Множинний оргазм, або пози насолоди для жінок



Ваша партнерка не може досягти оргазму? Можливо, Ви робите щось неправильно. Жіноче збудження – справа дуже тонка і делікатна, для того або іншого виду оргазму необхідно гарненько постаратися і зробити все правильно. Як? Дізнайтеся нижче!

Існує таке поняття, як множинний оргазм або пози насолоди для жінок. Його можна досягти при стимуляції точки джи – зони, яка знаходиться на передній стінці піхви приблизно в п’яти сантиметрах від входу, з одночасною стимуляцією шийки матки. І точка джи, і шийка матки буквально пронизані нервовими закінченнями – що дозволяє раз у раз, в авральному темпі, доводити жінку до істинного і неповторного блаженства. Краще всього для цього підходить офіцерська поза (жінка на спині закидає ноги на плечі партнера) або поза, в якій чоловік сзаді (краще всього – жінка на колінах на краю дивана, чоловік на підлозі). Для подібного оргазму необхідно, щоб жінка була сильно збуджена.

Тривалий оргазм

Тривалий оргазм можливий тільки у тому випадку, якщо у чоловіка досить довгий член, щоб він доходив до шийки матки. У більшості випадків він не дуже сильно виражений, зате триває набагато довше, що, в цілому, для жінки дуже і дуже приємно. Краща поза для досягнення подібного оргазму – поза наїзниці, коли партнерка сильно відхиляється назад.

Яскравий оргазм

Яскравий оргазм куди коротший, але при цьому він є справжнім вибухом – Ви побачите, як згинатиметься і стогнатиме Ваша партнерка, перебуваючи в практично несвідомому стані. Досягається подібний оргазм лише при стимуляції клітора – Ви цілком можете робити це рукою у багатьох позах.

Подвійний оргазм

Подвійний оргазм поєднує в собі тривалий і яскравий оргазм. Ефект воістину приголомшливий як для жінки, так і для її партнера. Під час його жінка посилено задіює констріктор – м’яз, що знаходиться в нижній частині піхви і відповідає за утримання сечовипускання. Якщо вона розвинена недостатньо, подібного ефекту можна і не добитися. Стимулюючи одночасно клітор і роздражнюючи напружений констріктор неглибокими і швидкими зануреннями в піхву, Ви доведете жінку до самого божевільного оргазму, який неможливо порівняти абсолютно ні з чим.

Якщо Вам дійсно цікава насолода Вашої партнерки в ліжку з Вами – то в Інтернеті є величезна кількість різної інформації, яка допоможе Вам знайти вихід з ситуації. Головне – не здавайтеся і не зупиняйтеся на півдорозі! Задоволення Вашої жінки має бути для Вас на першому місці!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: пози в ліжку, пози

Коментарі 1 коментар

  • Для нас, жінок, в сексі важлива емоційна складова. Добре, коли партнер не забуває про попередні ласки та використовує всі можливі способи, щоб не тільки самому отримати задоволення, а ще й принести його партнерці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *