Як займатися анальним сексом?



Анальний секс. Для багатьох тема анального сексу є дуже складною і пікантною, свого роду заборонений плід. Але, як відомо, заборонений плід солодкий – тому для багатьох чоловіків жіноча попка є межею мріянь. Дуже багато жінок не приймають анального сексу – причин знаходиться дуже багато. Неприродність і не гігієнічність – багато жінок до тремтіння бояться, що після завершення подібного акту член чоловіка буде вимазаний в продуктах метаболізму.

Дискомфорт і травми при анальному сексі. Дискомфорт, що доходить до дикого болю – переважна більшість жінок вважають анальний секс хворобливим і неприємним (що, по суті, вірно, якщо здійснювати його неправильно і грубо). При анальному сексі існує можливість розриву тканин і подальше лікування лякає жінок, застерігаючи від анальних задоволень. Проте, усього цього можна легко уникнути – достатньо дотримуватися простих правил.

Як займатися анальним сексом – увесь процес поетапно. Процес анального сексу можна зробити приємним для обох партнерів, і він перекладе стосунки партнерів на якісно новий рівень довіри: чоловік перейметься до жінки теплом і вдячністю, якщо вона відкриє йому найпотаємніше і дозволить скуштувати свій заборонений плід. Перш ніж займатися анальним сексом, запам’ятайте наступні прості рекомендації. Анальний секс – внесе різноманіття.

Гігієна. Насамперед необхідно потурбуватися про чистоту. Можна просто підмитися, проте деякі радять робити клізму, причому рецептури клізм різняться, від простих теплих без добавок до клізм з використанням власної сечі жінки. Це допоможе жінці позбавитися від страху, що анальний статевий акт виявиться брудним і неестетичним.

Мастило. Щоб позбавити жінку від інстинктивного страху і можливих больових відчуттів, необхідно мастило. Різноманітних спеціалізованих мастил і лубрикантів у наш час існує велика кількість – у іншому, можна використати і простий вазелін. Проте, не варто відразу кидатися з місця в кар’єр – щоб жіноча попка стала максимально гостинною, необхідно її правильно розробити. Спершу змастіть свій палець мастилом і масажуйте анальний отвір партнерки зовні, повністю його змастивши. Жінці це дуже приємно, і вона трохи розслабиться. Тоді додайте мастила і акуратно введіть палець всередину, поступово. Спершу вистачить однієї фаланги, для того, щоб якісно змастити анальне мускульне кільце зсередини. Коли Ви зможете легко здійснювати зворотно-поступальні рухи одним пальцем – це означатиме, що попка жінки змащена добре і починає розширюватися. У цей момент змастіть ще один палець, додайте трохи мастила в анальний отвір і акуратно введіть два пальці, повторивши попередні процедури.

Презерватив. Коли два пальці вільно рухатимуться, жінка буде готова до безпосередньо статевого акту. Рекомендується надіти презерватив – проте для великих відчуттів його краще не використовувати. Головне, пам’ятайте: після жіночої попки відвідувати її піхву не можна! Ви можете занести туди нестандартні для інтимних органів жінки мікроорганізми, які можуть привести до важких інфекцій і захворювань сечостатевої системи Вашої жінки.

Статевий акт. Гарненько змастіть свій член або дозвольте зробити це Вашій партнерці. Акуратно, але щільно, приставте свій член до змащеного анального отвору партнерки і, потихеньку натискаючи, введіть в нього голівку. Рухайтеся повільно і акуратно, з кожним рухом потихеньку, майже непомітно, поглиблюючись. Якщо Ви відчуєте тертя – то необхідно буде додати мастила, інакше акт буде неприємний як для Вас, так і для Вашої жінки. Увійшовши на повну довжину, стежте за реакцією своєї партнерки – і почніть помалу набирати темп. Разом Ви зможете вибрати оптимальний темп, силу і амплітуду рухів для анального сексу.

Пам’ятайте, що анальний секс – це стрес для жінки і м’язів її заднього проходу. Не змушуйте партнерку займатися анальним сексом занадто часто – це може виявитися просто шкідливо. Після кожного подібного акту необхідно дати партнерці час відновити тонус м’язів анального кільця – це займе від тижня до півтора місяця. Дотримуючись цих інструкцій, Ви зробите анальний секс не лише можливим, але і приємним для Вашої коханої!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як займатися анальним сексом, як правильно займатись анальним сексом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *