Куди кінчати?



Безумовно, сексуальне життя впливає на наше спілкування, стосунки з іншими людьми. Кожному з нас треба відпочивати, розслаблятися, щоб відновити сили, енергію і поліпшити настрій. Якраз секс здатний задовольнити усі вищесказані моменти. Під час статевого акту кожен партнер може розкрити свої фантазії, поділитися бажаннями, щоб досягти апогею задоволення. Можна довго говорити про сам секс, пози, але більшість чоловіків намагаються не лише подарувати насолоду дівчині, але і самим отримати оргазм. Кожного разу оргазм досягається по-різному, тому залежно від цього, треба підібрати місце, куди кінчати. У природі закладені дуже багато варіантів для закінчення статевого акту і з кожним роком їх кількість зростає. Ми представимо вам найпопулярніші з них. Куди кінчають чоловіки, юні хлопці? Які місця найбільш чутливі для того, що кінчає? Усі ці питання отримають свої відповіді.

Куди чоловіки кінчають

Без сумніву, багато хлопців і чоловіки погодяться, що найбільш велике задоволення доставляє кінчати усередині дівчини.

Фахівці виділяють декілька способів: анальний, оральний, вагінальний. Розглянемо деталі кожного з них:

Вагінальний. Ще з моменту створення цивілізації, природа спонукала людину на задоволення своїх сексуальних потреб з протилежною статтю. І до наших днів чоловіка відчувають величезне задоволення від вагінального сексу. Тому, виходячи з цього, очевидно, що чоловік повинен кінчати в піхві дівчини. Багато чоловіків хотіли б завершити статевий акт усередині дівчини, адже від цього вони отримують найбільше збудження. До речі, не забувайте про засоби – контрацепції, адже саме вони можуть захистити вас від інфекцій, складних захворювань і небажаної вагітності.

Оральний. Далеко не кожна дівчина може принести задоволення чоловікові оральним способом. Перш ніж приступити до активних дій, треба переконатися, що партнерка не проти того, що ви кінчите їй в рот, адже, як правило, смак і аромат сперми далеко не приємний. Тому це питання треба заздалегідь вирішити і при обопільній згоді можна приступати до пестощів.

Анальний. У такий спосіб отримання задоволення мало – хто користується, адже для проведення такого статевого акту потрібна згода двох сторін. Саме анальний секс являється самим незвичайним і оригінальним способом для отримання найвищої насолоди. Але, такий результат можна отримати тільки у тому випадку, коли все зроблено правильно. Не забувайте про презервативи і змазку, щоб біль був не настільки сильним. Сексологи стверджують, що анальний секс має свої відмінні властивості від традиційного, тому з його допомогою ви можете отримати нові відчуття в сексі.

Частини тіла

Багато хлопців отримують додаткове задоволення, коли кінчають на частини тіла дівчини. В цей час в їх голові виникають найрізноманітніші фантазії. Таким чином, хлопець демонструє своє захоплення привабливою частиною тіла дівчини.

Давайте детально обговоримо, які частини тіла найбільш підходять для того, хто кінчає?

Насправді варіантів дуже багато, все залежить від рівня збудження і бажань партнерів. Приміром, деякі пари дивляться на подібні дії з відразою, інших – збуджує. Як правило, чоловіки проявляють бажання кінчити на попу, груди, живіт, спину і навіть на обличчя дівчини. Але, якщо хлопець вибирає останній варіант, то дівчині треба бути дуже обережною, адже якщо сперма потрапить в око, то усе обличчя може почати чухатися і викликати досить-таки негативні наслідки в організмі.

Різні предмети

Трапляється так, що чоловіки зовсім не отримують повноцінного задоволення, коли кінчають вагінально, орально і навіть анально. Їм до душі кінчити на одяг, але такий варіант не дуже естетичний, адже сперма може не відіпратися, і одяг втратить свій колишній вигляд. До того ж подібну процедуру можна виконати з меблями, підлогою, одягом, ліжком. Але, головне треба пам’ятати, що яким би не було задоволення, намагайтеся не зіпсувати речі.

Куди кінчити дівчині

Куди кінчити дівчині? Це питання виникає дуже рідко, але, проте, продовжує хвилювати багато дівчат. Кожна жінка під час оргазму може виділяти від маленьких до великих об’ємів рідини. Зустрічаються такі дівчата, які отримують струминний оргазм. У природі він відомий як сквіртинг – це дуже різке виділення прозорої рідини з піхви. Якщо у вас склалася аналогічна ситуація, то так само треба обговорити з партнером, куди кінчатимете. Як правило, більшість дівчат намагаються приховувати такі моменти свого інтимного життя, адже фізіологічно дівчатам не властиве виділення великої суміші під час оргазму. Хлопець повинен з розумінням віднесіться до такої ситуації і ні в якому разі не відвертатися від дівчини, навіть якщо йому щось не подобається.

На цю тему можна багато і довго говорити, адже, скільки людей, стільки і смаків, тому кожен партнер вимагає індивідуального підходу, особливо в сексуальній сфері. Буває так, що хлопці не мають насиченої фантазії і розкутості. Секс – це дуже тонка наука, пізнати яку можна тільки випробувавши на смак і відчувши кожен сантиметр тіла свого партнера. 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: чи можна кінчити у вагітну жінку, чи можна кінчати в задній прохід

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *