Як знайти людину в місті за прізвищем, ім’ям та по-батькові



Спробуємо здійснити пошук будь-якої людини в місті по ПІБ. Є декілька простих кроків, які у разі удачі можуть привести Вас до потрібної людини. Оптимально, щоб Ви знали про цю особу більше: наприклад, в який рік вона народилася, де вчилась або працювала. Такі відомості допоможуть скоротити час пошуків і витрачені зусилля. Корисні поради на усі випадки життя Вам в допомогу.

Щоб знайти людину в місті по ПІБ потрібно:

  • комп’ютер,
  • Інтернет,
  • бази даних на жителів міста,
  • телефон,
  • контактна інформація міського архіву,
  • паспорт.

Знайдіть в потрібному Вам місті всі місцеві портали і сайти безкоштовних оголошень. І розмістіть там повідомлення про розшукувану людину. Пообіцяйте винагороду. Навіть якщо вона буде символічною, люди більш охоче почнуть ділитися з Вами інформацією. Пошукайте бази даних на жителів цього міста в Інтернеті. Ця інформація поширюється платно і, як правило, не цілком законно. Підійдуть бази як з персональною інформацією абонентів стільникового і дротяного телефонного зв’язку, так і з паспортними даними. Подайте заяву в поліцію. Особливо, якщо йдеться про близьку людину, про виплату аліментів або про якесь правопорушення. У органів правопорядку свої способи розшуку людей. І не варто ними нехтувати. Зверніться в міський архів, щоб уточнити, де розшукувана Вами людина вчилася або працювала в цьому місті. Як правило, заяву можна подати не лише особисто, але і за допомогою пошти або Інтернету. Послуги архівів платні. Як саме потрібно подавати запит в організацію, дізнайтеся на сайті або по телефону. Не забудьте уточнити і інші умови надання послуг: терміни, вартість, можливість ксерокопіювання або фотографування потрібних Вам документів.

Знайдіть загальних знайомих в цьому місті. Зверніться до них по допомогу, за будь-якою додатковою інформацією. Можливо, потрібна Вам людина вже переїхала, і Ви шукаєте не там. Допомогти можуть не лише люди, але і організації, з якими людина мала справу. Наприклад, із запису на форумі сайту школи, можна дізнатися, що Ваш колишній однокласник вже давно живе в Туреччині. Дізнайтеся за допомогою міської довідки телефони тих організацій, де вчився або працював розшукуваний. Здзвоніться, дізнайтеся яким чином можна у них отримати інформацію. Іноді досить питання по телефону, а деякі організації можуть зажадати лист або офіційний запит. Відправтеся самі у відоме Вам місто. На місці Ви зможете довідатися значно більше. Але перед поїздкою потрібно провести підготовчу роботу. Уточніть адреси і телефони тих, до кого можна звернутися. Домовтеся заздалегідь про особисту зустріч. Часто саме віч-на-віч можна дізнатися те, що наведе Вас на слід.

Зверніться в адресне бюро в цьому місті. Після пред’явлення паспорта тут видають інформацію про місце реєстрації жителів. Якщо за цією адресою Ваша людина не проживає, поговоріть з сусідами. Вони можуть підказати, де шукати далі. Зайдіть в місцеві популярні газети і поспілкуйтеся з журналістами, це підвищить Ваші шанси, щоб знайти людину в місті на прізвище, ім’я та по-батькові. Якщо Ви розповісте зворушливу або драматичну історію, яку вони потім використовують у своїй публікації, то Вам допоможуть. У журналістів є свої зв’язки в найрізноманітніших колах, у тому числі в правоохоронних органах. У будь-якому випадку, у Вас повинно все вийти за допомогою наших порад.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як знайти людину за прізвищем і імям, знайти людину за прізвищем

Коментарі 13 коментарів

  • Здравствуйте, шукаю батька мого чоловіка (батьки розвелись коли вони з братом були малими і стосунки не підтримували) Степанчука Василя Миколайовича йому приблизно 50-55 років, проживає більш за все в Овруцькому районі

  • Разыскиваю сослуживца 64-67 годов 1943 года рождения Лещенко Григория Семеновича,урожденца с.Бондуры Гайсинского р-на Винницкой обл.В розыскной системе определил его местонахождения–это г.Севастополь,хутор Пятницкого Гагаринского района.Номера дома,как и стационарного телефона, в справочнике не значится.Под хутором Пятницкого в Севастополе еще подразумывают психоневрологическую больницу,но по телефону выяснить мне ничго не удалось.Мне не сказали был ли уних такой пациент раньше, есть ли таковой в настоящее время,или стоит у них на учете.
    Очень надеюсь на помощь небезразличных читателей.Есть большая надежда на то,что кто-то из детей или внуков прочтет этот коментарь.Хочется хоть услышать его голос ведь с последней нашей встречи прошло почти пятьдесят лет.Гриша,отзовись на +380675050327.
    Владимир.

  • Добрий вечір. Хочу знайти свого батька.
    Нагорнюк Петро Васильович
    Приблизно з Житомира. Має 65-67 років.
    Більше нічого не знаю.

  • Шукаю Николишин Ларису Степанівну 23.07 1965.р народження .З 2005 року немаєм з нею зв’язку. Хто щось знає звоніть 0680551196.

  • Допоможіть будь-ласка знайти Довгей Тамару Олександрівну 1937р.н з м.Борислава Львівської обл.

  • Шукаю людину Прудкий Микола 1991р. Народження з міста Яготин точне проживання не пам’ятаю, щас служить в АТО звязку з ним немає

  • Матвєєв Анатолій Матвійович це мій батько .Хочу дізнатись про нього,оскільки понад тридцять років небачила (01.01.1949р.дата його народження але невпевнена що це точно)

  • Розшукую Миколу, з яким познайомилась у Львові 10.11.17. Я була проїздом. Він поміг мені купити білет до Київа на наступний день, ми пили каву і дуже гарно розмовляли. Був чудовий вечір. У цей день він сам їхав до Київа. Я не залишила номер телефону, а тепер жалію про те. Він -статний, здоровий хлопець 26 років. Навчається на врача-стамотолога і працює. Я з Дніпра.

  • Шукаю свого батька Акпанов Амір Куанишович

  • Шукаю батька Борще(о)в Анатолій Михайлович 06.02.1944року народження, остання реєстрація м.Павлоград вул.Котовського, 64 (зараз там інші мешканці)
    Хоча б знати живий він

  • Допоможіть шукаю маму Данильченко Олена Володимирівна вік примірно 40—50р. Вона колись проживала у с.Чаплинка, знаю що її маму звати Рая. Я її ніколи небачила хотілося би бачити її. Пожалоста допоможіть буду вдячна.

  • Шукаю рідного дядька- Буханець Олександра Володимировича 09.05.1973, рішенням Києво-Святошинської районної ради народних депутатів від 04.09.1978 року., як неповнолітній житель с. Софіївська Борщагівка, буві направлений до дитячого будинку ( м. Біла Церква)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *