З чим носити джинси із завищеною талією? [draft]



Джинси вважаються мало не найзручнішим одягом як чоловічого, так і жіночого гардеробу. Цим можна пояснити величезну любов до джинсів мільйонів людей в усьому світі. Та й дизайнери все частіше вибирають практичний і стильний одяг з деніму як головну модну тенденцію року. Так, у моду знову повернулися джинси з високою талією і вже встигли завоювати серця багатьох модниць. Тому давайте дізнаємося, кому підходять джинси із завищеною талією і з чим їх носити.

Кому підходять модні джинси з високою талією?

Практично всім. Серед переваг цього фасону можна назвати декілька. Так, у джинсах з високою посадкою талія здаватиметься тонше, ноги – довше, а стегна – жіночніше. Крім того, вони допомагають приховати живіт і виконують функцію своєрідного корсета. Тому високі джинси ідеально підійдуть жінкам із широкими стегнами і невеликим животом. Якщо Ви виберете вузькі джинси із завищеною талією, то зможете ще і відмінно підкреслити бюст.

Найвдаліше джинси із завищеною талією виглядатимуть на власницях фігури типу “трикутник” і “пісочний годинник”. А ось дівчатам з фігурою типу “груша” треба буде потурбуватися про широкий об’ємний верх, щоб не порушити пропорції та не зробити візуально нижню частину фігури ще більше.

Загалом, худеньким модницям високі джинси дозволять виглядати жіночніше, а пані з пишними формами допоможуть візуально зробити фігуру пропорційніше. Головне, що високі джинсові брюки можуть носити як панни, так і пані.

З чим носити модні джинси з високою талією?

Комбінувати джинси з високою талією можна практично з чим завгодно. Струнким худеньким дівчатам можна комбінувати їх з короткими топами вільного крою. Або ж з вільними сорочками, але при цьому зав’язати вище вузол, злегка оголивши живіт.

Не менш стильно виглядають високі джинси із сорочками, заправленими всередину. Завужені і вузькі моделі можна поєднувати з довгою тунікою. Для роботи підійдуть класичні джинси з високою талією у сполученні з будь-яким светром або блузою. Також на плечі можна накинути піджак.

Стильний образ для вечірки на основі завищених джинсів доповнить блискучий топ. А вирушаючи на побачення, зупиніть свій вибір на блузах з легких тканин і облягаючих кофтах.

Що стосується взуття, то до вузьких джинсів з високою талією підійдуть туфлі на підборах, балетки або навіть кросівки. Якщо ж Ви вибрали високі джинси широкого крою, то краще сполучати їх з туфлями на високих підборах.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *