Як кінчають жінки?



Сьогодні нам хотілося б торкнутися такої делікатної теми, як оргазм жінки. Цей бажаний стан, на жаль, відчувають не усі жінки. Тоді як у представників сильної половини людства стан оргазму помітний, так би мовити, неозброєним оком, то у жінки все влаштовано набагато складніше. Дуже багато жінок думають, що чоловіки турбуються тільки про своє власне задоволення, і їм наплювати на те, чи досягла оргазму їх партнерка. Та тільки буває, що для чоловіків жіночий оргазм часто має більше значення, ніж для самих жінок. Таким чином, чоловіки доводять чоловічу силу, демонструють талант хороших коханців, і можуть підвищити свою власну значущість в очах жінок.

У Інтернеті можна знайти велику кількість відеофайлів, на яких можна побачити, як кінчають жінки. Але орієнтуватися на це не варто, оргазм там, як правило, штучний. У жінки спектр прояву оргазму дуже великий: в нього входить величезна різноманітність емоцій, почуттів, відчуттів фізичного плану. Якщо ви цікавитеся питанням, як кінчають жінки – росіянки, японки, німки, і інших національностей – то також можна знайти чималу кількість відповідей на ці питання. Оргазм жінки кожного разу може проявлятися по-різному – в цьому сенсі представницям слабкої статі пощастило набагато більше, ніж чоловікам. Як правильно кінчає жінка? Однозначної відповіді на це питання вам ніхто не дасть, адже організм – штука унікальна, також як і сам оргазм. Спробуємо з’ясувати, як жінки можуть відчувати оргазм, і яким чином вони можуть розвивати свою чутливість.

Секрети жіночого оргазму

Ні для кого не є таємницею, що частенько жінки намагаються імітувати свій оргазм, тому що не хочуть образити партнера: адже він докладав стільки старань! Але так жінки опиняються у замкнутому колі: партнер починає запам’ятовувати, які його дії викликали у жінки оргазм (він адже не в курсі, що оргазм був не справжній), і знову виконує ці дії, намагаючись подарувати насолоду своїй жінці. Тому потрібно не імітувати оргазм, а чесно сказати, що сьогодні ви на отримання оргазму не налаштовані, вам від його ласки і так добре.

Є чимала категорія жінок, для яких не дуже важливий кінцевий результат сексу, а навпаки, сам процес, обмін енергією між партнерами. Постарайтеся пояснити це своєму партнерові. Чи є ознаки, завдяки яким можна дізнатися, що це справжній оргазм, а чи штучний? Це дуже складно визначити: адже у жіночого оргазму є величезний спектр проявів. Такі речі, як прискорене дихання, м’язи, що судомно скорочуються, рухи, які схожі на конвульсії, стогони, звуки – усе це можна легко симулювати. Проте є і цілком об’єктивні ознаки настання оргазму, які навряд чи вдасться симулювати!

Об’єктивні ознаки жіночого оргазму

Коли настане оргазм, то через декілька секунд груди партнерки набрякають, сильно напружуються соски (ерекція сосків). Після того, як жінка кінчила, самі груди і соски розслабляться, і помітити це можна неозброєним оком, особливо якщо жінка в позі наїздниці (згори). А ще після настання жіночого оргазму спостерігаються ритмічні скорочення м’язів дна тазу і піхви з інтервалом приблизно 1 секунда. Ви зможете відчути пульсацію, якщо прикласти до вагіни долоню. Багатьом чоловікам буде цікаво дізнатися: як змусити жінку кінчити? Чоловік, звичайно ж, може цьому посприяти, допомогти жінці розкритися, надати їй більше чуттєвості.

Ось декілька порад. Запам’ятайте, що збудження у жінок наростає набагато повільніше, ніж у чоловіків, тому обов’язково не забувайте про попередні ласки, особливо пестіть клітор: його можна пестити пальцем, членом, його можна просто цілувати. Не соромтеся бути ” збоченцем” в ліжку, попри те, що в житті ви серйозна людина. Збільшуйте різноманітність в сексі з кожним статевим актом. Також прочитайте статтю, як подарувати задоволення жінці. Не погано б навчитися робити чуттєвий масаж, анальний і вагінальний фістинг, а також дізнатися якомога більше про точку G. Спільно переглядайте фільми еротичного змісту, помічайте, якого роду ласки більше подобаються вашій партнерці. Спробуйте на практиці їх використати.

Коли вона починає стогнати від насолоди, не намагайтеся прискорити темп, продовжуйте робити те, через що вона почала стогнати. Коли ви відчуєте, що у неї скоро настане оргазм, не варто задавати жінці питання (чи щось подобається їй). Намагаючись вимовити нечленороздільний звук, схожий на “та”, вона, можливо, зніяковіє від самого звуку і своєї гримаси, так і не встигнувши кінчити. Не намагайтеся упродовж усього статевого акту тримати ноги партнерки зведеними, вона не зможе кінчити таким чином. Якщо до зустрічі з вами жінка вже кінчала, то вона знає, як це робиться, тому надайте їй свободу в тій позі, яку вона сама вибрала для свого оргазму, дозвольте їй самій обирати. Вона сама продемонструє рухи, які зможуть швидко привести до оргазму. Ви запам’ятаєте їх і станете майстром в цій справі!

Як жінці розвинути свою сексуальність

Головна помилка багатьох жінок в тому, що вони чекають від свого партнера, що він подарує їм невимовну насолоду. Замість цього займайтеся своїм тілом і розвивайте чуттєвість. Найважливіше: необхідно регулярно займатися самозадоволенням за допомогою різних способів, вивчайте, як реагує ваше тіло, помічайте те, що дає найбільше задоволення. Як швидко жінці кінчити? Цього можна навчитися. Постарайтеся полюбити себе, і прийняти такою, яка є. Відшукайте свій жіночий образ: свою манеру поведінки, стиль.

Не зациклюйтеся на м’язевому оргазмі. Оргазм може бути різних форм: від приємних почуттів до втрати свідомості. Нехай ваша мета буде не отримати оргазм, а отримати максимум задоволення від сексу. Регулярно займайтеся спортом, намагайтеся стежити за своїм тілом – так ви зможете тримати в тонусі усі м’язи. Також слід розвивати гнучкість тіла. Якщо ви схильні до якихось страхів, комплексів і табу у царині сексу, цього позбавитися. Можливо, знадобиться допомога психолога. Намагайтеся більше дізнаватися про секс: відвідайте курси із сексуальності, дізнайтеся про свої інтимні м’язи, розвивайте їх. Бажаємо вам різноманітного сексуального життя


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: що робити щоб жінка скоро кінчила, скільки разів жінка може кінчити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *