять провести експрес-тест на вагітність. Якщо Ви ведете майже регулярне статеве життя, то треба потурбуватися про надійніші методи контрацепції. Крім того, надзвичайно важливо, щоб Ваш партнер розумів, що він кінчив в дівчину, а що робити далі, необхідно думати разом. Виконуйте вказані правила, і Вас не турбуватиме це питання. А краще всього оберігатися, причому піклуватися про це повинен, як хлопець, так і дівчина.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: що робити щоб не завагітніти, що робити щоб не завагітніти якщо хлопець кінчив

Коментарі 4 коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *