Як знайти людину по прізвищу



Вчимося правильно шукати людину по прізвищу безкоштовними і доступними способами.

Хочете знайти свого старого знайомого? У вас напевно це вийде, навіть якщо у вашому розпорядженні є тільки прізвище. Сучасний світ, завдяки розвиненій мережі комунікацій, практично не дає можливості повністю загубитися. Корисні поради вам в допомогу.

Щоб знайти людину по прізвищу потрібні:

– комп’ютер,

– інтернет,

– телефон.

Задайте потрібне прізвище в усіх відомих вам пошукових системах інтернету. Наприклад, Google.com і Yandex.ru частенько видають різні результати при одному і тому ж запиті. Використайте написання не лише кирилицею, але і латиницею. Якщо ваш знайомий переїхав жити за кордон, то його прізвище тепер виглядає інакше. Додайте в рядку пошуку ім’я розшукуваної вами людини. Навіть якщо прізвище досить рідкісне, її однієї буває недостатньо. Вводити ім’я не знадобиться, тільки якщо ви шукайте знаменитість. Тоді пошукові системи видадуть потрібне посилання в перших рядках. Збережіть усю знайдену корисну інформацію. Можливо, що потрібна вам людина десь публікувалася, виступала, розміщувала своє резюме. Використовуючи ці факти, ви можете спробувати знайти його вже за допомогою телефону і знайдених координат.

Задайте пошук в найбільш популярних соціальних мережах. Частину відповідей вам видадуть пошукові системи. Наприклад, Google повідомить про зареєстрованих користувачів у своїй мережі Google+ і в Facebook. Yandex надасть інформацію про входження в “Мій круг”, Mail розповість про учасників “Мого світу”.

Увійдіть до свого акаунта у “Вконтакті” і в “Однокласниках”, щоб задати там прізвище людини, яку ви шукаєте. Якщо ви не є їх користувачем, доведеться або пройти реєстрацію або попросити про послугу когось зі знайомих, хто користується цими мережами. Додайте в пошуковий запит не лише ім’я, але і рік народження і ймовірне місце проживання. В цьому випадку вам доведеться переглядати менший об’єм непотрібної інформації.

Згадайте, з ким ця людина може зберігати стосунки, переписуватися. Це необхідно, якщо пошук не приніс результату. Можливо, потрібна вам особа вважає за краще користуватися ніком або псевдонімом. Тоді потрібно застосувати іншу тактику: шукати “біля”.

Прогляньте списки друзів колишніх знайомих розшукуваного. Можливо, хтось вже встановив з ним контакт. І ви знайдете людину вже не по прізвищу, а по фотографії. Зверніться до допомоги спеціалізованих ресурсів, якщо власні пошуки не дали результату. Приміром архіви з базами прізвищ. Ми сподіваємося, що наша стаття допомогла вам знайти людину по прізвищу. Якщо ви хочете знайти дівоче прізвище людини безкоштовно, то це також можна зробити в онлайні через соціальну мережу “Вконтакті”(ВК) або “Однокласники”. Зараз пошук людей став значно простіший, адже майже усі “сидять” в Інтернеті і мають особисті сторінки в соціальних мережах.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: знайти людину, як знайти людину

Коментарі 12 коментарів

  • Я вважаю що шукати людину по прізвищу найбільш ефективно за допомогою саме соціальних мереж. Я за допомогою мережі Вконтакті знайшла свою рідну тітку, яку ніколи в своєму житті раніше не бачила.

  • знайти людину по прізвищу

  • Підкажіть,як знайти прадідуся,якщо відомі ім`я по-батькові прізвища та рік народження,а також останє місце проживання?

  • Як знайти стару людину в Украіні, якщо вона у соц. мережі не може бути в принципі, бо не вміе користуватися. Чи потрібно звернутися до пенсійного фонду, але, мабуть, таку інформацію мені не дадуть? Чи звернутися доРАГСУ, щоб дізнатися жива чи померла людина?

  • Я дуже хочу знайти свого діда, мабуть його вже не має в живих. Ев Василій. Останній раз він був с. Шенгури полтавської області. Кобеляцького району. Допоможіть мені його знайти, або моїх родичів по діду

  • Як знайти людину, яка пропала 18 років тому??
    Відомо ПІП та дата народження!!!

  • Як знати родину або місце захоронення,якщо двоюрідний дід емігрував в америку у 20-30р.?

  • хочеться знати будь-яку інформацію про Гавдуханова Сергія, що проживав у Луцьку або хоча б його рідних.

  • Допоможуть знайти для отримання спадщини по смерті батька Ольгу Василівну Кравчук яка народилася приблизно у 1980-1985 році у Івано-Франківську і можливо проживала або проживає у Івано-Франківську

  • Василь Адамович Костюк 7,01,1956р. Як його знайти?

  • Допоможіть знайти Козачук Богдан Миколайович 19.09.1994 р.н Волинська обл.

  • Допоможіть знайти Бодян Сергія Федоровича, який виїхав в Чернівецьку обл приблизно в 2000-2001 р . останнє місце проживання с.В.самбір. Конотопського р-ну Сумської обл. Розшукує сім”я Горілий Григорій Миколайович.
    Можливо хто що знає . Напишіть

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *