Любовний гороскоп на 2016 рік для Льва



Дещо суперечливий рік чекає людей, що народилися під знаком Льва. Поза сумнівом, їх чекає увага оточення, захоплення – все, що вони так люблять і до чого звикли. Проте може виявитися, що це усього лише поверхневий блиск, мішура – це здатне жорстоко ранити себелюбних Львів, а сімейні представники знаку через свою пристрасть до уваги можуть отримати немало проблем.

Любовний гороскоп для Жінки-Льва на 2016 рік

Поза сумнівом, Жінка-Лев себе любить і дуже високо цінує, проте пристрасть до компліментів і уваги може настільки затуманити її свідомість, що вона не відразу відрізнить щире захоплення від дешевих лестощів. Початок року буде досить непростим – спеціально Левиця уваги шукати не буде, проте їй і не доведеться докладати зусиль – чоловічі погляди і такі обернені на неї, іноді настільки відверті, що їй буде ніяково. Якщо Жінка-Лев готова до серйозних стосунків і хоче впустити сильне почуття у своє життя, їй краще почекати до червня – тільки в цей час відбудеться знайомство, яке змінить її долю.

Жінка-Лев, що вже має статус заміжньої, сама того не припускаючи, може спровокувати досить серйозні конфлікти у своїй сім’ї. Її бажання бути в центрі уваги, безневинний, як їй здається, флірт з представниками протилежної статі – все дуже сильно зачіпає її чоловіка, і він почне пред’являти претензії. Зірки рекомендують Жінці-Льву стримати свої потреби – головний чоловік в її житті вже з’явився, і треба його поважати і цінувати. До кінця року ситуація нормалізується, і, швидше за все, сім’ю Жінки-Льва чекає захоплююча подорож за кордон.

Любовний гороскоп для Чоловіка-Льва на 2016 рік

Чоловік-Лев довго переживатиме із-за минулих стосунків – захоче повернутися, потім передумає, і так по кругу. Проте вже навесні його чекає неймовірно сильне почуття – настільки, що він сам здивується, що здатний на нього. У 2016 році Лев відчуває власну привабливість і упевненість в собі – і це не можуть не відмітити оточення. Обраниця може спочатку не сприйняти його серйозно, визнавши його залицяння звичайними заграваннями, але якщо Лев не залишить спроб, то його чекає удача і прекрасний залишок року поряд з коханою людиною.Крім того, самотньому Льву варто придивитися до колег – гороскоп говорить про те, що осінню його цілком може чекати службовий роман. Проте варто пам’ятати, що керівництво часто не схвалює подібні ситуації, тому багатьом Левам доведеться робити вибір – робоче місце або любов.
У сімейного Чоловіка-Льва з настанням весни енергія почне буквально бити ключем – він буде як ніколи привабливий і упевнений у власних силах. Це позначиться і на його поведінці в жіночому товаристві – що, зрозуміло, буде украй негативне прийнято його дружиною. Чоловікові-Льву варто все ж трохи зменшити свій запал і проявити розуміння, але і його другій половинці краще узяти себе в руки – любов Льва до уваги виходить з його натури, змінити себе він просто не зможе. Лев, не одержуючий захоплених поглядів, гасне, він вже не почуває себе “царем звірів”, і це дуже негативно позначиться на подальшому сімейному житті.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *