Як довго не кінчати?



Будь-який чоловік хоче, щоб його сексуальна партнерка змогла відчути з ним в ліжку справжній оргазм, а краще навіть не один. Проте деяким жінкам для того, щоб досягти оргазму, потрібна більша кількість часу, іншим досить трохи менше. З цієї причини чоловіки дуже часто цікавляться, як їм навчитися довго не кінчати. Адже не досить просто знати, як вставити член. Давайте про це зараз і поговоримо. Чому я занадто швидко кінчаю, як віддалити момент еякуляції, які засоби можуть допомогти і які дії можуть бути корисними для вирішення цієї проблеми ? – безліч питань хвилюють чоловіків. Ну що ж, про все поговоримо за порядком!

Як довго не кінчати: засоби. Багаторічний досвід чоловіків свідчить, що є різні засоби, дозволяють їм продовжити тривалість статевого акту. Найбільш простий спосіб віддалити момент еякуляції – це купити собі в аптеці або спеціалізованому магазині спеціальне мастило чи особливий презерватив з анестетиком. Таким чином, можна дуже легко продовжити час свого зайняття сексом як мінімум на десять хвилин. Щоб поліпшити ефект цих засобів, потрібно трохи почекати, адже анестетик не відразу починає діяти. Ще один натуральний засіб для продовження статевого акту – це чай дубовий. Робіть собі відвар з дубової кори і вживайте цей напій. Кора дуба містить велику кількість тіаміну, який загальмовує активність нервових закінчень в статевих органах. Отже, збудження наставатиме повільніше, а це означає, що момент настання еякуляції станеться значно пізніше. Є і інші засоби натурального походження – листя смородини і малини. Їх необхідно додавати собі в їжу, щоб довше не кінчати. Усі чоловіки начулися про властивості алкогольних напоїв, які здатним допомогти їм довго не кінчати. Це є стимулом для того, щоб перед сексом спожити що-небудь спиртне. Проте незабаром все може змінитися пригнобленням ваших статевих функцій. Можуть з’явитися скарги на недостатньо міцну ерекцію і занадто швидке сім’явиверження. Тобто, побажавши продовжити свій статевий акт, ви через якийсь час ризикуєте отримати зовсім зворотний результат.

Як навчитися довго не кінчати: дії. Окрім різних корисних засобів, як особливі мастила, презерватив і алкогольні напої або лікарські трави, є ряд інших методів, щоб продовжити тривалість статевого акту. Якщо під час статевого акту ви відчули, що оргазм вже близько, потрібно уповільнити або прискорити темп. Іноді зміна темпу рухів може віддалити настання сім’явиверження. Найлегше регулювати свій темп, коли ваша партнерка знаходиться згори, і чоловік має можливість в такій позиції не кінчати як можна довше. Також у той момент, коли ви відчули, що дуже скоро кінчите, різко вийміть з піхви статевий член і стисніть його біля основи. Такий несподіваний метод стимуляції здатний перемкнути мозок на стресову область, на повністю інший режим, таким чином, відволікаючи його, після чого секс можна продовжувати. Дуже схожий метод – відтягнути мошонку від тіла. Відчувши, що скоро кінчатимете, вказівним і великим пальцями візьміться між яєчками за мошонку і відтягніть її вниз. Відчувши швидке наближення оргазму, постарайтеся швидко уявити що-небудь таке, що зовсім не пов’язано з сексом. Кожен бачитиме свої образи, головне простежити, щоб після вашої бурхливої уяви ерекція зовсім не пропала. Стимулюйте мозок, думайте не про свою партнерку, а також не про секс. Мозок буде зайнятий іншим, що дасть вам можливість як можна довше не кінчати. Частий секс є кращим способом навчитися довго не кінчати! Просто намагайтеся займатися сексом як можна частіше.

Як довше не кінчати, якщо статеві акти бувають дуже рідко? Так, дійсно, це нелегко. Факт прекрасно відомий геологам і морякам далекого плавання, які з причини специфіки своєї професії не занадто розпещені увагою жінок. Чим рідше у чоловіка відбуваються статеві акти, тим при сексі швидше у нього настає еякуляція. Необхідно прагнути, щоб статеві зносини у вашому сімейному житті відбувалися регулярно. Також хотілося б застерегти представників сильної статі від того, що робити ніяк не варто, щоб довго не кінчати. Не варто затискати сечовипускальний канал члена рукою. Якщо виконувати цю дію занадто часто, то це цілком здатне привести до застою в передміхуровій залозі. Саме це і є причиною хронічного простатиту. Це також впливає на функціонування сфінктерів апарату простати і може сприяти виникненню ретроградної еякуляції. Намагайтеся приділяти більше часу різним прелюдіям, оральним ласкам, погладжуванням ерогенних зон дівчини, і тоді в процесі статевого акту вона зможе досягти оргазму значно швидше, і вам вже не доведеться самому намагатися відтягнути час еякуляції.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як довго не кінчати, як довго не кінчити народні методи

Коментарі 5 коментарів

  • Знайшов для себе декілька корисних порад. Секс – він як наука. Постійно потрібно здобувати нові знання, щоб мати можливість отримувати нові вражання від процессу .

  • дуже цікава стаття,корисна інформація,здається що знаєш все,але насправді багато чого не знаєш,побільше б такої інформації,тому що тема досить актуальна серед молоді)

  • Добрий вечір в мене швидке сім’явиверження,що порадите робити

  • в мене виникли проблеми з потенціею мені 32 роки не стоіть так як мае !!!!я розвівся з жінкою і в мене була депресія переживаня нервові зриви і я звернувся до лікаря і пив таблетки спочатку *zolofren* а потім *оланзапін*думаю що це церез таблетки які приймав допоможіть буть ласка дякую

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *