Як правильно мастурбувати хлопцеві й дівчині?



Практично кожен займається мастурбацією, але при цьому практично ніхто в цьому не признається. Ще зовсім нещодавно було соромно про таке говорити в слух, до того ж вважалося, що в 19-му столітті саме це було причиною виникнення багатьох серйозних захворювань. Але це не так, мастурбація є повністю безпечною для здоров’я, при цьому допомагає ефективно зняти сексуальну напругу, що накопичилася, або добитися нових звершень в інтимних стосунках з сексуальним партнером. У цій статті ми розповімо про те, як правильно мастурбувати хлопцям і дівчатам. Як доповнення в сексі можна використати позу 69, за наявності партнера.

В першу чергу потрібно позбавитися від відчуття провини. Щоб від процесу мастурбації отримати найвище задоволення, необхідно постаратися повністю позбавитися від відчуття провини. Постарайтеся повністю розслабитися і налаштуватись на отримання неймовірної насолоди і задоволення, Вам потрібно постаратися перетворити мастурбацію в справжнє свято, а не процес, за який потрібно себе ненавидіти.

Як правильно мастурбувати. Відчуйте своє тіло

Ви повинні уявити, що Ваше тіло є однією великою і чуттєвою ерогенною зоною. Не варто відразу приступати до стимуляції своїх статевих органів – спочатку погладьте груди, попестіть область стегон і сідниць (ці ласки сподобаються як жінкам, так і чоловікам), завдяки цьому значно посилиться кінцевий викид гормонів, завдяки чому оргазм буде набагато тривалішим і яскравішим. Віддавайтеся фантазії. Кожна людина має свої сексуальні фантазії, а завдяки правильній мастурбації, можна втілити їх в життя. Завдяки грі своєї уяви Ви отримаєте просто незабутнє задоволення, на відміну від того, яке було б від простої стимуляції статевих органів.

Прогляньте еротику

В якості додаткової допомоги собі можете проглянути відповідну літературу або відео. Але не варто цього соромитися, адже це цілком нормально і допоможе Вам швидше збудитися. Проте з цим потрібно бути обережним і сильно не захоплюватися, оскільки з’являється ризик дуже сильно захопитися еротикою, що надалі заважатиме виникненню збудження від свого реального статевого партнера.

Як правильно мастурбувати жінці

 На цьому просторі значно більше можливостей саме у жінок, при цьому найпростішою є стимуляція клітора. Цей процес можна поєднувати з одночасною стимуляцією піхви з використанням якого-небудь довгастого предмета або вібратора (це безпосередньо залежить від фантазії жінки). Не варто боятися експериментів – можете спробувати поєднати вагінальну і анальну стимуляцію, але в цьому випадку потрібно бути дуже обережною. Дуже важливо пам’ятати, що піхва має дуже чутливу мікрофлору, тому перед тим як починати вводити туди різноманітні предмети, їх потрібно ретельно вимити, а набагато краще буде, якщо Ви одягнете на них презерватив.

Складна техніка мастурбації

Щоб розпалити свою сексуальну фантазію Вам не обов’язково починати використати різноманітні складні механізми (вібратори з дуже складною конструкцією або вакуумні помпи). Спершу Вам потрібно повністю упізнати своє тіло і знайти головні ерогенні зони, з часом Ви зрозумієте, як краще всього принести собі задоволення. Отримати дуже приємні відчуття можна за допомогою стимуляції клітора струменем води. А краще не вчитися правильно мастурбувати дівчатам і жінкам, а знайти відповідного партнера для сексу.

Як правильно мастурбувати хлопцеві, чоловікові

Чоловікам під час мастурбації необхідно використати спеціальні мастила і креми, завдяки яким можна отримати максимально природні відчуття. Мастурбація – хороший спосіб вивчити свої сексуальні реакції, розкрити і зрозуміти природу власної сексуальності. Усамітніться в теплій і затишній кімнаті. Роздягніться і ляжте на ліжко. Спершу розслабтеся і постарайтеся не думати ні про що зайве. Почніть ніжно пестити своє тіло. Погладжуйте пальцями торс, руки і ноги. Геніталій намагайтеся доки не торкатися, обходячи їх круговими рухами. Дайте волю своїй фантазії. Спробуйте різноманітні дотики і ласки. Коли досягнете статевого збудження, переходьте до геніталій.

Розпочинайте з яєчок і промежини. Для кращого ковзання скористайтеся розігрітою масажною олією. Повністю збудившись, починайте мастурбувати або руками, або ритмічно тріться об ліжко. Зосередьтеся на тих місцях, стимуляція яких приносить Вам найбільше задоволення. Опустіть свідомість у владу Ваших сексуальних фантазій. Наближаючись до оргазму, піднімайте і опускайте таз, ритмічно розгойдуючи ним у сторони, тим самим імітуючи статевий акт. Дихайте вільно, глибоко і часто. Навіть якщо Ви не звикли виражати свої емоції голосом, спробуйте стогнати і кричати при оргазмі. Не варто приховувати від свого сексуального партнера, що Ви час від часу піддаєтеся цій маленькій витівці, до того ж це допоможе значно урізноманітнити Ваше сексуальне життя.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: как правильно мастубираторовать девочке, как мастубираторовать девочке

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *