Як познайомитися з дівчиною правильно на вулиці, в контакті, фрази для знайомства



З того часу, як з під пера одного знаменитого класика вийшли такі рядки: “Чим менше жінку ми любимо, тим більше подобаємося ми їй”. Чоловіки не перестають думати над питанням, як треба знайомитися, поводитися з жінкою і любити її. Чи як бути настільки хорошим чоловіком, щоб дружина не пішла до іншого, поганого. Чи навпаки.

Перше – як правильно познайомитися з дівчиною? Відповідь на це питання несподіване, але геніально проста – знайомитися не потрібно. Поясню: якщо ви вирішите познайомитися з дівчиною на вулиці, в автобусі, кафе вона може вирішити, що з вами щось не так.

Або Ви настільки погані, що вже зневірилися знайти собі супутницю, або одружені, або проходите черговий психологічний тренінг. Знайомство з дівчиною на вулиці може розцінитися, як сексуальне домагання. Будьте в цьому випадку обережні, не варто так ризикувати! Але якщо ви точно вирішили познайомитися з дівчиною, то робіть це правильно: підлаштовуйте випадкове знайомство, зображуйте, що це вийшло як би ненавмисно. Наприклад, збийте велосипедом, впадіть як сніг їй на голову з четвертого поверху, облийте напоєм, нарешті. Можливий ще варіант, коли вас познайомить загальний знайомий. Тоді і відповідальність за це знайомство, за його наслідки нестиме теж “цей знайомий”. А ще є варіант познайомитися з дівчиною у справі: під виглядом нового сусіда помилуватися ремонтом в її квартирі, щоб через років десять зробити вдома такий же. Ну, хіба це не привід?

Якщо ви правильно знайомитеся з дівчиною вперше, то тепер самий час підготуватися до другої зустрічі.

Самий цікавій момент в усьому знайомстві з дівчиною тоді, коли ви обмінюєтеся телефонами, і чекаєте. Подзвонить або ні? Ні в якому разі не розслабляйтеся! Адже якщо молода людина дзвонить відразу, означає сподобалася. За це мінус сорок очок. Якщо хлопець подзвонив через три дні, то дівчина, що цікавить його, може вже передумати зустрітися з ним, або що ще гірше образитися. Але якщо ти подзвониш через тиждень, то заслуговуватимеш справедливе звання “негідника”. І вона буде права. І ось думкою про те, що дівчата люблять негідників утішати себе не варто. Тому що це неправда. Вони люблять, просто обожнюють хороших, але не доступних для них.

Краще не дзвонити взагалі! Тобто зовсім. А через тиждень влаштовуйте “випадкову” зустріну. Випадково зіткнутися на вулиці, обрадувати. Обов’язково треба байдуже поводитися до того як сказати що втратили номер телефону і переживали, що більше не зустрінетеся! А коли ця зустріч сталася, ви, звичайно ж, дуже раді, що все так чудово склалося. Звичайно, це було всього декілька “шкідливих” порад. Про те, як робити при знайомстві з дівчиною не можна. Йдіть від зворотного, і у вас все вийде.

Де можна познайомитися з дівчиною

Усі способи знайомств з жіночою статтю можна розділити на сплановані і спонтанні. Обидва варіанти містять як плюси, так і мінуси. Приведемо список місць, де можна реально познайомитися з дівчиною:

На вечірці, вечорах знайомств, флірт-паті. Плюс цього варіанту – великий вибір дівчат і спеціальна програма, яка дозволяє завести романтичні знайомства. На вечірці познайомитися з дівчиною простіше, вони вже налаштовані на знайомства і флірт, а активність чоловіків вітається і заохочується. Через це почати знайомство тут легко і дуже просто. Мінус – відсутність часу на довгий роздум, адже немає гарантії, що вона виявиться за одним з вами столиком. Тому, якщо дівчина сподобалася, при першому контакті спробуйте відразу узяти її номер оскільки через пару хвилин вона може пересісти за інший столик і ви не зможете з нею більше поспілкуватися.

Познайомитися з дівчиною в нічному клубі. Місце для молодіжних знайомств. У таких місцях дівчини зазвичай почувають себе розкуто і готові спілкуватися і знайомитися. Недолік – дуже гучна музика заважатиме спілкуванню з дівчиною. Дещо з плюсів – дотики, погляди, обійми.

Познайомитися з дівчиною в Інтернеті, чатах і форумах. Переваги – у вас є багато загальних інтересів і тем для розмов. Мінус – спілкування висить в часі, і відсутній візуальний контакт. Плюси – отримання досвіду.

Познайомитися з дівчиною через службу знайомств. З плюсів – підберуть Вам дівчину, враховуючи при цьому запити і побажання, з мінусів – при зустрічі дівчина цілком може виявитися зовсім не такою, яку ви шукайте. Але може вам пощастить, і це буде дівчина вашої мрії!

Познайомитися з дівчиною на роботі. Ви з нею працюєте в одному офісі, тільки в сусідніх відділах. Знайдіть привід підійти, щось запитайте по роботі, пришліть листівку або посилання на цікаву статтю, анекдот або фото. У кінці робочого дня можете запропонувати довезти її до будинку або куди-небудь запросити на каву.

Знайомство в торговому центрі або магазині. Тут потрібна винахідливість. Наприклад, можна попросити допомогти їй вибрати Вам подарунок другу. Мінус – в магазині дівчини менше всього чекають знайомства. Тому не дивуйтеся з відмови.

Як познайомитися з дівчиною на вулиці правильно

Напевно, багато хто скептично віднесеться до цього варіанту. Процес знайомства на вулиці цілком реальний і прийнятний. Основна складність – обдурити інстинкт самозахисту.

Долаємо свій страх

Щоб познайомитися з дівчиною на вулиці правильно і раптом не налякати об’єкт вашої уваги, необхідно позбавитися від свого власного страху перед знайомством в громадському місці. Типові причини страху познайомитися з дівчиною на вулиці – це боязнь відмови, не знання про що говорити, зайва увага перехожих. Почнемо по порядку: відмова і стороння увага. Це грає свою роль, але у такому разі можна порадити тільки один вихід. Зміна свого відношення до цих речей. Ви маєте бути упевнені в собі. Відмова – усього лише показує, що Ви зустріли не відповідну і не потрібну Вам людину. Крім того, перший раз побачивши Вас на вулиці, дівчина ж не може знати про усі ваші переваги (і недоліки), її реакція – це перше враження, зроблене Вами. На вулиці дуже багато дівчат, серед яких обов’язково знайдеться ваша одна єдина. З увагою інших все набагато простіше. Вони ж бачать Вас мигцем, в їх пам’яті ви затримаєтеся на декілька секунд. Так що не треба брати до уваги їх присутність. Навіть якщо вони побачать відмову у Вашу адресу, вони нікому нічого не розкажуть, тому не варто боятися знайомитися з дівчиною на вулиці.

Як підійти до дівчинки

По-перше, не потрібно робити різких рухів, щоб не злякати. Адже дівчата бойові пішли, так що можна і сумочкою вдарити. Далі треба справити приємне враження. Будь-яке знайомство – це перший погляд. Єдине, по чому про Вас судить людина – це Ваш зовнішній вигляд, потім вже слова і дії. Не обов’язково мати модельну зовнішність. Обов’язкова акуратна стрижка, вигладжений і чистий одяг, доглянуте волосся, чисті черевики. Ще одно важливе зауваження – це Ваші руки і нігті. Якщо вони будуть брудними, то дівчині це явно не сподобається.

Перше враження про Вас складеться за п’ять секунд після того, як Ви підійшли і вирішили познайомитися з дівчиною на вулиці. А за подальші п’ять дівчина оцінить, як далеко можуть зайти стосунки з вами. Так що не забувайте про свій зовнішній вигляд і сліпучу посмішку.

Як попрощатися після знайомства з дівчинкою

Навіть якщо дівчина зацікавиться, вона може посоромитися дати номер телефону. В цьому випадку буде правильним написати свій номер і сказати: “Буду радий Вашому дзвінку”. Чи щось в цьому роді. Покажіть твердість намірів і упевненість в тому, що вона повинна подзвонити. А усе інше – індивідуально. У кожної нової зустрічі свої нюанси і передбачити їх практично неможливо.

Як познайомитися з дівчиною в Інтернеті

З чого почати знайомство?

Найперше – це фотографії. Вони мають бути якісні, зроблені не на мобільний телефон, а на якісний фотоапарат, ідеальний варіант – професійним фотографом.

Не потрібно фотографуватися на тлі машини (особливо чужої) і у величезних компаніях (я четвертий ліворуч в другому ряду). Потрібно зробити адекватні фото, на яких ти дуже класно виглядаєш зовні. Буде добре, якщо на фото у тебе буде кльова емоція на обличчі або фото буде із стьобом.

Чудово, якщо по твоїх фотографіях можна зробити висновок, що ти по-різному і цікаво проводиш час: більярд, вечірка у відомому клубі, з друзями в покер, під водою в масці дивишся на рибку. Фото має бути декілька. Також важливо, яка головна і як вона виглядає в міні-версії. Адже саме вона показується під час пошуку, і коли ти пишеш повідомлення. Враховуй ці чинники, якщо хочеш познайомитися з дівчиною в інтернеті правильно і без зайвого клопоту, йдемо далі.

Правильно заповнюємо анкету.

Тут вітаються почуття гумору, інтелект, оригінальність. Ніяких шаблонів. Все на власний смак. Адже все одно при спілкуванні відчуватиметься.

Кому писати, щоб було легше познайомитися.

У кожної анкети є кількість переглядів за місяць. Вибирай з меншою кількістю переглядів, але від цього не менш красиву. І ще, дивися уважніше на фото дівчини. Якщо інтуїція підказує, що вона в житті і на фото різні люди, то краще довіритися інтуїції. Щоб познайомитися з хорошою дівчиною треба не лише міркувати логічно і вибирати очима.

Декілька підводних каменів.

Часто виникає ситуація, що в житті дівчина трохи відрізняється від інтернет-образу. А буває що і не трохи. Наступні корисні поради допоможуть тобі познайомитися з дівчиною в інтернеті:

Перше. Якщо на фото тільки її обличчя, то раджу попросити в повний ріст. Не виключено, що вона повна на твою думку.

Друге. Якщо фото тільки модельні, то не соромся запитати фото з життя.

Третє. Поспілкуйся обов’язково з нею по телефону до зустрічі, щоб доповнити враження від неї.

Четверте. Якщо на зустріч прийде зовсім інша дівчина – можеш попрощатися з нею відразу, сказавши, що у тебе справи. Чи пояснивши причину. Вона ж перша тебе обдурила.

Як познайомитися з дівчиною в контакті, соц. мережі

Найскладніша частина – це перше повідомлення. Саме від нього залежить відповідь дівчини. До нього є певні вимоги:

-Це має бути просте текстове повідомлення, але воно повинне відрізнятися від “привіту”, “посмішечки” і інших повідомлень, якими рясніють сайти соц. мереж.

-Повідомлення має бути виразним і коротким. Дівчина повинна отримати якусь інформацію з нього. Тільки не про те, що ти з нею вітаєшся, або запитуєш номер телефону

– В твоєму повідомленні повинно бути щось, що “зачепить” її. Все ж дівчата цікаві. Якщо “зачіпки” не буде, то твоє повідомлення не потрапить в мету. Тому висновок: перед тим, як писати повідомлення ОБОВ’ЯЗКОВО подивися її анкету, що вона пише про себе, чого хоче досягти, про що мріє і ким хоче знайти. Часто там можна знайти дуже багато корисної інформації, яка полегшить твою долю. Перш ніж писати підлаштуй шаблон саме під цю дівчину.

Ще один хороший хід – інтрига. Наприклад, пишеш “Можеш відгадати одну загадку”? У 80% випадків дівчата відгукуються, не залежно від зовнішності і кількості прихильників, які її стомлюють. Це відмінний спосіб познайомитися з дівчиною в контакті, однокласниках або іншій соц. мережі.

Наступний етап – номер телефону. З цим краще не затягувати, або можеш перейти в розряд “приємних співрозмовників”. Листування в соц. мережі це не спілкування по телефону, де все набагато продуктивніший, краще і цікавіше. Але як у неї запитати номер? Так прямо і запитуй! Якщо усі попередні пункти ти виконаєш грамотно, і листування завершується вдало, за номером справа не стане. Можна написати навіть щось подібне до: ось тут _________ має бути твій номер телефону. Почуття гумору тобі завжди допоможе познайомитися з дівчиною в контакті, однокласниках або іншій соцмережі. Ну а, отримавши її номер, ти зможеш нарешті приступити до своєї головне меті – витягнути її на побачення. На якому вже постарайся свого не упустити. Пам’ятай – ти чоловік і від природи повинен брати все сам. А не чекати коли принесуть на блюдечку з блакитним обідком.

Готові фрази як познайомитися з дівчиною

Складно звичайно написати увесь список шаблонів і фраз, але декілька найцікавіших, узятих з різних джерел варто привести:

– Вам потрібний чоловік? (Якщо відповідь”Ні”, говориш: – О, тоді мені до вас!)
– Ти навіщо перестала посміхатися? Я тільки почав закохуватися!
– Дівчина, а ви неодруженими цікавитеся? Та ні, я про друга. Його кинуло дівчина-стерво. А ви випадково не стерво?
– Почекайте! Це важливо! Вам коханець хороший потрібний?
– Ви на усіх ТАК дивитеся? Чи тільки на тих, хто подобається?
– Можливо, ти посміхнешся, а то на вулиці так темно.
– Почекайте! Ми задивилися один на одного і забули познайомитися!
– Скількох вже сьогодні відшила? Я вже трьох. Які ж зухвалі дівчата пішли.
– Ця сукня класно виглядає, але вона виглядатиме краще на підлозі моєї спальні.
– Дівчина, я шукаю партнерку… по танцях. Можна вивчити Вас уважніше.
– Дістаєш свою хустку з кишені і говориш: “Ви не упускали хустку?”
– А що Ви увечері робитимете після нашого знайомства?
– Поговоримо? чи далі перемигуватимемося?
– Ви не бачили тут три хвилини тому мій білий кінь не пробігав?
– Ви так чарівно посміхаєтеся, що я забув куди йшов.
– Ви така сумна… Можна забрати Ваш смуток?
– Можна запропонувати Вам руку і серце. Я ж хірург, у мене цього добра багато.
– Дозвольте провести Вас до будинку. Ну, хоч би поглядом.
– Дівчино, Ви дуже сподобалися, і я за Вами йду вже 3 зупинки… Може ми сядемо і трохи відпочинемо?
– Ви граєте на барабанах?. Я теж! Ось дивіться, скільки у нас спільного. Давайте знайомитися.
– Дивишся на дівчину і відкрито посміхаєшся, намагаючись викликати посмішку у відповідь. Потім показуєш язик і знову посміхаєшся.
– Візуальний контакт, потім посміхаєшся і проходиш мимо. Потім наздоганяєш і говориш: “Ні, я не можу утриматися, щоб не познайомитися з тобою”.

Це кінцево не усі фрази, які допоможуть познайомитися з дівчиною на вулиці, а найпопулярніші, усе інше залежить від Вашої оригінальності. Завести розмову з жінкою тепер Вам буде простіший, а там і познайомитися і перейти на серйозніші етапи взаємовідносин, коли можна буде довести дівчину до оргазму. Удачі в знайомстві з дівчиною.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як познайомитися з дівчиною, знайомства львів з номером телефону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *