Drywall – захист для одягу і взуття [draft]



Drywall – захисний спрей для одягу і взуття, який збереже їх чистоту і привабливий вигляд навіть в екстремальних умовах. Тепер не треба обробляти речі масою дорогих аерозолів і тримати в машині запасну пару туфель для ділових зустрічей. Ні дощ, ні сніг не здатні будуть зіпсувати настрій на цілий день.Засіб Драйвол збереже нерви і бюджет сім’ї, оскільки в його завдання входить:

  • захист взуття і одягу від слідів бруду;
  • відвертання скупчення сольових розлучень і пилу, плям від трави;
  • заощадження часу – більше не треба щодня приділяти час чищенню;
  • збереження привабливого вигляду;
  • захист волокон тканини від мікроушкоджень;
  • відштовхування води з поверхні, завдяки чому ви залишаєтеся чистими і маєте презентабельний вигляд упродовж усього дня.

Діючі компоненти аерозоля Drywall

Склад засобу підібраний так, щоб посилити його ефективність, продовжити термін дії, абсолютно узабезпечити споживача. Чим представлені компоненти аерозоля :

  1. Тваринні жири (гусячий, тюленячий, норкова олія) – мають водовідштовхувальні і захисні властивості, надають блиск.
  2. Фторкарбоновие смоли – речовини створюють невидиму захисну плівку на поверхні тканин, рівномірно розподіляючись між мікроволокнами.
  3. Додаткові речовини – повертають первинний відтінок шкірі, нубуку, тканинам синтетичного і натурального походження, відновлюють структуру, підтримують привабливий зовнішній вигляд.
Drywall – спрей, технологія виготовлення якого була розроблена ще в 60-і роки XX століття. На сучасному етапі вдалося удосконалити формулу речовини рядом гідрофобних компонентів, що посилюють його ефективність.

Замовити Drywall

Як діє засіб?

Спрей для взуття і одягу Drywall дозволить зберегти стан речей у будь-яку погоду і сезон року. При обробці аерозолем поверхонь розчинник, використовуваний для підтримки форми речовини у флаконі, випаровується, а суспензія з активними компонентами рівномірно розподіляється між волокнами тканини. Вона створює невидимий бар’єр, що захищає від забруднень.
КУПИТИ DrywallЧастки пилу, болота, води з’єднуються в краплі і скачуються зі взуттєвої поверхні, сумок, верхнього одягу. Завдяки наявності додаткових речовин в складі, речі зберігають блиск, привабливий вигляд, не мають розлучень і плям.

Спосіб застосування

Перед використанням захисного спрея треба ознайомитися з інструкцією, яка входить в комплект з балоном. Процес обробки нових і поношених речей трохи відрізняється один від одного.Як обробити новий матеріал:

  1. Балон з речовиною треба трохи струсити.
  2. На відстані 30 см розпиляйся розчин на взуття, верхній одяг або сумку.
  3. Добре пропрацювати шви і інші важкодоступні місця.
  4. Просушити далеко від обігрівачів.
  5. Через 12 годин повторити процедуру аналогічним чином.
  6. Висушити. Ще через 12 годин річ можна використати.

Як обробити поношений матеріал:

  1. Ретельно очистити поверхню від бруду пилу (можна використати щітку). Добре просушити чимдалі від джерел тепла.
  2. Провести двократну процедуру зрошування з висушуванням (як описано вище). Річ можна використати.

У чому перевага Drywall?

Ефективність продукції була уточнена при проведенні лабораторних досліджень, а виробники нагороджені декількома преміями, що підтверджують якість, безпеку і надійність товару.
Спрей досить простий у використанні, безпечний. Їм можна обробляти не лише дорослий одяг і взуття, але і захистити стан дитячого гардеробу. Речовина швидко сохне, не має стороннього запаху, характеризується відсутністю токсичного впливу на шкіру і слизові оболонки людини. Балона вистачає на досить тривалий час, оскільки потрібна тільки одна обробка в місяць.

Де можна придбати Драйвол?

Засіб можна купити у офіційного представника. Після переходу на сайт є можливість детальніше ознайомитися з технічними характеристиками Драйвол. Після заповнення заявки консультант зв’яжеться з вами і уточнить контактні дані для відправки захисного спрея.
Офіційний сайт

Відгуки споживачів

Дмитро, 47 років, приватний підприємецьЄ приватним підприємцем, директором фірми. Щодня доводиться зустрічатися з важливими людьми, вирішувати питання, підписувати папери, тому треба виглядати відповідно. Взуття – одна з важливих частин гардеробу ділових людей. Оцінюючи зовнішній вигляд, складається враження про людину в цілому і його бізнесі зокрема. Спрей Drywall – прекрасна знахідка, яка дозволяє економити дорогоцінний час і виглядати презентабельно щодня. Дружина роздобула засіб, тепер уся сім’я як з голочки.

Іван, 40 років, дільничний лікар, ОмськЗавжди переживав за те, як виглядає моє взуття, адже щодня доводиться ходити по домашніх викликах. Кому сподобається неохайний лікар? Купив балон Драйвол, тепер мої страхи необоснованни.

Олена, 27 років, домогосподаркаЗ появою дитини часу на домашні справи зовсім не хапало. Чистоту взуття і верхнього одягу нам з чоловіком допомагає підтримувати Drywall- спрей. Тепер залишається навіть час на відпочинок.

Лев, 37 років, спортсмен
Займаюся спортом вже більше 15 років, стоптав величезну кількість пар взуття. Дружина дізналася про аерозоль Драйвол і вирішила перевірити, наскільки він ефективний. Тепер мої кросовки “ходять” набагато довше, а на заощаджені гроші частіше воджу дружину в ресторан. Вона у мене краща.

Замовити зі знижкою!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *