Як стати стюардесою і що для цього треба?



Романтика і можливість побачити світ примушують молодих і симпатичних дівчат дізнаватися про те, як стати стюардесою і готуватися до цієї престижної роботи, яка є дуже привабливою і рідкісною. Попит на стюардес все-таки не дуже значний, а тих, хто бажає ними стати, досить багато. Щодня стюардеса зустрічатиме цікавих людей, знайомитиметься з новими країнами і забезпечуватиме комфортність під час перельоту пасажирам. Це притягує на роботу дуже багато дівчат. Переваг тут дуже багато, і якщо Ви твердо вирішили – “Хочу стати стюардесою“, – тоді обов’язково треба спробувати освоїти це зайняття. Але з чого розпочинати, передусім що треба, щоб стати стюардесою в Москві?

Спочатку треба знати, де можна пройти спеціальні курси з підготовки стюардес, які проводять усі відомі авіакомпанії. Зазвичай, такі курси не дуже довгі і пройти їх можна за декілька місяців. Найголовніше, що навчання на них абсолютно безкоштовне. Це пов’язано з тим, що компанія сама готує для себе працівників і такий підхід дуже вигідний. Компанія може вибрати собі кращих з кращих, притому, що шукати їх не треба. Вони самі прийдуть на кастинг, який має на увазі під собою курси. Так і є, тому навіть без особливих знань, але з величезним бажанням і приємною зовнішністю можна стати стюардесою в аерофлоті, адже усьому необхідному Ви зможете навчитися в авіакомпанії. Це вигідно і компанії, і Вам. Складність цієї роботи в тому, що освоїти її на раз- два не вийде. Якщо природа подарувала Вам приємну зовнішність, чарівлність, терпіння і здоров’я, то можна сказати, що шанси у Вас великі. Інакше Ви тільки витратите свої дорогоцінні нерви і час на проходження співбесіди. Якщо Ви пройшли відбір із зовнішності і стану здоров’я, то настає наступний етап, який перевірить рівень знань іноземних мов, перевірку рівня освіти, різні тести на комунікабельність і багато іншого.

Що треба щоб стати стюардесою?

Пройдіть спершу спеціальні курси з підготовки стюардес, а перед тим пошукайте вакансії. Якщо ж і цей етап вже позаду, тоді Вас навчатимуть найважливішим знанням і дисциплінам для роботи стюардесою. А це спілкування з пасажирами, надання першої допомоги. Вас навчать розвозити їду і напої, забезпечувати екстрену евакуацію і Ви повинні уміти вгамувати паніку на борту літака. Навантаження буде дуже великим як під час навчання і проходження курсів, так і під час роботи. Тому, якщо Вам все ще цікаво те, як стати стюардесою, тоді подумайте про усі плюси і мінуси цієї професії. Коли спаде завіса романтики і незвичності, Ви зможете побачити інший бік цієї дивовижної, цікавої, але не такиї простої професії. У нашій країні не так багато авіашкіл, тому треба буде обдзвонювати різні аеропорти, які можуть бути в іншому місті, наприклад, обдзвоните аеропорти в Україні, краще ближче до місця проживання. Звичайно, раптом десь потрібні стюардеси.

Ви маєте бути готові покинути свій дім, знайти собі знімну квартиру для проживання, а тут відразу може з’явитися багато інших витрат, які потягнуть за собою багато грошей з Вашого гаманця. Жити в іншому місті не так дешево, як здається. Якщо Ви молода дівчина років двадцяти, має модельну зовнішність, володієте іноземними мовами, приваблива і красива, тоді можете поставити собі питання, чи варто витрачати свою молодість на важкі пошуки такої незвичайної романтики в повітрі? З такими даними можна знайти престижнішу професію, ніж стюардеса, тому ще раз подумайте над своїм вибором. У літаку Вас чекають стреси, небезпеки і багато примхливих пасажирів, які усе собі дозволяють за свої ж гроші. Через рік такої роботи Ви можете почати ненавидіти все на світі. Рішення за Вами, ми можемо побажати Вам тільки вдалого вибору і відмінного кар’єрного зростання.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: щоб стати правохоронцем що для цього треба критерії, як стати стюардесою львів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *