Заробіток биткоинов за допомогою комп’ютера [draft]



Багато користувачів вже встигли познайомитися з віртуальною валютою під назвою биткоин. Криптовалюта стала популярною і деякі серйозно сприймають її як гроші майбутнього. Останнім часом все більша кількість людей пробує запрацювати шляхом здобичі биткоинов. Але це не так вже і просто, незважаючи на уявну легкість. Перш ніж заробити биткоини за допомогою комп’ютера, спочатку необхідно зважити все за і проти, порівняти майбутні вкладення і майбутні доходи.

Що потрібне для заробітку за допомогою биткоинов?

Щоб заробляти на здобичі биткоинов за допомогою комп’ютера, знадобиться наступне:

  • комп’ютер з комплектуючими високої потужності – якщо заробляти простою здобиччю биткоинов, можна не морочитися з приводу складання пристрою, але якщо передбачається добувати криптовалюту серйозно, знадобиться, як мінімум, потужна відеокарта;
  • швидкий інтернет – сервіс, на якому відбуватиметься основний процес заробітку, повинен відкриватися негайно;
  • bitcoin гаманець онлайн – щоб заробляти на биткоинах за допомогою комп’ютера, наявність bitcoin гаманця є обов’язковою умовою, саме туди поступатиме винагорода.

На замітку! При заробітку на здобичі биткоинов потрібний окремий bitcoin гаманець. Системи Яндекс, Ківі і інші в даному випадку не підходять.

Способи заробітку биткоинов

Існує декілька способів заробітку биткоинов. Одні вимагають попередніх вкладень, інші безкоштовні. Але і доход у них різний. Якщо заробляти биткоини за допомогою комп’ютера безкоштовним способом, не варто розраховувати на великий прибуток. Якщо зайнятися заробітком криптовалюти з попередніми вкладеннями, можна отримувати непоганий доход.

Биткоин-крани

Під кранами розуміють спеціалізовані сайти, які не просто допомагають заробити криптовалюту, але і надають інформацію з цієї тематики. Заробітки тут невеликі.Власник сайту платити відвідувачам за наступні дії:

  • кліки;
  • перегляд реклами;
  • перегляд відео;
  • серфінг.

У свою чергу, власник сервісу заробляє на рекламодавцеві, який платить гроші, щоб розкрутити власний сайт.Щоб заробити биткоини на такий вид діяльності, бажано зареєструватися одночасно на декількох сайтах. З одного ресурсу високого заробітку не вийде, оскільки за перегляд реклами, серфінг, кліки і інші подібні дії платять дуже мало, буквально сатоши – це 1/ 100 000 000 биткоина. Важливо також вивчити безліч кранів і вибрати найвигідніший варіант.

Заробіток биткоинов на іграх

Ігри – ще один спосіб заробітку биткоинов за допомогою комп’ютера. Його суть аналогічна тому, як можна заробити на онлайн-ігри електронні гроші. Причому цей спосіб припускає дві можливості: грати самому або притягати рефералов. Цей варіант заробітку биткоинов безкоштовний. Але існують інвестиційні ігри, які вимагають від користувачів вкладень. Правда, фахівці рекомендують гравцям уважніше придивитися до подібних проектів, щоб не нарватися на звичайну фінансову піраміду.На замітку! Якщо викачати ігри на пристрій Андроид, можна заробляти биткоини на власний btc- гаманець в поїздках і подорожах.

Робота в інтернеті за биткоини

Останнім часом часто можна зустріти пропозиції заробляти биткоини за допомогою комп’ютера, виконуючи певну роботу в інтернеті. Наприклад, розкручувати сайти або групи в соціальних мережах. На просторах Рунета така робота оплачується доларами або рублями, а в західних країнах вже давно “видають” заробіток биткоинами. Недоліком цього способу є мовний бар’єр, оскільки для роботи з іноземними серверами потрібно знання англійського.Оплата залежить від рівня користувача і його умінь. Новачки можуть заробляти биткоини, виконуючи наступні завдання:

  • установка додатків;
  • відповіді на питання;
  • проходження опитування;
  • коментування записів.

Фрилансери зможуть заробити віртуальну валюту за наступну роботу:

  • створення або просування сайту;
  • послуги дизайнера або фотографа;
  • написання статей, переклад, редагування текстового матеріалу.

Таким чином, заробити биткоини можна, якщо уміти певні навички і бажання. Надалі биткоини можна обміняти на долари.

“Чайові” в соцсетях

Цей спосіб заробітку bitcoin також доки не прижився на просторах Рунета, але успішно використовується на заході. Щоб отримувати криптовалюту, необхідно уміти спілкуватися на іноземних мовах і проявляти активність. Робота полягає в донате, суть якого полягає в перекладах від одного користувача до іншого у вигляді невеликих заохочень. Звичайно, суми досить маленькі, але при високій активності можна заробити значну кількість биткоинов.
На замітку! Враховуючи постійне зростання курсу bitcoin, вкладати в нього стає прибутково.

Заробіток биткоинов на біржах за рахунок коливання курсу

Цей вид заробітку bitcoin можна зіставити з отриманням доходу з фондових бірж. Прибуток йде за рахунок коливання курсу, що у деяких експертів є основним джерелом доходу. В даному випадку треба вибрати певну стратегію і уміти аналізувати ситуацію на ринку. Такий підхід допоможе уникнути певних ризиків і втрат.
На сьогодні можна знайти немало бірж, що спеціалізуються на торгівлі битклинами. Деякі з них мають російський інтерфейс. Щоб заробити криптовалюту, треба зареєструватися на вибраному сервісі, відкрити bitcoin гаманець, поповнити його і почати торгувати.

Заробіток на мікропозиках

Використовуючи сервіси мікропозик, можна здійснювати вклади в криптовалюте і отримувати доход за рахунок користування власними биткоинами.Щоб гарантувати собі виплати, важливо заздалегідь вивчити вибрану платформу і перевірити її репутацію. Не варто зв’язуватися з сервісами, де обіцяють “золоті гори”.

Подвоїти биткоини за добу

Биткоин-подвоювачі розвиваються вже декілька років. Суть роботи полягає у вкладенні криптовалюти на певний період, щоб потім отримати в 2 рази більше монет. На перший погляд, що може бути простіше. Але не усі можуть вчасно “вийти з гри”, і в цьому полягає ризик. Як правило, після третьої прокрутки криптовалюти заробляти ще вдається, а після неї починають вкладатися усі зароблені кошти. Крім того, такі проекти швидко закриваються і усі учасники, що вклали у цей момент биткоини, не устигають отримати заробіток.

Таким чином, вірогідність отримання подвоєної суми і повної втрати вкладених коштів 50/50. Фахівці не рекомендують новачкам зв’язуватися з проектами, які існують давно, мають барвисту рекламу і наполегливо зазивають скористатися своїми послугами.

Майнинг биткоинов

Майнинг вважається одним з самих високодоходних способів заробітку биткоинов, але він вимагає істотних вкладень. Його суть полягає в здобичі криптовалюти на спеціалізованому устаткуванні.
Майнери заробляють криптовалюту шляхом пошуку нових блоків. Добувати биткоини за допомогою комп’ютера, займаючись майнингом, можна самостійно або об’єднуючись в пули з іншими користувачами і створюючи mining ферми. У будь-якому разі, для отримання доходу за допомогою майнинга вимагаються солідні вкладення на придбання потужних відеокарт і іншого устаткування, оплату електроенергії і іншого.Окрім використання власного комп’ютера, можна заробити криптовалюту за допомогою хмарних сервісів, які здають устаткування для майнинга в оренду. Інший варіант – виступити орендодавцем, здаючи свій пристрій. Для цього також використовують хмарні сервіси.

Bitcoin ферма своїми руками

Щоб зібрати bitcoin ферму для майнинга криптовалюти своїми руками, знадобиться наступне устаткування:

  • комп’ютер;
  • материнська плата з декількома PCI- слотами для установки відеокарт – оптимальним варіантом вважається використання 4 відеокарт, допустима кількість – 6;
  • ОЗУ, що відповідає материнській платі – об’єм оперативної пам’яті не має бути нижчий 4 Гб;
  • надійний блок живлення;
  • процесор;
  • жорсткий диск, об’єм якого не нижче 32 Гб;
  • відеокарти високої потужності – щоб майнить криптовалюту, підходить модель Radeon R9 390x 8gb;
  • перехідники райзери, кабелі, кнопка для включення системи, емулятори монітора і інше.

Складання майнинг ферми здійснюється по такій інструкції:

  1. Зробити каркас з алюмінієвих куточків, прикріпити фанеру у вигляді днища, використовуючи саморези із заклепками.
  2. Встановити материнську плату по центру фанери на “ніжках” з шматочків пластика.
  3. Встановити на материнській платі процесор з кулером.
  4. Закріпити на алюмінієвому куточку шурупами блок живлення.
  5. Підключити кнопку для активації системи.
  6. Встановити жорсткий диск, з’єднавши його з материнською платою за допомогою кабелю.
  7. Підключити відеокарту за допомогою перехідника райзер і додаткового живлення.

Це зразкова інструкція складання майнинг ферми, яка має безліч нюансів і уточнень.Сучасний і найприбутковіший варіант майнинг ферми – з використанням процесорів ASIC. Проте він вимагає істотних грошових вкладень, які можуть виявитися невиправданими, якщо доход вийде менше за очікуване.

Відео: як заробити биткоини за допомогою комп’ютера?

Итак, заробляти криптвалюту за допомогою власного комп’ютера цілком реально. Мало того, існує декілька способів такого заробітку. Головне, вибрати для себе відповідний.Ці відео допоможуть відповісти на питання про те, як заробити биткоини за допомогою комп’ютера.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *