Оргазм чоловічий і жіночий



Як виявляється бажання у жінки? Під впливом статевого потягу відбувається прилив крові в область піхви. На її стінках створюються найдрібніші крапельки слизової рідини, яка, виділяючись, полегшує момент злягання. Піхва видозмінюється. Її верхня частина розширюється і подовжується, а нижня – навпаки, чкорочується, щоб щільніше охопити статевий член після його введення. Проаналізуємо, що таке чоловічий і жіночий оргазм детальніше.

Чоловічий оргазм співпадає з сім’явиверженням. Коли збудження досягає вищої точки, м’язевий апарат уретри починає ритмічно скорочуватися, викидаючи в сечовипускальний канал сім’яну рідину. Ці скорочення поширюються уподовж каналу і призводять до сім’явиверження – це чоловічий оргазм. Сперма виходить відразу в результаті поштовхів, в ритмі скорочень (з проміжком в одну).

Жіночий оргазм – це серія сильних пульсуючих скорочень піхви. Небагато жінок досягають оргазму тільки при введенні статевого члена. Жінці важко отримувати оргазм під час статевого акту, якщо вона не була повністю збуджена шляхом стимуляції клітора. Сексуальні прелюдії для жінок можуть бути джерелом вищої – стосовно статевого акту – насолоди, особливо на початку статевого життя, коли статевий акт часто пов’язаний з почуттям провини. Страх завагітніти може також викликати небажане гальмування жіночого оргазму. Негативні почуття до партнера сильно впливають на чуттєість жінки.

Більшості з них для того, щоб збуджуватися, потрібно відчувати емоційну близькість до партнера, а гнів, образа, страх, сварка зазвичай роблять жінку менш чуйною і важче їй отримати оргазм. У статевому життя дівчину, жінку робить зрілою партнеркою лише чоловік. Коли і як йому це вдається і чи вдається взагалі, залежить від того, яким чином він ввів її в сферу статевої любові. О. Бальзак писав: “Доля шлюбу вирішується в першу ніч – розрив дівочої пліви при першому введенні статевого члена може викликати біль, який легко втамувати ніжністю. Насильство, грубість при цьому можуть викликати відразу і страх до сексу на все життя, не кажучи вже про те, щоб отримати оргазм чоловічий або жіночий”.

Що таке імпотенція? Труднощі в досягнення ерекції, або її відсутність, називаються імпотенцією, отримати чоловічий оргазм дуже складно. Порушення ерекції можуть бути пов’язані з відсутністю статевого потягу або іноді навпаки – із занадто сильним збудженням. У цьому випадку імпотенція має тимчасовий характер.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: фото як кохатися, жіночий оргазм порно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *